Hasznos linkek:

2011. november 13., vasárnap

Allas.ma: Raktározás

Allas.ma
Raktározás
Nov 13th 2011, 02:37

Adecco är världens största HR-partner inom rekrytering, konsulting och bemanning. I Sverige har vi ca 50 kontor
och 5000 anställda. Adeccos globala huvudkontor ligger i Schweiz och den totala omsättningen ligger på ca SEK
170 miljarder. Vi sysselsätter runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år.
Adecco är auktoriserade.

Beskrivning
Adecco Hudiksvall /Sundsvall söker serviceminded maskinkunnig person, för bemanning hos kund.Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av maskiner inom borrning, handverktyg, ställning mm . • Personliga egenskaper

 • Du bör som person vara flexibel, serviceinriktad och ansvarstagande.

  Kvalifikationer


  • Vi söker dig som har yrkeserfarenhet från verkstad, snickeribranschen etc .
  • För att lyckas i rollen förväntas hög servicegrad.

  Är du intresserad?
  Du är välkommen att ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida
  www.adecco.se och ansöker därifrån.


  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatcenter på tel: 08-598 980 10.


  Kontaktperson
  Glenn Olsson
  Konsultchef
  072-729 91 23


  Bookmark and Share


  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Nővér

  Allas.ma
  Nővér
  Nov 13th 2011, 02:37

  Vill du utvecklas inom ditt yrke och få nya erfarenheter? Vill du upptäcka nya arbetsplatser och möta nya människor? Vi på Adecco Medical & Science ger dig dessa möjligheter!  Hur ser din arbetsdag ut?
  Du som sjuksköterska kommer arbeta som konsult för Adecco och därmed arbeta på olika arbetsplatser med sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska inom akutsjukvården.  Vem trivs här?
  Du som har arbetat minst två år som legitimerad sjuksköterska samt har erfarenhet av akutmottagning kommer att trivas som vår konsult. Du som är van att ta ansvar, snabbt kan komma in i olika arbetsuppgifter, flexibilitet och positiv framtoning är andra egenskaper som underlättar arbetet.  Vad erbjuder vi?
  Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco. Varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad?
  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sandra Persson på tel: 08-598 981 22 eller sandra.persson@adecco.se

  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.  Välkommen att söka!

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Kontroller asszisztens

  Allas.ma
  Kontroller asszisztens
  Nov 13th 2011, 02:37

  Vill du arbeta i en global miljö som controllerassistent? Vi kan nu erbjuda dig en spännande tjänst inom fordonsindustrin i Göteborg.  Hur ser din arbetsdag ut?

  Som controllerassistent fungerar du som ett stöd till de personer på ekonomiavdelningen som arbetar med mindre utvecklingsprojekt. Du kommer bland annat arbeta med att uppdatera system med information, vara behjälplig vid analyser och räkenskaper och diverse administrativa sysslor som förekommer på en global ekonomiavdelning. Det kan förekomma skriftlig och muntlig konversation på engelska då det är koncernspråket.  Vem trivs här?

  För att axla rollen som controllerassistent så har du en vilja att utvecklas inom ekonomi och ser uppdraget som en möjlighet att succesivt involveras i en controllers dagliga arbete. För att trivas i rollen är du van vid datoriserat arbete och har goda kunskaper inom Excel och vi ser att du har en prestigelös inställning då uppgifterna kan variera. Vi söker dig som trivs i en internationell miljö och som ser uppdraget som en chans att få en stor insyn i ett världskänt bolag. För att snabbare komma in i rollen så ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare administrativa/ekonomiska erfarenheter . Du kommer att erbjudas en anställning inom vår uthyrningsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Vad erbjuder vi?

  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.  Är du intresserad?

  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vi börjar omgående med rekryteringsarbetet och löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seoch via "sök tjänsten här!"-knappen nedan.

  Vid frågor angående processen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarige Sandra Lindberg, 031-725 45 07.  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

  Välkommen att söka!

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Emberi erőforrás és kiválasztás

  Allas.ma
  Emberi erőforrás és kiválasztás
  Nov 13th 2011, 02:38

  Hur ser din arbetsdag ut?
  Som konsultchef på Adecco i Uppsala kommer du i första hand att arbeta med att bemanna uppdrag inom tjänstemannasektorn. Du kommer aktivt och kontinuerligt arbeta med att lösa våra kunders behov tillsammans med rekryteringskonsulter och andra konsultchefer.

  Observera: Tjänsten är ett vikariat och pågår 5 december till den 31 augusti 2012!  Vem trivs här?
  Du kommer att trivas om du är en person med ett stort intresse för att utveckla relationer. Har du erfarenhet från någon form av arbetsledande befattning tror vi att du kommer lyckas i rollen. Eftersom att både kunder och konsulter är verksamma inom ekonomi och administration är det en fördel om du har erfarenhet från dessa områden. Slutligen kommer du att trivas hos oss om du är kvalitetsmedveten och drivs av att arbeta med kund- och personalfrågor.

  För oss är det en självklarhet att du är intresserad av försäljning och att du är både affärsmässig samt förtroendeingivande. God datorvana/dataförståelse och körkort är ett krav.  Vad erbjuder vi?
  Hos oss får du möjlighet att växa tillsammans med världens största bemannings- och rekryteringsföretag. Att arbeta med kunder som är världsledande i deras branscher och att göra dem nöjda hoppas vi ska ge dig en tillfredsställelse samt en bra merit för din fortsatta karriär. I rollen som konsultchef får du jobba brett med personalfrågor och göra det i ett framgångsrikt och stimulerande team.

  Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


  Är du intresserad?

  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas 5 december eller tidigare och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Kontorschef Erik Brännström på telefonnummer 073-684 73 58 eller erik.brannstrom@adecco.se

  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.  Välkommen att söka!

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

  Allas.ma
  Adecco är världens största bemanningsföretag
  Nov 13th 2011, 02:38  Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

  Adecco Umeå söker för kunds räkning en kalkylator. Kundföretaget är ett av Norrlands största entreprenadbolag inom sitt område.  Arbetsuppgifter

  En stor del av arbetsuppgifterna kommer att handla om byggkalkylering. Du kommer vara en av aktörerna i ledningsgruppen där en del av arbetsuppgifterna kommer vara marknadsföring, strategier m.m. Arbetet innefattar mycket kundkontakt och arbetsledning.  Kvalifikationer

  Du som söker ska vara utbildad civilingenjör/högskoleingenjör med bakgrund från byggbranschen. Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav.  Personliga egenskaper

  Som person ser vi gärna att du är driven samtidigt som du är eftertänksam och lugn i dig själv. Du bör vara prestigelös och ha god kundvana. Att arbetsleda andra ser du som en självklarhet.  Vad erbjuder vi?
  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.  Övrigt

  Heltid. 08-17.

  Uppdragsstart är flexibelt men kommer starta någon gång mellan 1 dec och 1 jan.

  För rätt person finns goda chanser att bli rekryterad till kundföretaget efter en tids anställning.  Är du intresserad?
  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker urvalsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

  Vid frågor kring tjänsten kontakta Konsultchef Malin Strandlund tel: 070 678 55 00


  Vid frågor angående registrering av CV på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

  Välkommen att söka!  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Pénzügy és számvitel

  Allas.ma
  Pénzügy és számvitel
  Nov 13th 2011, 02:38

  Till vår verksamhet i Kungsbacka söker vi nu dig som vill arbeta som redovisningskonsult hos en av våra uppdragsgivare i Kungsbacka, med möjlighet till anställning hos kunden.  Vem söker vi?

  Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå och kan arbeta självständigt med löpande redovisning, bokslut och deklarationer. Du ska kunna arbeta obehindrat i Visma .


  Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.  Som person är du mycket serviceminded, flexibel, ansvarstagande och noggrann. Du är ödmjuk och prestigelös. Att arbeta självständigt och under tidspress är inga problem för dig. Du är drivande och framåt och motiveras av nöjda kunder.  Då din anställning hos Adecco kan innebära att du får chansen att arbeta hos olika uppdragsgivare med olika typer av arbetsuppgifter, är det viktigt att du snabbt kan ta till dig ny kunskap och sedan omsätta den i praktiken. Du är också positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  Uppdraget är på heltid men placering i Kungsbacka.  Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är den 30 november 2011.

  Välkommen med din ansökan!

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Soför - LGV C

  Allas.ma
  Soför - LGV C
  Nov 13th 2011, 02:38

  Trivs du med ett fysisk utmanande arbete där du har varierande arbetstider? Adecco Industri & Logistik i Göteborg söker nu en ansvarsfull och driven lastare till Landvetter flygplats.  Hur ser din arbetsdag ut?

  Som lastare kommer du att arbeta för ett av våra kundföretag beläget på Landvetter flygplats. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av plockning och packning av livsmedel, på- och avlastning av lastbilar samt transport av livsmedel till flygplan med lastbil.  Tjänsten är på heltid med start i början på december 2011. Uppdraget är ett vikariat som förväntas pågå till april 2012. Arbetstiderna är varierande och du bör vara beredd på att arbeta både dag/kväll/natt samt helg.  Vem trivs här?

  Som lastare kommer du få stor nytta av dina goda kunskaper i att köra lastbil. Vidare krävs det att du har en god fysik då det ofta förekommer tunga lyft i arbetet. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt har tillgång till bil. Arbetsspråket är svenska och engelska.


  Som person är du noggrann, punktlig och har en känsla för detaljer. Vidare är du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt.  Vad erbjuder vi?

  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.  Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Adecco Industrial & Logistics förmedlar montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad?

  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.  Vid frågor om rekryteringsarbetet, vänligen kontakta rekryteringsansvarig Emelie Melin Lundström på tel: 031-725 45 08.  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

  Välkommenatt söka!


  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Vill du få användning av dina

  Allas.ma
  Vill du få användning av dina
  Nov 13th 2011, 02:38

  Vill du få användning av dina goda kunskaper inom kockyrket? Adecco Industri & Logistik i Göteborg söker nu en flexibel och driven kock till ett av våra kundföretag beläget på Landvetter flygplats.  Hur ser din arbetsdag ut?

  Som kock kommer du att arbeta med tillagning av mat för skolor, flygbolag samt företagets interna personal. Tillsammans med en annan kock ansvarar du för tillagning och leverans av maten. Tjänsten är med omgående start och löpande varaktighet. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 06:00-15:00.  Vem trivs här?

  För att trivas i rollen som kock ser vi att du har flera års erfarenhet av arbete som kock i storkök. Vi ser även att du har en utbildning inom området. Som person är du flexibel och stresstålig. Du är driven och har en god framförhållning i ditt arbete.  Vad erbjuder vi?

  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

  Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Adecco Industrial & Logistics förmedlar montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad?

  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.  Vid frågor om rekryteringsarbetet, vänligen kontakta rekryteringsansvarig Emelie Melin Lundström på tel: 031-725 45 08.  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

  Välkommenatt söka!
  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Informatika

  Allas.ma
  Informatika
  Nov 13th 2011, 02:37

  Vem trivs som telesamordnare?

  Är du ambitiös och är bra på att samarbeta med olika personer, är flexibel och prestigelös, gillar när det är högt till tak och att ge service till dina kollegor kommer du att gilla det här uppdraget. Din goda förmåga att vara effektiv och drivande kommer väl till pass och din goda samarbetsförmåga och hjälpsamhet gör att du når framgång.  Du kommer att trivas som telesamordnare om du har god erfarenhet av second och third line support i en Servicedesk och om du har erfarenhet och förmåga att snabbt lokalisera och åtgärda fel. Har du erfarenhet av att arbeta i en stor telefonväxel samt erfarenhet och kunskap om ärendesystem och ett proaktivt arbetssätt kommer du snabbt in i rutinerna. Rollen innebär att du bland annat kommer att arbeta med att hitta lösningar som hjälper kunderna att utveckla sina telefonilösningar.  Om du dessutom har erfarenhet av arbeta med Office 2007, Trio hänvisningssystem, Tele Q och administrationsverktyget Omnivista 4760 (Alcatel) så är det en fördel. Du kommer att trivas som telesamordnare om du har en tekniskbakgrund antingen från utbildning eller erfarenhet inom telefoniområdet.  Hur ser din dag ut som Telesamordnare?

  I det spännande arbetet som telesamordnare är ingen dag den andra lik! Du planerar ditt arbete i förväg samt organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt men bör också vara beredd på att anpassa dig till ändrande omständigheter.  Vad erbjuder vi?

  Miljön på vårt kundföretag är verkligen rätt för dig som vill ha spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger vi på Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnätverk.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Som konsult hos oss på Adecco är du anställd i vår uthyrningsverksamhetoch uthyrd till kund. Ersättning utgår mellan uppdrag.  Uppdraget förväntas starta i början av januari och pågå ca 1 år .  Är du intresserad?

  Då ska du söka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån  Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig

  Johanna Axelius via växel: 013-35 88 80.

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Kontrolling vezető

  Allas.ma
  Kontrolling vezető
  Nov 13th 2011, 02:38

  Analytisk och strukturerad controller sökes till internationellt företag i Mölndal  Har du ett par års erfarenhet inom redovisning letar efter en ny utmaning i en stor internationell organisation? Vi på Adecco Finance & Legal ger dig en möjlighet att utvecklas och få dina idéer genomförda!  Hur ser din arbetsdag ut?

  Som controller kommer du att arbeta med

  - Budgetering, resultatuppföljning, avvikelseanalyser och prognoser.

  - Månads- och årsbokslut, bemanningsrapportering och annan löpande rapportering mot HK.

  - Ta fram beslutsunderlag och presentationer att användas vid ledningsrapportering och andra möten

  - Stötta Area Managers med budget, prislistor, rabatter, lönsamhetsanalyser och rapportframställning.  Du kommer att arbeta som uthyrd konsult hos ett av våra kundföretag i Mölndal. Arbetets omfattning är på heltid. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 8 och 17. Uppdraget är med omgående start och kommer att pågå fram till november 2012.  Vem trivs här?

  Du som är minst gymnasieekonom, har ett par års erfarenhet av arbete med redovisning samt uttrycker dig obehindrat på engelska kommer snabbt in i din roll samtidigt som du utvecklas och tar nya kliv. Har du dessutom erfarenhet från analysarbete, är van att koordinera processer samt tidigare arbetat i Movex eller Hyperion kommer du att känna dig trygg med dina nya arbetsuppgifter.  Är du som person analytisk, strukturerad och har en mycket god detaljförmåga kommer du att trivas ypperligt med dina arbetsuppgifter. Är du dessutom en person som tillhandahåller service med hög kvalité samt är trygg i att fatta beslut och agera på eget initiativ kommer du att känna dig som hemma på din nya arbetsplats. Tycker du om att arbeta mot deadlines och "gå i mål", gillar att ha många kontaktytor och kundkontakter samt drivs av att få saker att stämma kommer du att nå framgång. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  Vad erbjuder vi?

  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.  Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Är du intresserad?

  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Kihlgren på tel: 031 -720 72 02.

  Välkommen att söka!


  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Betonozó

  Allas.ma
  Betonozó
  Nov 13th 2011, 02:38

  Har du erfarenhet från Betongindustrin? Då kan detta uppdrag vara av intresse för dig!  Hur ser din arbetsdag ut?
  Du kommer att arbeta som betongarbetare hos en av våra kunder i Uppsala. Arbetsuppgifterna består bland annat av ritningsläsning, armering, formsättning, gjutning och snickeriarbete. Du kommer att arbeta självständigt och i grupp


  Vem trivs här och som konsult på Adecco?
  Du måste ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Bil och B-körkort är ett krav. Truckkort och traverskort är meriterande. Som person är du social och enkel att samarbeta med, du är även fysiskt stark och gillar att arbeta med kroppen. Arbetstiden är förlagd till dagtid eller skiftgång.

  Du anställs som en ambulerande konsult och det kräver egenskaper som att du är förändringsbenägen, nyfiken på nya utmaningar och redo att snabbt byta uppdrag om så krävs. Mångsidighet och intresse för konsultrollen är viktig.  Krav och egenskaper
  Vi söker dig som inte är rädd för att hugga i, är händig, noggrann, har en positiv inställning vill lära sig nytt och som trivs med att arbeta självständigt samt i team.  - mångårig erfarenhet eller yrkesbevis
  - erfarenhet av betongarbete samt armering
  - hög arbetsmoral och samarbetsförmåga


  Vad erbjuder Adecco?
  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.  Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Adecco Industrial & Logistics kan serva dig med montörer, svetsare, operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad?
  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Sista ansökningsdag är den 31december.  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Aziza Mehho på tel: 018-65 33 03 eller aziza.mehho@adecco.se

  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.  Välkommen med att söka!


  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Informatika

  Allas.ma
  Informatika
  Nov 13th 2011, 02:36

  Adecco IT & Engineering söker för kunds räkning SYSTEMUTVECKLARE till ett flertal spännande uppdrag

  Kvalifikationer

  Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom systemtestning och behärskar C/C++ fult ut.

  Erfarenhet från Telecom är önskvärt men inte ett krav.

  Vi söker kompetenser inom:  * Telecom protocols L1/2/3 (GSM, WCDMA, LTE)

  * ASIC

  * Android

  * Linux kernel drivers

  * Embedded system

  Som person är du kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du känner dig trygg i konsultrollen. Det är meriterande om du har förståelse kring olika processarkitekturer.

  Du har goda kunskaper i engelska.

  För att passa som IT-konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT.  Vad erbjuder Adecco dig?

  Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

  Fakta om anställningen

  Tjänsterna avser en anställning i vår konsultverksamhet och är ett längre uppdrag på heltid. Urvalsprocessen sker löpande så tveka inte med din ansökan. Placering är i Malmö/Lund.

  Ansökan

  Du söker tjänsten genom att registrera dig på www.adecco.se

  Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Börjesson, Konsultchef på mail: mathias.borjesson@adecco.se

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Vi sökes för kunds räkning en

  Allas.ma
  Vi sökes för kunds räkning en
  Nov 13th 2011, 02:35

  Vi sökes för kunds räkning en order aministratör.
  Tjänsten är ett vikariat på ett år.


  Description of the service

  - make order acknowledgements

  - make purchase orders

  - monitor deliveries from vendors

  - forward deliveries

  - make invoices

  - in cooperation with sales managers, form offers for customers  The position requires daily contacts with coworkers, customers, front line offices, vendors and forwarders as well as on occasion participation in improvement projects within area of responsibility of the position or the department.  Competence profile

  Theoretical demands

  Senior High school degree in administration  Practical demands

  Several years experience in order administration

  At least 6 months experience in working with SAP administrative systems, order handling and purchase orders

  Experience in working with all kinds of export documentation needed in the marine business, for example, letter of credit and customs invoices.

  Experienced in understanding the Marine market

  Experience in working independently with computerized tasks and with SAP administrative systems

  Experience and basic knowledge of equipments delivered by the company

  Ability to create good relations with suppliers and coworkers  Personal qualities  Socially skilled, ability to create good relations with suppliers and coworkers

  Communicative,

  Objective and analytic.

  Ability to drive own work.

  Market oriented

  Structured

  Used to working in a stressful environment from time to time  Language skills

  Fluent in speaking as well as in writing in English..


  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Termelés, gyártás

  Allas.ma
  Termelés, gyártás
  Nov 13th 2011, 02:37


  Adecco är världens största HR-partner inom rekrytering, konsulting och bemanning. I Sverige har vi ca 50 kontor
  och 5000 anställda. Adeccos globala huvudkontor ligger i Schweiz och den totala omsättningen ligger på ca SEK
  170 miljarder. Vi sysselsätter runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år.
  Adecco är auktoriserade.

  Beskrivning
  Adecco Sundsvall söker produktionsledare inom industri / mekanik för bemanning hos kund.


  Arbetsuppgifter

  Som produktionsledare har du flerårig erfarenhet av yrket och är självgående,

  tillsammans med dina medarbetare uppfyller ni företagets produktionsmål.


  • Personliga egenskaper

  • Du har ledarskap som bygger på en positiv människosyn.

  • Du är kommunikativ, kreativ och tycker om att inspirera.

  • Du är resultatinriktad och stimuleras av nya arbetsuppgifter.


   Kvalifikationer
   Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning och erfarenhet från arbetsledande uppgifter inom industri / mekanik.

   Du kan utrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

   Är du intresserad?
   Du är välkommen att ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida
   www.adecco.se och ansöker därifrån.


   Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatcenter på tel: 08-598 980 10.


   Kontaktperson
   Glenn Olsson
   Konsultchef
   072-729 91 23


   You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
   If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

   Allas.ma: Villástargonca vezető

   Allas.ma
   Villástargonca vezető
   Nov 13th 2011, 02:37

   Är du student eller har en annan huvudsaklig syssla och vill ha möjligheten att arbeta extra som truckförare? Då kan vi på Adecco ge dig möjligheten till ett spännande extrajobb inom Trestadsområdet!   Hur ser din arbetsdag ut?
   Du kommer att arbeta på ett lager där truckkörning och lagerarbete är din huvudsakliga arbetsuppgift. Det kan vara på såväl dagtid, kvällstid som natt. Det kan även bli aktuellt att hoppa in med kort varsel vid sjukdom, semester och liknande. Många uppdrag kommer att finnas i Trollhättan, men det kan även bli aktuellt med jobb på andra närliggande orter.   Vem trivs här?
   Du som har truckkort A och B och gillar fart och fläkt ges möjligheten till nya nyttiga erfarenheter inför framtiden. Har du även tillstånd och erfarenhet av att köra D1 är det meriterande.
   Du som har datorvana har en fördel samt om du är flexibel och går in i arbetet med en positiv och glad inställning. Tycker du om att ta egna initiativ och jobba självständigt, samtidigt som du uppskattar att ingå i ett glatt arbetsgäng och är pålitlig är detta rätt plats för dig. Likaså om du är noggrann och vill lämna ifrån dig god kvalitet på utfört arbete.
   Är du en vass truckförare som är bekant med motviktstruck, plocktruck och drag- och flaktruck kommer du ha lätt att sätta dig in i uppgifterna. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. För att kunna arbeta extra hos oss krävs det att du har en annan huvudsaklig syssla såsom studier, idrott på elitnivå, deltidsjobb eller annan timanställning. Har du körkort och tillgång till bil ses det som positivt.   Vad erbjuder vi?
   Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
   Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

   Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Är du intresserad?
   Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

   Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Lisa Stahle på tel: 0520-474754 eller lisa.stahle@adecco.se

   Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


   Välkommen att söka!

   You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
   If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

   Allas.ma: Logisztikai asszisztens

   Allas.ma
   Logisztikai asszisztens
   Nov 13th 2011, 02:38

   Trivs du på en arbetsplats med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Vi på Adecco Borås ger dig en möjlighet att utvecklas och ha roligt på arbetet!   Hur ser din arbetsdag ut?   Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot returer och sköta det administrativa arbetet som är relaterat till detta. Du kommer att ha mycket internationella kontakter via telefon och e-mail. Därtill kommer du att vara delaktig i att optimera logistikflödet och att se till att det fungerar på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.   Tjänsten är på heltid med start omgående och förväntas pågå i ca 4 månader. Arbetstiderna är 8-17, måndag till fredag. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning.   Vem trivs här?   Du som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, har flytande kunskaper i engelska samt är van att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap kommer att känna igen dig i denna roll samtidigt som du utmanas och tar nya kliv. Har du dessutom eftergymnasial utbildning inom logistik eller ekonomi samt kunskaper i SAP kommer du att känna dig trygg på din nya arbetsplats. Har du tidigare arbetat på ett stort internationellt företag och förstår arbetssätt och kultur kommer du att ha en fördel mot andra sökande.   Är du en driven, initiativtagande och analytisk person som gillar att jobba operativt och trivs med en utmanande vardag kommer du att känna dig som hemma på denna arbetsplats. Då rollen innebär mycket kontakt med olika personer och avdelningar bör du även vara kundorienterad och trivas i kontakten med andra människor. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.   Vad erbjuder vi?   Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.   Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.   Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Är du intresserad?   Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.   Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Sara Bergstrand på tel: 031-725 45 38.   Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.   Välkommenatt söka!

   You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
   If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

   Allas.ma: Vi söker nu för kunds räkning

   Allas.ma
   Vi söker nu för kunds räkning
   Nov 13th 2011, 02:37

   Vi söker nu för kunds räkning en IT Service Desk Analyst.   Du kommer att ingå i en Service Desk- grupp där du får ta emot frågor, incidenter och problem från kundens användare inom företaget gällande olika applikationer.

   En del av incidenterna tar du hand om direkt medans andra skickas vidare till företagets utvecklare.

   Företagets IT-miljö betsår av Mainframe, iSeries, AIX och Windows. Även support till PC-datorer, nätverk och printrar ingår i tjänsten.

   Avdelningen supportar även andra länder med annan tidszon vilket gör att beredskap ingår som en del av tjänsten.   Du som söker skall ha en god grundläggande IT-utbildning och några års erfarenhet som Service Desk medarbetare, IT-tekniker eller liknande.

   Du skall ha goda kunskaper i det engelska språket och telefonvana då Du kommer att arbea nära medarbetarna ute i Europa.

   Kunskaper i Spanska är ej nödvändiga med meriterande.   Som person skall Du vara öppen och kommunikativ då stor del av arbetet handlar om kontakter med olika enheter.   Du kommer att arbeta i en kreativ miljö tillsammans med 15st medarbetare i Enköping samt interna och externa kunder över företagets värlsomspännande verksamhet. Tjänsten är en tillsvidare anställning hos kund.   Välkommen in med Din ansökan!

   You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
   If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

   Allas.ma: Noggrann ekonomiassistent sökes

   Allas.ma
   Noggrann ekonomiassistent sökes
   Nov 13th 2011, 02:38

   Noggrann ekonomiassistent sökes till deltidstjänst!

   Är du en noggrann och strukturerad person som vill jobba med ekonomi och lön i ett internationellt företag? Vi på Adecco Finance & Legal ger dig en möjlighet att utvecklas och få dina idéer genomförda!

   Hur ser din arbetsdag ut?

   Vår kund är ett företag verksamt inom sjösäkerhet beläget i Ringöns industriområde på Hisingen i Göteborg. Du kommer att arbeta i företagets administrativa funktion bestående av cirka 6 personer inom ekonomi och HR. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta administrativt genom att stötta dina medarbetare inom ekonomi- och löneområdet med bland annat löpande bokföring, kvittoredovisning/reseräkningar, elektronisk fakturahantering, scanning samt verifiering av leverantörsfakturor. Arbetet sker i HR maps, Movex och Readsoft.   Arbetets omfattning kan variera mellan 3-4 dagar i veckan beroende på behov, med mer att göra kring månadsbokslut och lönekörning. Kunden tänker sig en inhyrning på 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund vid uppdragstidens slut.   Vem trivs här?

   För att trivas i rollen krävs att du har grundläggande kunskaper inom ekonomi samt trivs med administrativa uppgifter och rutinarbete. Vår kund söker en ordningsam och noggrann person med vana att arbeta i affärssystem.   Vad erbjuder vi?

   Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Är du intresserad?

   Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

   Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Kihlgren på tel: 031 720 72 02.   Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

   Välkommenatt söka!
   You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
   If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

   Allas.ma: Vill du utvecklas inom ditt yrke

   Allas.ma
   Vill du utvecklas inom ditt yrke
   Nov 13th 2011, 02:38

   Vill du utvecklas inom ditt yrke och få nya erfarenheter? Vill du upptäcka nya arbetsplatser och möta nya människor? Vi på Adecco Medical & Science ger dig dessa möjligheter!   Hur ser din arbetsdag ut?
   Du som läkarsekreterare kommer arbeta som konsult för Adecco, på ett uppdrag på en vårdcentral i södra Stockholm, med sedvanliga arbetsuppgifter för en läkarsekreterare.   Vem trivs här?
   Du som har arbetat minst två år som läkarsekreterare och snabbt kan komma in i olika arbetsuppgifter kommer att trivas som vår konsult. Ansvarsfull och positiv framtoning är andra egenskaper som underlättar arbetet.   Vad erbjuder vi?
   Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco. Uppdraget är på heltid, dagtid måndag till fredag.

   Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.   Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se   Är du intresserad?
   Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


   Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Camilla Jakobsson på tel: 08-598 981 10 eller camilla.jakobsson@adecco.se

   Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.   Välkommen att söka!


   You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
   If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions