Hasznos linkek:

2011. november 13., vasárnap

Allas.ma: Betonozó

Allas.ma
Betonozó
Nov 13th 2011, 02:38

Har du erfarenhet från Betongindustrin? Då kan detta uppdrag vara av intresse för dig!



Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta som betongarbetare hos en av våra kunder i Uppsala. Arbetsuppgifterna består bland annat av ritningsläsning, armering, formsättning, gjutning och snickeriarbete. Du kommer att arbeta självständigt och i grupp


Vem trivs här och som konsult på Adecco?
Du måste ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Bil och B-körkort är ett krav. Truckkort och traverskort är meriterande. Som person är du social och enkel att samarbeta med, du är även fysiskt stark och gillar att arbeta med kroppen. Arbetstiden är förlagd till dagtid eller skiftgång.

Du anställs som en ambulerande konsult och det kräver egenskaper som att du är förändringsbenägen, nyfiken på nya utmaningar och redo att snabbt byta uppdrag om så krävs. Mångsidighet och intresse för konsultrollen är viktig.



Krav och egenskaper
Vi söker dig som inte är rädd för att hugga i, är händig, noggrann, har en positiv inställning vill lära sig nytt och som trivs med att arbeta självständigt samt i team.



- mångårig erfarenhet eller yrkesbevis
- erfarenhet av betongarbete samt armering
- hög arbetsmoral och samarbetsförmåga


Vad erbjuder Adecco?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.



Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco Industrial & Logistics kan serva dig med montörer, svetsare, operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Sista ansökningsdag är den 31december.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Aziza Mehho på tel: 018-65 33 03 eller aziza.mehho@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen med att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions