Hasznos linkek:

2011. október 30., vasárnap

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Oct 30th 2011, 02:36

Vill du vara på en internationell arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap?

Vi på Adecco Telecom Professionals ger dig möjlighet att bli en del av ett kunnigt team där du har möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ekonomi.


Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med kundfordringar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat underhåll av huvudboken, avstämning av fakturor, banktransaktioner samt registrering av kundinbetalningar. Du kommer också att arbeta med utredningar, arkivering, samt likviditetsrapportering.Vem trivs här?
Du som talar flyttande spanska och har utmärkta kunskaper i engelska kommer att få mojlighet att använda dina språk kunskaper samtidigt som du bygger på dina ekonomiska erfarenheter. Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och har lätt för att lära dig. Är du dessutom nyfiken och har en positiv inställning är det kanske dig vi söker.Vi söker dig som är högskoleekonom med några års erfarenhet. Det är ett krav att du har erfarenhet av kundreskontra. Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterat arbete som exempelvis redovisning samt erfarenhet av SAP, goda kunskaper i Officepaketet och framför allt Excel.


Vad erbjuder vi?
Du blir anställd som konsult inom Adecco Telecom Professionals och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Telecom Professionals är ett affärsområde specialiserat på tjänster inom telekom branschen. Vi arbetar med såväl experter inom olika fackområden som nyutexaminerade specialister som snabbt sätter sig in i nya miljöer, förutsättningar och problemformuleringar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Mary Cairns på tel: 08 587 512 71

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatcenter på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största aktör

Allas.ma
Adecco är världens största aktör
Oct 30th 2011, 02:37

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med bemanning, rekrytering och konsulttjänster. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.Adecco i Karlskrona förmedlar alla typer av tjänster till de flesta branscher i Blekinge, Kristianstad och Kalmar. Vi har lång erfarenhet och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade uthyrningar och rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seNu söker vi ventilationstekniker till Sotarna i Karlskrona.Denna tjänst innebär en inhyrning på 6 månader och om det är rätt person och allt känns bra

kommer Sotarna överta anställning.


Vi söker dig som är utbildad som ventilationstekniker.

Du ska kunna bygga och serva ventilationer, du bör ha ovk riksbehörighet för att utföra ventilationsbesiktningar och

ha kunskap om injusteringar och luftflöden.Distriktet man kommer arbeta i sträcker sig runt om i Blekinge.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Flexibel och ansvarstagande är två mycket viktiga egenskaper för att lyckas bra i rollen. Vidare är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Att du gillar att arbeta ser vi som en självklarhet.


Vad erbjuder vi dig?
Adecco erbjuder dig en anställning som ambulerande konsult i Adecco.

Beroende på vad du vill och kan ger vi dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Konsultrollen kommer att ge dig massa ny erfarenhet, spännande inblickar i olika verkligheter och ett ständigt växande kontaktnät.Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare mår bra och vi bidrar till detta bl.a. genom friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort.Låter det intressant?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning sker så snart som möjligt.


Frågor angående uppdraget besvaras av Mattias Petersson på tel. 0455-341005, mattias.petersson@adecco.seDin ansökan önskar vi få in via anvisad länk eller på Adeccos hemsida www.adecco.se där du registrerar ditt CV samt personliga brev.Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Har du problem att registrera din cv ber vi dig kontakta konsultsupporten på telefonnummer 08-598 980 10,

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Oct 30th 2011, 02:36

Söker du efter en ny utmaning kan Adecco Engineering vara din nästa arbetsgivare!Vill du arbeta med den senaste tekniken inom produktutveckling där mycket spännande händer på området för att nå framtida egenskaper och kundkrav? Har du en bakgrund inom el/elektronik, inbyggda system, provning eller liknande? Vi söker dig som har du erfarenhet av något/några av följande:- CAN / CANalyzer

- Matlab / Simulink

- Elektra

- INCA – PC

- C / C++Är duen driftig lagspelare som har lätt för att smälta in i olika arbetsgrupper och är sugen på nya utmaningar? Är du utbildad Civil- eller högskoleingenjör och är driven, kreativ och strukturerad?Då villhälsa dig välkommen med din ansökan till oss. Vi söker nu dessa kompetenser till vår kund inom fordonsindustrin.Vid frågorär du välkommen att kontakta Malin Arnljung på 031- 720 72 03. Skicka din ansökan genom att registrerar dig på vår hemsida omgående. Sista ansökningsdag är den 13 November.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Adecco Engineering & Technical söker ständigt efter duktiga och drivna ingenjörer och teknikspecialister till vår konsultverksamhet för längre uppdrag hos våra kunder främst inom fordonsindustrin och telecombranschen. Som specialistkonsult hos oss får du möjlighet att växla mellan olika uppdrag och möter på så sätt ständigt nya utmaningar och kan skapa dig ett värdefullt kontaktnät.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Értékesítés

Allas.ma
Értékesítés
Oct 30th 2011, 02:36

Vill du ha ett jobb där du inte bara tjänar bra pengar utan samtidigt har det riktigt, riktigt bra på jobbet? Hos vår kund i säkerhetsbranschen finns en plats för dig i deras centrala och viktiga säljkår, de kommer att göra stora investeringar för att du ska nå framgång och kunna leva livet!Här är du en del av en gemenskap, får massor av träning, blir bekräftad och boostar ditt självförtroende. Säljarna är den viktigaste personalen och det märks – förmånerna är många och frikostiga (sist åkte säljgruppen till Medelhavet).Låter detta som en livsstil i din smak? Ansök genom att maila ditt CV till sofia.wigzell@adecco.se eller via länken nedan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Oct 30th 2011, 02:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Adecco söker HR-assistent

Uppdraget
För kunds räkning söker vi en HR-assistent med placering i Norrköping. Uppdraget kommer att tillsättas den 1 december och gäller en inhyrningsperiod på 3-6 månader.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har adekvat universitetsutbildning inom HR, såsom personal- och arbetsvetenskapliga programmet eller liknande.Vi ser att du är i början av din karriär med viss erfarenhet av researcharbete, intervjuer samt bedömning av kandidater. Dina arbetsuppgifter blir att stötta HR-chefen i rekrytering samt urval. Andra allehanda administrativa sysslor ingår i tjänsten.Du har goda datakunskaper samt förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.


Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är lättlärd, positiv och en prestigelös person. Vidare är du ansvarsfull, noggrann samt med förmågan att utföra arbetsuppgifter självständigt. Som person har du integritet samt har uppnått personlig mognad för att kunna passa för tjänsten.Inhyrning 3-6 månader

Tjänstgöringsgrad: 75 %.

Start: 1 december 2011.

Vad Adecco kan erbjuda dig
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.


Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt, dock senast 2011-11-15. Tjänsten ska tillsättas 1 december och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.


Vid frågor kring tjänsten kontakta Konsultchef Johanna Andersson på tel: 011-191838 eller via johanna.andersson@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Adeccos kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen med din ansökan!Norrköping 602 32

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Recepciós

Allas.ma
Recepciós
Oct 30th 2011, 02:37

Letar du efter ett stimulerande arbete där du får agera företagets ansikte utåt med varierande arbetsuppgifter, och detta på 80 %? Vi på Adecco, Office & HR ger dig möjligheten att stimuleras och utvecklas på ett spännande företag.Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta med sedvanliga receptionsuppgifter så som posthantering, ta emot besök, fixa inför fika och luncher till större möten samt ansvara för kontorsmaterial och trycksaker samt beställning av dessa. Vidare kommer du även att ansvara för kontakt med städfirman och fastighetsskötaren, se till så att kopiatorer och liknande fungerar men också hjälpa projektledarna med att boka resor och hotell.

Du kommer även att ha lite ekonomiska uppgifter som att skanna fakturor, kvitton och arkivera dessa samt sköta administration i Palette.

Tjänsten är på 80 % och med start i början/mitten av december. Tjänsten är ett föräldravikariat och kommer att fortlöpa till december 2012. Arbetstider är mån-fre, 08:30-15:30 (lite flexibelt).Vem trivs här?

Du som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har bra koll på fakturahantering kommer att känna igen dig på din nya arbetsplats samtidigt som du stimuleras med annat och får möjlighet till utveckling. Arbetsplatsen består av människor i olika åldrar med blandade arbetsuppgifter vilket medför att du ibland får hoppa in och stötta i olika ärenden och gynnar därför dig som trivs med variation och öppenhet till att lära dig nya uppgifter.Trivs du med att vara företagets ansikte utåt och alltid hjälpa medarbetare och besökare med fokus på service kommer du att trivas här. Har du även en bra blick för vad som behöver göras och är initiativ-, och ansvarstagande som person är det verkligen DIG vi söker.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Kristian Andersson på tel: 031-725 45 09.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Villástargonca vezető

Allas.ma
Villástargonca vezető
Oct 30th 2011, 02:37

Adecco söker nu för kunds räkning truckförare för extraarbete i Karlstad. Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning men som är sugen på att arbeta extra lite då och då.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Truckkörning

- Försörjning av material till produktion

- Orderplock

Dina kvalifikationer:

· Truckkort, motviktstruck B1

· Tidigare industrierfarenhet inom logistik och truckkörning

· Tidigare erfarenhet från affärssystem, kan du Movex är det meriterandeDina personliga egenskaper:

· Förmåga att hålla ordning och reda

· Serviceinriktad

· Stresstålighet

· God samarbetsförmåga, erfarenhet av team arbete

· InitiativförmågaFörutom dina tidigare erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?
Adecco finns nära dig och vi kan erbjuda dig intressanta uppdrag på attraktiva företag, tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Du får tillgång till vårt kontaktnät, vilket kan ge dig en bred och utvecklande erfarenhet, som i förlängningen gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Anställningsform
Du kommer att bli anställd i vår uthyrningsverksamhet.

Är du intresserad?
Då ska du söka tjänsten direkt då rekryteringsprocessen startar omgående.
Ansökan sker genom att du registrerad dig på adecco.se och söker tjänsten därefter under lediga tjänster Värmland.
Glöm inte att bifoga CV och personligt brev, samt referenser.


Kontakt Adecco
Vid problem med registrering av CV kontakta:
Adeccos CV - support, Martina Lasomé på 08-598 980 10

Vid frågor kring tjänsten kontakta:
Anna Mårtensson tel: 073-684 74 14

eller Sanna Bäckström tel: 073-684 72 02


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Autószerelő

Allas.ma
Autószerelő
Oct 30th 2011, 02:37

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med bemanning, rekrytering och konsulttjänster. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.


Adecco Växjö söker två drivna och händiga personer som vill arbeta som fordonsmekaniker/däckmontörer i höst.
Uppdraget kommer starta omgående.


Du som söker är tekniskt lagd och har ett intresse för fordon och att jobba mot kunder och ge god service. Har du någon verkstadsteknisk/mekanisk utbildning är detta meriterande. Vi ser gärna att du arbetat med fordon och montering tidigare, alt. att du har likvärdig erfarenhet, (ange detta i din ansökan).

Som person är du social och trivs med att arbeta i grupp. Du drivs av att arbeta mot kunder och att ge dessa god service.
Tempot är bitvis högt och vissa tunga lyft kan förekomma, varför det är bra om du har god fysik.

Då uppdraget ska starta omgående vill vi ha din ansökan redan idag!
(Vi gör urval och utför intervjuer löpande.)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Oct 30th 2011, 02:36

Vill du vara på en internationell arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap?

Vi på Adecco Telecom Professionals ger dig möjlighet att bli en del av ett kunnigt team där du har möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ekonomi.


Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med kundfordringar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat underhåll av huvudboken, avstämning av fakturor, banktransaktioner samt registrering av kundinbetalningar. Du kommer också att arbeta med utredningar, arkivering, samt likviditetsrapportering.Vem trivs här?
Du som talar flyttande franska och har utmärkta kunskaper i engelska kommer att få mojlighet att använda dina språk kunskaper samtidigt som du bygger på dina ekonomiska erfarenheter. Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och har lätt för att lära dig. Är du dessutom nyfiken och har en positiv inställning är det kanske dig vi söker.Vi söker dig som är högskoleekonom med några års erfarenhet. Det är ett krav att du har erfarenhet av kundreskontra. Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterat arbete som exempelvis redovisning samt erfarenhet av SAP, goda kunskaper i Officepaketet och framför allt Excel.


Vad erbjuder vi?
Du blir anställd som konsult inom Adecco Telecom Professionals och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya

branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Telecom Professionals är ett affärsområde specialiserat på tjänster inom telekom branschen. Vi arbetar med såväl experter inom olika fackområden som nyutexaminerade specialister som snabbt sätter sig in i nya miljöer, förutsättningar och problemformuleringar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Mary Cairns på tel: 08 587 512 71

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatcenter på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Összeszerelő

Allas.ma
Összeszerelő
Oct 30th 2011, 02:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.För kunds räkning söker Adecco nu händiga studenter för hantverks- och monteringsarbete.Du kommer att arbeta inom plåtentreprenad med rör och ventilation.

Du är praktiskt lagd, har framåtanda, kan arbeta såväl självständigt som i grupp och har alltid en passion för det du åtar dig.Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco Student gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Din huvudsakliga sysselsättning är studier, du har B-körkort och är bosatt i anslutning till Norrköping.Tjänstens placering är Norrköping men du kommer att ha hela Östergötland som arbetsfält.Har du några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef
Johanna Andersson på 011-191838 eller johanna.andersson@adecco.se


60232 Norrköping Sverige

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största aktör

Allas.ma
Adecco är världens största aktör
Oct 30th 2011, 02:36

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag, som har konsulter inom de flesta olika branscher. Konsulterna på Adecco i Eskilstuna är ett härligt gäng, med specialkompetens inom sina olika områden. Vill du vara delaktig i gemenskapen, kan du förvänta dig spännande utmaningar med den trygghet och de förmåner som en anställning på Adecco innebär. Vi är ett friskvårdsinriktat företag, där det för oss är viktigt med god hälsa och träning som leder till goda arbetsinsatser och hög arbetsglädje. Vill du läsa mer om vilka förmåner du har som konsult hos Adecco, besök vår hemsida.

Adecco i Eskilstuna har nu ca 120 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.

Adecco söker nu en Projekledare/Chef för Jobbcentrum, till arbetsmarknads- och familjenämnden i Eskilstuna Kommun. Uppdraget är ett uthyrningsuppdrag på ca 4 månader, där man skall initiera och driva arbetet. Då tjänsten på sikt skall tillsättas permanent, har man även möjlighet att ingå i en framtida rekryteringsprocess.Bakgrund

I en omfattande satsning skall Eskilstuna Kommun nu utveckla och förstärka det program som syftar till att ge fler Eskilstunabor möjlighet att försörja sig genom arbete. Verksamheten på JobbCentrum har två huvudinriktningar. Arbetsspåret som skall vägleda och stötta deltagarna in i arbetslivet. Resursspåret som skall ge ökad stöttning till de som behöver en fördjupad kartläggning, arbetsförmågebedömning och arbetsprövning.Arbetsuppgifter

Detta oerhört utmanande uppdrag, innefattar att utveckla och driva den verksamhet som syftar till att underlätta för bidragstagare ett återgå till en sysselsättning. I utmaningen ligger att driva och utveckla det interna programmet som skall stötta personer i deras väg tillbaka till förvärvarbete. Detta sker med hjälp av de tiotal personer med specialistkompetenser inom t ex rehabilitering som ingår i arbetsgruppen. En viktig del i arbetet är också att nätverka, för att skapa kontakter och förutsättningar för samarbete med andra berörda aktörer. Detta kan vara arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Landstinget men också privata aktörer såsom bemanningsföretag och representanter för näringslivet. Du kommer att ha ansvar för arbetsgruppen, ingå i ledningsgruppen och rapportera till Områdeschefen inom den aktuella nämnden.Vem söker vi?
Vi söker dig med högskoleutbildning och erfarenhet från bemanningsbranschen, Arbetsförmedlingen eller erfarenhet av personalrekrytering. Vi ser att du har flera års erfarenhet av att arbeta med förändrings- och utvecklingsarbete. Det är meriterande om du tidigare haft personalansvar eller arbetat som projektledare.Förutom dina kunskaper och tidigare erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är en person som ser och utgår från människors möjligheter, och ser förmåga och möjligheter istället för hinder. Du är en god ledare som engagerar och motiverar människor du möter. Du är en duktig kommunikatör, som tycker om att knyta nya kontakter, etablera nätverk och skapa möjlighet för samarbete. Då detta projekt är i sin linda, är det oerhört viktigt att du är en kreativ person, som arbetar uthålligt och självständigt för att nå uppsatta mål.Vad erbjuder vi dig?
Detta är ett uppdrag på ca 3-4 månader. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Som ett första steg i rekryteringsprocessen, kommer du att få två tester skickade till dig via mejl. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning sker så snart som möjligt.

Arbetstid
Heltid. Dagtid.

Lön
Individuell lönesättning.

Kontaktpersoner
Maria Rappfors, 016-542 85 05, Konsultchef

Julia Olsson, 016-542 85 06, Rekryteringsassistent


Ansökan
Ansök tjänsten via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Adecco Sweden AB


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Igazgatói asszisztens

Allas.ma
Igazgatói asszisztens
Oct 30th 2011, 02:36

Vill du arbeta som chefssekreterare på ett internationellt bolag? Vi kan nu erbjuda dig en spännande tjänst inom fordonsindustrin i Göteborg.Vår kund söker chefssekreterare med erfarenhet av fordonsindustrin.Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att stötta din närmaste chef i det dagliga arbetet med sedvanliga chefssekreteraruppgifter såsom ta fram presentationer, hantera kalender, protokoll, hantera resebokningar och sammanställa ekonomiska rapporter. Du ansvarar för uppdatering av hemsida och hanterar vissa personalrelaterade frågor, såsom koordinering av utbildningsbehov och tidrapportering. Tjänsten innebär dagliga internationella kontakter och medverkan vid ledningsgruppsmöten och ställer stora krav på förmåga att organisera, strukturera och koordinera.Vem trivs här?

För att trivas i rollen krävs det att du har skinn på näsan och vågar stå på dig. Du trivs med att arbeta strukturerat och du är samarbetsvillig, serviceinriktad och flexibel. För att axla rollen som chefssekreterare ser vi att du har erfarenhet från området och goda språkkunskaper. Arbetsspråk är svenska och engelska. För att du ska hantera rollen krävs det att du kan detta flytande i såväl tal som skrift. Vi efterfrågar en person som har erfarenhet från fordonsindustrin samt goda kunskaper om olika datasystem, som t.ex. Office-paketet och SAP. Du kommer att erbjudas en tjänst inom vår uthyrningsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Williamson på tel: 031-725 45 32.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Értékesítés

Allas.ma
Értékesítés
Oct 30th 2011, 02:36

Hos vår kund blir du det garanterat!Här har du stor frihet och får vara dig själv. Även måndagen är rolig och teamet gör riktigt bra saker tillsammans (som t.ex. en weekend i Barca, hur låter det?). Dina arbetskamrater är dina polare och jobbet känns som din hobby.Vad du har gjort innan? Det spelar ingen roll – vi lyfter dig så att du lyckas!Verkar detta vara en arbetsplats för dig? Skicka en ansökan med CV till sofia.wigzell@adecco.se eller ansök via länken nedan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Oct 30th 2011, 02:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Adecco söker Teknisk säljare!

Uppdraget
För kunds räkning rekryterar vi en projektledare/teknisk säljare med placering i Norrköping.Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund genom utbildning eller arbetslivserfarenhet, gärna med installationsbakgrund. Specifikt söker vi en person med teknisk kunskap inom ventilation.Arbetsuppgifter

Du arbetar som återförsäljare av ventilationsprodukter för industri- och komfortanläggningar. Försäljning sker av företagets egentillverkade ventilationprodukter och komponenter såväl som återförsäljning av ledande tillverkare inom ventilation. Du blir kundens rådgivare genom att ta fram tekniska underlag samt beräkningar till kund. Du har kunskaper inom dimensionering och kan rita på komponentnivå.Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är en driven, positiv och prestigelös person. Vidare är du flexibel, ansvarsfull och vill jobba med utveckling och problemlösning. Kvalitet och hög tillgänglighet för nöjda kunder ser du som dina viktigaste ledord!


Kontraktstyp: Direktrekrytering till kund

Start: Omgående

Arbetstider: heltid


Vad Adecco kan erbjuda dig
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.


Ansökan
Ansök så snart som möjligt, dock senast 2011-11-30. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Johanna Andersson på tel: 011-191838 eller via johanna.andersson@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Adeccos kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen med din ansökan!Norrköping 602 32


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Oct 30th 2011, 02:36

Har du vad som krävs för att ta dig an utmaningen att undervisa i teknik?Vi söker dig som är utbildad inom pedagogik och vill undervisa inom tekniska ämnen. Du kan arbeta med pedagogik i interaktiva miljöer och är kunnig på e-learning etc. Du har ett intresse av nya sätt att lära ut och har många idéer inom området.Du är antingen nyutexaminerad eller har arbetat några år.Som personär du extrovert, framåt och nytänkande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.Vid frågorom tjänsten är du välkommen att kontakta Marika Olsson på 031-7207206. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du registrerar din ansökan på vår hemsida omgående dock senast den 31/10.Välkommen med din ansökan!Adecco Engineering & Technical söker ständigt efter duktiga och drivna ingenjörer och teknikspecialister till vår konsultverksamhet för längre uppdrag hos våra kunder främst inom fordonsindustrin och telecombranschen. Som specialistkonsult hos oss får du möjlighet att växla mellan olika uppdrag och möter på så sätt ständigt nya utmaningar och kan skapa dig ett värdefullt kontaktnät.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Asszisztens

Allas.ma
Asszisztens
Oct 30th 2011, 02:36

Vill du ha ett arbete där du får vara med och utveckla och driva arbetet framåt? Vi på Adecco Office & HR ger dig möjligheten att uppleva detta!.SE:s Internetfond är ett sätt att stödja Internetutvecklingen genom att finansiera fristående projekt. Internetfonden har sedan starten 2004 finansierat drygt 100 projekt, som alla syftat till Internets utveckling. Läs mer om Internetfonden på http://internetfonden.seHur ser din arbetsdag ut som Assistent?
Tar du tag i det som behövs, trivs med kontakten med andra samt gillar att skapa ordning? Då kommer du att trivas i rollen som assistent!
Du får möjligheten att arbeta i en varierande roll i en miljö som uppmuntrar initiativtagande och driftighet. Som assistent kommer du bland annat att arbeta med administration i form av korrespondens, inskanning av dokument och arkivering, ärendehantering samt uppföljningar. I dina arbetsuppgifter ingår även rese- och mötesbokningar samt en del webbhantering.Vem trivs att arbeta som Assistent?
Du som har ett genuint intresse för Internet och dess utveckling samt några års erfarenhet av administration och assistentarbete kommer snabbt kunna sätta dig in i rollen. Har du dessutom erfarenhet av hur myndigheter fungerar (regelverk och rutiner) kommer du snabbt att sätta dig in i arbetet. I rollen som assistent kommer du att ha nytta av dina goda datorkunskaper i MS Office och Wordpress.Är du en prestigelös, ansvarsfull och självständig person kommer du att trivas bra! Din höga servicekänsla och din förmåga att skapa och följa rutiner kommer att göra att du når framgång. Du tar tag i det som behövs, är framåt och kommunicerar bra med andra människor.


Vad erbjuder vi dig som Assistent?
Du blir anställd som konsult i Adecco Sweden och arbetar på uppdrag hos vår kund .SE. Uppdraget börjar i januari/februari 2012 och väntas pågå tom september 2012. Tjänsten är på heltid.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad av tjänsten som Assistent?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Wigzell på tel: 08-598 982 37 eller sofia.wigzell@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Administratör till ett växande

Allas.ma
Administratör till ett växande
Oct 30th 2011, 02:37

Administratör till ett växande företag inom marknadsbearbetning!Är du en driven och serviceinriktad administratör som söker nya utmaningar? Adecco ger dig nu möjligheten att arbeta som administratör på ett stort företag inom marknadsbearbetning i Örebro.Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer huvudsakligen att arbeta med administration som orderhantering, fakturering och kampanjadministration. En del av arbetsuppgifterna innebär arbete i Photoshop varför det är meriterande om du har kunskap i detta program. Utöver dessa uppgifter ingår mycket kontakt med företagskunder, konsulter, tidningar samt seminarieanordnare.Tjänstgöringsgraden är 100% och arbetstiden är förlagd till 8.00-17.00.Vem trivs här?
Om du är en driven och serviceinriktad person som tycker om att arbeta strukturerat och noggrant så kommer du att trivas här. Du är en självständig, flexibel och stresstålig person som tycker om att ge det där lilla extra.Du har goda kunskaper i officepaketet och gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är kunskaper i Visma och Photoshop.Sök redan idag!
Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Uppdraget inleds med inhyrningsperiod på 6 månader och därefter finns goda möjligheter till övertag av kund. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!


Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Egyéb

Allas.ma
Egyéb
Oct 30th 2011, 02:37

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med bemanning, rekrytering och konsulttjänster. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.Adecco i Karlskrona förmedlar alla typer av tjänster till de flesta branscher i Blekinge, Kristianstad och Kalmar. Vi har lång erfarenhet och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade uthyrningar och rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seNu söker vi en brandskyddskontrollant till Sotarna i Karlskrona.Denna tjänst innebär en inhyrning på 6 månader och om det är rätt person och allt känns bra

kommer Sotarna överta anställning.


Vi söker dig som är utbildad sotare med vidareutbildning som brandskyddskontrollant.

Du ska kunna sota och göra brandskyddsbesiktningar.Distriktet man kommer arbeta i sträcker sig runt om i Blekinge.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Flexibel och ansvarstagande är två mycket viktiga egenskaper för att lyckas bra i rollen. Vidare är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Att du gillar att arbeta ser vi som en självklarhet.


Vad erbjuder vi dig?
Adecco erbjuder dig en anställning som ambulerande konsult i Adecco.


Beroende på vad du vill och kan ger vi dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Konsultrollen kommer att ge dig massa ny erfarenhet, spännande inblickar i olika verkligheter och ett ständigt växande kontaktnät.Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare mår bra och vi bidrar till detta bl.a. genom friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort.Låter det intressant?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning sker så snart som möjligt.


Frågor angående uppdraget besvaras av Mattias Petersson på tel. 0455-341005, mattias.petersson@adecco.seDin ansökan önskar vi få in via anvisad länk eller på Adeccos hemsida www.adecco.se där du registrerar ditt CV samt personliga brev.Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Har du problem att registrera din cv ber vi dig kontakta konsultsupporten på telefonnummer 08-598 980 10,

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Értékesítés szervező

Allas.ma
Értékesítés szervező
Oct 30th 2011, 02:36Vem trivs här?

Arbetet ställer höga krav på snabba beslut och förmåga att se kreativa lösningar. Du måste vara intresserad av att arbeta med människor och ha en förmåga att se möjligheter i varje situation. Arbetstempot är högt och det är viktigt att du är bekväm att arbeta i en föränderlig miljö. Du är självklart intresserad av försäljning och affärer.Vill du ha ett arbete som utmanar dig? Vi på Adecco ger dig en möjlighet att utvecklas och bidra till framgång!Hur ser din arbetsdag ut?


  • Försäljning mot nya och existerande kunder

  • Matcha och lösa uppdrag enligt överenskommelse med kund

  • Kvalitetsuppföljning av pågående uppdrag gentemot kunder och medarbetare

  • Aktivt arbeta för att konsulter har det bra och trivs i sin anställning hos Adecco

Uppdraget är ett vikariat på 1 år. Då kontoret är i en tillväxt fas, kan det bli en möjlig fortsättning. Arbetet är på heltid med sedvanliga kontorstider.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings – och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag ska våra konsulter uppskattas för sin kompetens som gör skillnad!Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om arbetet kontakta Adecco Skövde, Anna Mannvik på telefon: 0500-445770.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions