Hasznos linkek:

2012. február 19., vasárnap

Allas.ma: Adecco är världens största aktör

Allas.ma
Adecco är världens största aktör
Feb 19th 2012, 02:35

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med Staffing Services, Recruitment, Outsourcing samt Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag. Konsulterna på Adecco i Eskilstuna är ett härligt gäng, med specialkompetens inom sina olika områden. Vill du vara delaktig i gemenskapen, kan du förvänta dig spännande utmaningar med den trygghet och de förmåner som en anställning på Adecco innebär. Vi är ett friskvårdsinriktat företag, där det för oss är viktigt med god hälsa och träning som leder till goda arbetsinsatser och hög arbetsglädje. Vill du läsa mer om vilka förmåner du har som konsult hos Adecco, besök vår hemsida.

Arbetsuppgifter
Som Ekonomiassistent på halvtid kommer du att hjälpa en av våra kunder med att skapa struktur, hantera leverantörsfakturor (Kontering m.m.), sortera och administrera.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning alternativt bara vill arbeta på halvtid. Vi ser att du sedan tidigare har en ekonomisk bakgrund med erfarenhet av fakturering, kontering och bokföringsärenden (debet och kredit). God systemförståelse gärna VISMA ses som meriterande. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person bör vara driven, noggrann och självständig.

Vad erbjuder vi dig?
Adecco erbjuder dig en timanställning. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning sker så snart som möjligt.

Kontaktpersoner

Sven Isacsson, 016-542 85 02, Konsultchef.

Ansökan
Ansök tjänsten via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Adecco Sweden AB

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största aktör

Allas.ma
Adecco är världens största aktör
Feb 19th 2012, 02:35

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med bemanning, rekrytering och konsulttjänster. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.Adecco i Karlskrona förmedlar alla typer av tjänster till de flesta branscher i Blekinge, Kristianstad och Kalmar. Vi har lång erfarenhet och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade uthyrningar och rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seNu söker vi en ordermottagare/registrerare till kund i Nybro!Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av ordermottagning via mail och internt affärssystem, fakturering, administrativa arbetsuppgifter samt internservice. Men även arbete i kundtjänst och inkommande samtal.

Vi vill att du har relevant erfarenhet av ordermottagning, orderregistrering och gärna även kundtjänst.
Du ska vara en van användare av olika affärssystem, samt av telefon och dator som arbetsredskap.

Önskvärda personliga egenskaper är att du är lojal, kundfokuserad samt besitter en hög social kompetens, men också att du är stresstålig och flexibel. Tjänsten kräver att du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

Har du erfarenhet från skog eller trä branschen är det meriterande.

Uppdraget kommer att påbörjas snarast

Vad erbjuder vi dig?
Adecco erbjuder dig en anställning som ambulerande konsult i Adecco.
Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare mår bra och vi bidrar till detta bl.a. genom friskvårdsbidrag.

Låter det intressant?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning sker så snart som möjligt.


Frågor angående uppdraget besvaras av Carina Falck på tel. 0455-341002, carina.falck@adecco.se

Din ansökan önskar vi få in via anvisad länk eller på Adeccos hemsida www.adecco.sedär du registrerar ditt CV samt personliga brev.Vi tar inte emot ansökningar via e-post!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Villástargonca vezető

Allas.ma
Villástargonca vezető
Feb 19th 2012, 02:35

Är du student på jakt efter ett flexibelt extrajobb? Adecco Industri & Logistik i Göteborg söker nu studenter för uppdrag inom truckkörning, produktionsarbete och lagerarbete.Hur ser din arbetsdag ut?

Som student kommer du att arbeta vid behov med arbetsuppgifter så som truckkörning, lagerarbete, montering och produktionsarbete. Du ska kunna arbeta minst två pass i veckan. Tjänsten är med omgående start. Observera att du måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning för att kvalificera dig för den här tjänsten.Vem trivs här?

För att kunna arbeta som student inom lager krävs truckkort A + B. Det är meriterande om du har B-körkort. Som person är du flexibel och noggrann. Du trivs med varierade arbetsuppgifter och att arbeta självständigt såväl som i grupp.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Industrial & Logistics förmedlar montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet, vänligen kontakta Rekryteringsansvarig Emelie Melin Lundström på tel: 031-725 45 08.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommenatt söka!You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: HR tanácsadó

Allas.ma
HR tanácsadó
Feb 19th 2012, 02:35

Adecco SA är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med kontor i 70 länder. Adecco sysselsätter 700 000 personer varje dag. I Sverige är Adecco det näst största bemanningsföretaget med 4 500 anställda. Adecco arbetar med uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärcoachning. Vi är rikstäckande med över 40 kontor från Haparanda i norr till Malmö i söder. I Dalarna och Gästrikland har vi kontor i Falun, Ludvika och Sandviken.Till vår uthyrningsverksamhet i Sandviken söker vi två HR-specialister.Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med HR-relaterade frågor i en support-funktion, säkerställa HR-processer samt att gällande lagar, policies och direktiv efterlevs. Du kommer även att få hålla i utbildningar.


Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat i en miljö där många olika ärenden hanterats parallellt i ett högt tempo.

Du bör även ha en förståelse för processdriven verksamnet.

Vi ser också att du har erfarenhet av att jobba med information och kommunikation.

Du bör ha goda kunskaper i Microsoft Office och i svenska och engelska.

Goda kunskaper i PeopleSoft-HRMS eller liknande HR-system är önskvärt.

Erfarenhet av projektledning och koordinering är önskvärt liksom erfarenhet av att ha arbetat med utbildning.

Egenskaper

Vi söker en flexibel person med god samarbetsförmåga som tycker om att möta olika människor i många olika situationer.

Du bör ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.I rollen som konsult krävs det förmåga att snabbt sätta sig in i nya situationer och arbetsuppgifter samt att träffa nya människor i nya miljöer. Du måste ha en god servicekänsla och förmåga att samarbeta.

Vi erbjuder
Adecco hjälper företag och människor framåt. Vi ser många likheter mellan idrottens ideal och framgång i arbetslivet. Därför tycker vi att det är viktigt att hitta utmaningar för att hålla både huvudet och kroppen i trim.
Anta utmaningen och bli en av oss!Välkommen med din ansökan.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Termelés, gyártás

Allas.ma
Termelés, gyártás
Feb 19th 2012, 02:35

Teknisk projektledare sökes till stort industriföretagGenom Adecco kan du ta chansen att arbeta på ett av Sveriges största industriföretag.Hur ser din arbetsdag ut?

I din roll som projektledare kommer dina arbetsuppgifter att innefatta ansvar för leveransprojekt. Du har det övergripande ansvaret för genomförande mot kund, projektkalkyler samt tidplanering. Du ansvarar även för kontakterna med kunder, leverantörer och andra partners.Vem trivs här?

Du har en teknisk civilingenjörsexamen eller högskoleingenjörsexamen med relevant arbetslivserfarenhet, kanske i en roll med mycket kundkontakt. Du har goda kunskaper i MS Office och gärna erfarenhet av projektledning och processindustri. Du stimuleras av att etablera samarbeten och ser fördelarna med en tydlig struktur. Eftersom att internationella resor är förekommande i tjänsten är det viktigt att du utöver svenska även behärskar engelska gott i både tal och skrift.Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en visstidsanställning som ambulerande konsult, som därefter kan övergå till en tillsvidareanställning hos Adecco.

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig därför friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning sker så fort som möjligt.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta

Rekryteringsansvarig: Ola Eliasson – 021 470 29 80Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel:

08-598 980 10.Arbetstid
Heltid. Dagtid

Lön
Enligt avtal.


Ansökan
Ansök tjänsten via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Adecco Sweden AB, Västerås
Västgötegatan 4a,

72211 VÄSTERÅS
Tel: 021-196500
Mer information på http://www.adecco.seAdecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med Staffing Services, Recruitment, Outsourcing samt Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Adecco i Västerås har ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Logisztika, szállítmányozás

Allas.ma
Logisztika, szállítmányozás
Feb 19th 2012, 02:35

Adecco är världens största HR- partner inom bemanning, rekrytering och konsulting,med nära 6 600 kontor
i 70 länder över hela världen. I Sverige finns Adecco Sweden AB med kontor från
Gällivare i norr till Malmö i söder.Vi söker en arbetsledare till vår uthyrningsverksamhet.


Erfarenhet

Vi söker dig som jobbat som arbetsledare och kan ta snabba beslut. Du skall vara en van ledare gärna ha erfarenhet från loggistik och transport. God kännedom om norrlands geografi är meriternande.

Vem söker vi?

Du är flexibel och säker. Du är trygg i din roll och tycker om att ha ansvar.


Vad erbjuder vi dig?
Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Intresserad?
Du är välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.adecco.se där du registrerar ditt CV.

Kontaktperson på Adecco; Anton Töyrä 0920-27 10 70.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Programozó

Allas.ma
Programozó
Feb 19th 2012, 02:35

Adecco IT & Engineering söker nu för vår kund en utvecklare med erfarenhet i Ruby on Rails och JavaScript. Du kommer främst att arbeta med utveckling av kundens webbaserade applikationer.Hur ser din arbetsdag ut?
Som webbutvecklare hos vår kund kommer du främst att arbeta med utveckling av kundens webbaserade handelsportal i Ruby on Rails och JavaScript. Företaget agerar på en marknad som traditionellt sett styrts av staten men som nu har privatiserats. Vår kund ser möjligheterna som finns i att ligga i teknikens framkant inom området och förändrar nu marknaden. För att genomgå denna förändring måste vår kund nu utöka sitt utvecklarteam och söker således en ny resurs.Vem trivs här?
Du har troligen en eftergymnasial utbildning inom IT området med dokumenterade kunskaper inom Ruby on Rails och Java. Du har arbetat ett år med Ruby on Rails eller kompletterar mindre arbetslivserfarenhet med starka akademiska kunskaper. Svenska och Engelska är ett krav för den här tjänsten.

Som person brinner du självklart för utveckling, vidare ser vi gärna kandidater som är bra på att samarbeta och kommunicerar på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för den här rekryteringsprocessen.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco IT & Engineering är ett affärsområde med allt ifrån IT-specialister, till administratörer, systemarkitekter, seniora projektledare, servicetekniker och ingenjörer m fl. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas inom kort och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Alexander Aminoff på tel: 08-587 512 19

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Vill du arbeta som redovisningsekonom

Allas.ma
Vill du arbeta som redovisningsekonom
Feb 19th 2012, 02:34

Vill du arbeta som redovisningsekonom inom ett internationellt bolag? Vi söker nu konsulter till spännande tjänster inom fordonsindustrin i Göteborg.

Hur ser din arbetsdag ut?
Under din arbetsdag kommer du att framför allt att ansvara för löpande redovisning, bokslut och förberedelse till årsbokslut. I detta kan det även ingå redovisning av löner, sociala avgifter och pensioner samt årliga rapporter och beräkningar inom skatteområdet. Du arbetar i en grupp som delvis har samma arbetsuppgifter som du själv, där ni tillsammans ansvarar för redovisning och bokslut för flera avdelningar. Gruppen arbetar även med ständiga förbättringar av den finansiella rapporteringen, projekt och utvecklingsarbete. Detta är en trivsam grupp där ni tillsammans arbetar med både svenska och internationella kontakter, med interna och externa kunder.

Vem trivs här?
För att axla rollen som redovisningsekonom så behöver du ha en ekonomiutbildning, helst med inriktning mot just redovisning. Du bör ha tidigare erfarenhet av att självständigt arbeta med redovisning, dels med det löpande arbetet och dels med bokslut. Tidigare arbete inom området lön och pensioner är meriterande men inget krav. Som person trivs du i en roll där du är drivande och tar mycket eget ansvar för att få saker gjorda, och har tillräckligt mycket skinn på näsan för att möta alla typer av människor. Du är prestigelös och brinner för att göra ett bra arbete.

God allmän datavana är en förutsättning för att du ska känna dig hemma här, erfarenhet av SAP R/3 är meriterande. Det är även viktigt att du känner dig lockad av konsultrollen då du kommer att erbjudas en anställning inom vår uthyrningsverksamhet. Tidigare erfarenhet av att arbeta i större internationella företag är meriterande och eftersom engelska är koncernspråket är det även viktigt att du har goda kunskaper i språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet inför hösten startar omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.se och via "sök tjänsten här!"-knappen nedan.Vid frågor kring processen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Barkin, 031-725 45 26.


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Maketing, Média

Allas.ma
Maketing, Média
Feb 19th 2012, 02:35

We are looking for a Supply Chain Analyst to our customer's Nordic headquarters in Stockholm (Liljeholmen).A typical workday:
As Supply Chain Analyst you will be responsible for making forecasts concerning the coming season and the demand of your product. You will make this forecast by collaborating with different departments, such as; Sales, Marketing and Customer Service. You will value the forecast and measure it against which quantity you need to have available in the central warehouse. A task considered crucial to your work is continuous contact with the international delivery central to monitor and enhance the quantity/flow of your product to the Nordic market. Your role is considered operational with strategic elements and you will report to the Nordic Supply Chain Manager.Who are you?
You have an educational background in supply chain or logistics, preferably as a civil engineer in industrial economy, but other educations such as economic, business or "KY-educations" within the supply area is also considerable. You have at least some experience working in supply or with logistics and have knowledge in Excel and Access (user level, pivot-tables, vlookup and research in access). Furthermore fluent English is a requirement, Swedish and French is looked upon favorably.As a person you are challenge seeking, you show a high level of adaptability, you are analytical and have a good mind for numbers. You are a team player and help others when needed. You are steadfast in a changing environment with a lot of different contacts. We place great emphasis on yourpersonal suitability.

This job is an alternate for a parental leave for 3-6 months with start in March.Are you interested?
Please send in your application now! This position is needed as soon as possible. To apply for this role you have to attach a resume and application letter. If you have any questions do not hesitate to call. Please apply by registering on our website www.adecco.se and apply from there.


If you have questions regarding the recruitment process, please contact Alexander Aminoff at tel: 08-587 512 19


If you have questions regarding registration on the website, please contact Candidate Support on tel.08-598 980 10.We look forward to your application!You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Gépkezelő

Allas.ma
Gépkezelő
Feb 19th 2012, 02:35

Tycker du om att arbeta självständigt men trivs du även i team, är du stresstålig och noggrann? Då ska du söka arbetet som maskinoperatör.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som maskinoperatör kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av: Siktning, Blandning (Homogenisering), Fyllning och Packning, Förpackning, Slagning och Dragering av tabletter samt sanering av produktionsutrustning och lokaler. Till viss del förekommer även uttag och analyser av tillverkad produkt (IPC). Du kommer att arbeta förebyggande för att förhindra avvikelser och störningar och även delta i arbetet att utreda dessa. Alla utförda arbetsuppgifter dokumenteras och signeras i batchprotokoll och allt arbete sker i enlighet med bl.a. GMP och LEAN.

Vem trivs här?
För att lyckas och trivas i rollen som maskinoperatör tror vi att du är noggrann, strukturerad och självgående. Du har god samarbets- och initiativförmåga, tycker om att ta ansvar samt är öppen och ödmjuk. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, B-körkort och möjlighet att arbeta 2-, 3- och 5-skift. Önskvärt är också att du har truckkort, tidigare erfarenhet från läkemedelsindustrin eller annan GMP-relaterad verksamhet samt erfarenhet från LEAN och SMED-arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett stimulerande jobb vid en arbetsplats som präglas av bra arbetsklimat och framåtanda. Du blir anställd som konsult i Adecco, och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Dina ambitioner ger oss förhoppningsvis möjligheten att förmedla intressanta uppdrag på attraktiva företag, tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.
Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Anna Haglind på tel: 08-555 987 00 eller anna.haglind@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Összeszerelő

Allas.ma
Összeszerelő
Feb 19th 2012, 02:35

Duktig montör sökes!Adecco är världsledande inom bemanning och rekrytering. Bolaget finns i fler än 60 länder över hela världen. Varje år jobbar ca 3 miljoner människor för Adecco. I Sverige är Adecco ett auktoriserat bemanningsföretag med kontor över hela landet från norr till söder. Förutom personaluthyrnings- och rekryteringstjänster erbjuder Adecco lösningar inom bland annat outsourcing, omställning, ledarskapsutveckling, konflikthantering, kompetensutveckling, karriärrådgivning, utbildning och rehabilitering.Adecco söker för kunds räkning montör till Arvika.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Montering

- Aktivt utveckla kundens verksamhetDina kvalifikationer:

- Tidigare monterings- eller industrierfarenhet
- Utbildning inom industri, gärna fordonsmontage är meriterande

- Förmåga att hålla ordning och reda
- God samarbetsförmåga, erfarenhet av team arbete
- Initiativförmåga

- Flexibel

Förutom dina tidigare erfarenheter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?
Adecco finns nära dig och vi kan erbjuda dig intressanta uppdrag på attraktiva företag, tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Du får tillgång till vårt kontaktnät, vilket kan ge dig en bred och utvecklande erfarenhet, som i förlängningen gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Anställningsform
Du kommer att bli anställd i vår uthyrningsverksamhet. Skift gång förekommer, vanligast 2-skift

Är du intresserad?
Då ska du söka tjänsten direkt då rekryteringsprocessen startar omgående. Sista ansökningsdag är 29 februari men tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdagen.
Ansökan sker genom att du registrerad dig på adecco.se och söker tjänsten därefter under lediga tjänster Värmland

Glöm inte att bifoga CV och personligtbrev, samt referenser.


Kontakt Adecco
Vid problem med registrering av CV kontakta:
Adeccos CV - support, Martina Lasomé på 08 - 598 980 10

Vid frågor kring tjänsten kontakta:
Frida Wiman, konsultchef Arvika, 0570 - 757 481

Anna Mårtensson, konsultchef Arvika, 054 -771 85 46

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Vi söker en erfaren redovisningsekonom

Allas.ma
Vi söker en erfaren redovisningsekonom
Feb 19th 2012, 02:35

Vi söker en erfaren redovisningsekonom för ett längre interimsuppdrag till en av våra kunder i Jönköping med start omgående

Dina främsta arbetsuppgifter består av löpande redovisning, avstämning av konton vid månads- och årsbokslut, löpande fakturering, likviditetsprognoser, bevakning av kundfordringar, inkasso och momsavstämningar.
Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande. Troligtvis har du några års erfarenhet av liknande arbete, gärna inom större företagsstrukturer. Excel och PowerPoint behärskar du på hög nivå liksom svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som brinner för dina uppgifter och gillar att arbeta mot deadlines. Vidare är du noggrann, målinriktad och har förmåga att självständigt utföra dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att fokusera på lösningar är ödmjuk inför uppgiften och har en kommunikativ attityd. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.Du är varmt välkommen att kontakta Linda Hallgren för frågor om tjänsten. 036-351030, linda.hallgren@adecco.se

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Är du en driven administratör

Allas.ma
Är du en driven administratör
Feb 19th 2012, 02:35

Är du en driven administratör med SAP kunskaper?
Då kan Adecco Malmö erbjuda dig ett spännande uppdrag på ett stort energibolag i Malmö.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med att förvalta, administrera coh driva utveckling av delprocessen "debitera coh fakturera". Du har ett aktivt ansvar för hela kedjan, från att det finns ett debiterbart mätvärde tills att fakturan når slutkund. I gruppens ansvar ingår att kvalitetssäkra processens alla led för att fakturaleveransen ska ske så säkert och kostnadseffektivt som möjligt. Du kommer även att syssla med statistik och rapporter och utvecklandet av dessa varför det är viktigt att du har god kännedom om excel.

Vem trivs här?
Vi tror att du är en serviceminded, öppen och positiv person som brinner för administration. Du har ett nogrannt och strukturerat arbetssätt och motiveras av att ständigt utveckla ditt arbetssätt och processen. Din tidigare erfarenhet av administrativt arbete i SAP gör att du känner dig trygg i rollen.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Maria Wellving 040 602 53 54.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.
Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Feb 19th 2012, 02:35

Vi söker en erfaren ekonomiassistent för deltid till en av våra kunder i Mullsjö med start omgående.

Dina främsta arbetsuppgifter består av löpande registrering av fakturor, avstämning av fraktsedlar och bevakning av kundfodringar.
Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande och har arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är noggrann och har känsla för detaljer och ordning. Du trivs med att jobba självständigt men nära i en liten arbetsgrupp. Tjänsten är på deltid och är möjlig att styra något, den totala arbetstiden är ca 24h/vecka. Kanske passar det en person som har pension idag men som vill göra lite extra, eller en studerande som kan kombinera studierna med jobb.
Du har goda datorkunskaper, framförallt i MS Office-paketet.
I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Hos oss är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; engagerad, lösningsorienterad och lyhörd.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Välkommen med din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Allround ekonom till vår kund! Söker

Allas.ma
Allround ekonom till vår kund! Söker
Feb 19th 2012, 02:35

Allround ekonom till vår kund!Söker du ett arbete där du får användning av ditt siffersinne? Vi på Adecco i Halmstad ger dig nu möjligheten att arbeta som ekonom på ett intressant bolag där du får utmanas och utvecklas.Hur ser din arbetsdag ut?
Som allround ekonom kommer du att hjälpa en av våra kunder med controller funktioner, hantera kundreskontra och administrera.Vem trivs här?
Vi ser efter dig som har drivkraft och som inte är rädd för att ta ansvar. Du är en bra lagspelare som tar tag i arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Vidare är du inte rädd för att hugga i med litet av varje när det behövs. Viktigt för tjänsten är att du är en analytisk person med kunskaper i Axapta och Excel. Du har några års arbetserfarenhet av ekonomi.


Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Uppdraget avser en konsulttjänst hos Adecco med start omgående och löpande varaktighet.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt, dock senast 24/2. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Registrera dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Frida Andersson eller Konsultchef Madeleine Neidert på tel: 035- 260 85 20.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Beskrivning Ändra Adecco

Allas.ma
Beskrivning Ändra Adecco
Feb 19th 2012, 02:35

BeskrivningÄndra


Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Vi söker omgående för PEABs räkning en kalkylator.


Du som söker har relevant utbildning inom bygg- och anläggning, såsom byggnadsingenjör eller likvärdig annan utbildning. Vi ser att du har arbetat några år efter examen inom ditt tjänsteområde och då med inriktning mot kalkylarbete.


Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta i nära samarbete med arbetschef och entreprenadingenjörer mot nyproduktion. Tillsammans ansvarar ni för enhetens anbudsarbete. Arbetsuppgifterna består av att arbeta fram anbudskalkyl från förfrågningsunderlag, inklusive infordran och värdering av offertförfrågningar. Peab arbetar med kalkylsystem MAP-95 NT.

I arbetssammanhang är du noggrann och strukturerad och har en förmåga att ge det lilla extra i en intensiv produktionsmiljö. PEAB värdesätter prestigelöshet, samarbets- och kommunikationsförmåga samt att du har en känsla för service.
Tjänstens placering är Linköping.Anställningen sker direkt till PEAB men frågor under rekryteringsprocessen sker till Johanna Andersson på Adecco.Telefonnummer 011-191838 eller johanna.andersson@adecco.seTillsättning av tjänsten ger snarast eller efter överenskommelse. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast möjligt.58273 Linköping Sverige


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom

Allas.ma
Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom
Feb 19th 2012, 02:35

Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom och är självgående i arbetet?
Då kan detta uppdrag vara av intresse för dig!
Adecco i Uppsala söker nu en erfaren redovisningsekonom. Detta är ett längre uppdrag på heltid som ska tillsättas omgående och beräknas att pågå fram till 2013-01-13 med möjlighet till förlängning. Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult hos kund.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att sitta i ett Redovisnings servicecenter tillsammans med dina kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande redovisning, månadsrapportering, kvartalsrapportering, årsbokslut, samt avstämningar och dokumentation. Du kommer att utföra arbetsuppgifter för finska, danska och brittiska bolag. Kunden och dess medarbetare arbetar aktivt med LEAN för att ständigt utveckla och förbättra deras rutiner och processer och därför förväntar de sig att du som medarbetare också blir aktiv och engagerad i arbetet.

Vem trivs här?
För att trivas i din roll ser vi gärna att du tidigare har arbetat som redovisningsekonom med ovanstående arbetsuppgifter. Du har en Ekonomiutbildning eller någon liknande utbildning. Det är meriterande om du har kunskap om brittiskt, finsk eller dansk redovisningsstandard. Du talar och skriver engelska flytande, meriterande om du behärskar finska och/eller danska. Du har god systemkunskap i exempelvis SAP R/3 och Cognos.

Vi söker en kandidat med stark drivkraft och ett stort engagemang. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt har en utpräglad servicekänsla. Du är självgående, noggrann och stresstålig och siffror är det bästa du vet!

Vad erbjuder Adecco?
Adecco erbjuder dig ett längre uppdrag där möjlighet till förlängning finns. Du kommer arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly, zinu.kamaly@adecco.se
Växel: 018-65 33 00

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

För frågor om tjänsten; kontakta Adecco på tel.018-653300
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Feb 19th 2012, 02:35

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med bemanning, rekrytering och konsulttjänster. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.Adecco i Karlskrona förmedlar alla typer av tjänster till de flesta branscher i Blekinge, Kristianstad och Kalmar. Vi har lång erfarenhet och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade uthyrningar och rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seNu söker vi en Projektekonom till kund i Kristianstad!Vår kund i Kristianstad söker en projektekonom, uppdraget planeras att starta omgående!

Vi söker dig som har en högskoleutbildning i ekonomi och minst två års erfarenhet av ekonomiarbete, och som skulle tycka om att vara ett generellt stöd till projketledaren och controllern gällande uppföljning, rapportering och analys av projektets ekonomi.Som person ska du vara analytisk, strukturerad, nogrann och en problemlösare.
Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en provanställning på 6 månader.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag.

För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Ansökan

sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Carina Falck på tel. 0455-34 10 02, carina.falck@adecco.se


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel. 08-598 980 10.


Välkommen att söka!You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Är du i början av din karriär

Allas.ma
Är du i början av din karriär
Feb 19th 2012, 02:35

Är du i början av din karriär och intresserad av att arbeta som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra? Vi på Adecco Finance & Legal ger dig en möjlighet att utvecklas och ta nya steg!Hur ser din arbetsdag som ekonomiassistent ut?

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med leverantörsreskontra i affärssystemet Visma Business.Uppdraget är på heltid med omgående start och kommer att pågå i minst 3 månader. För rätt person finns mycket goda möjligheter till förlängning. Arbetstiderna är förlagda till vardagar 8-17.Vem trivs här?

Du som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt tidigare administrativ erfarenhet kommer snabbt in i din roll samtidigt som du utvecklas och tar nya kliv. Har du dessutom tidigare arbetat med leverantörsreskontra kommer du att känna dig trygg i ditt nya arbete.Är du en positiv person med hög kapacitet som är snabblärd, effektiv och energisk kommer du att trivas ypperligt med dina arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sara Bergstrand på tel: 031 -725 45 38.

Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions