Hasznos linkek:

2011. november 6., vasárnap

Allas.ma: Är du studerande eller har annan

Allas.ma
Är du studerande eller har annan
Nov 6th 2011, 02:37

Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett deltidsarbete där du både får ge service och träffa kunder samtidigt som du får användning för din problemlösningsförmåga och dina praktiska färdigheter? Vi på Adecco, Office & HR, ger dig en möjlighet att utvecklas och knyta nya spännande kontakter inför framtiden!



Hur ser din arbetsdag som kontorsvaktmästare ut?



Du kommer att arbeta som vaktmästare och ingå i vårt kundföretags servicegrupp. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är kontorsservice och lättare vaktmästeri såsom skötsel av kontorsmaskiner, ansvar för materialförråd, inköp av kontorsmaterial samt arbete med företagets skrivarstationer. Vidare ingår enklare service såsom byten av glödlampor, enkla reparationer samt att vara behjälplig med möbleringar och teknisk utrustning. Utöver detta är du vid behov behjälplig i receptionen och på företagets konferensavdelning.



Uppdraget är på ett av våra kundföretag i centrala Göteborg. Arbetstiderna är måndag till fredag 8.00-13.00. Till detta uppdrag söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Uppdraget är med start i början av december, löpande varaktighet.



Vem trivs här?



Du som tycker om att ge service samtidigt som du är praktiskt lagd, har god fysik och besitter goda tekniska datorkunskaper kommer snabbt in i din nya roll samtidigt som du känner att du utvecklas. Har du dessutom goda kunskaper i engelska, tycker om felsökning och att hitta lösningar på problem kommer du att känna dig trygg med dina nya arbetsuppgifter.



Personliga egenskaper



Är du som person driven, lösningsorienterad, noggrann och initiativtagande kommer du att trivas ypperligt med dina arbetsuppgifter. Är du dessutom representativ, serviceminded och har god social kompetens kommer du att känna dig som hemma på din nya arbetsplats. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.



Vad erbjuder vi?



Du blir anställd som konsult på Adecco och uthyrd till vårt kundföretag.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.



Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Är du intresserad?



Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sara Bergstrand på tel: 031 -725 45 38.





Välkommen att söka!




You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Asztalos

Allas.ma
Asztalos
Nov 6th 2011, 02:37

Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största HR-partner inom rekrytering, konsulttjänster och bemanning. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Adeccos globala huvudkontor ligger i Schweiz och den totala omsättningen uppgick 2006 ca SEK 190 miljarder. Vi sysselsätter runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Vi är auktoriserade.



Adecco i Skövde söker nu snickare för en kunds räkning i Skövde. Uppdraget är på heltid med start omgående, med gamla Skaraborg som arbetsområde. Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen.



Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande, allt från nybyggnationer till olika slags husrenoveringar, vilket är meriterande om du har arbetat med innan.

Det är viktigt att du tycker om att jobba praktiskt och att du har en naturlig fallenhet för detta.



För att trivas i rollen som anställd av Adecco är det viktigt att du är ansvarsfull, ärlig och har en positiv framtoning. Att jobba för Adecco innebär att du kan få möjligheten och erfarenheten av att jobba på flera olika arbetsplatser. Därför är det också ett krav att du har körkort och tillgång till bil.



Låter detta intressant för dig är du varmt välkommen med din ansökan. Gå in på www.adecco.se, registrera ditt CV och ansök!



Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Adecco Skövde, Anna Mannvik eller Johanna Ekblom på tel.nr 0500-44 57 70

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Dokumentum koordinátor (Szolnok)

Allas.ma
Dokumentum koordinátor (Szolnok)
Nov 6th 2011, 02:51

Cégünk Magyarország vezető személyzeti szolgáltató vállalata, melynek célja innovatív és átfogó szolgáltatásaival mozgásban tartani és alakítani az ország munkaerőpiacát. Multinacionális partnerünk számára keresünk új munkatársat az alábbi munkakörbe:

Dokumentum koordinátor (Szolnok)

Feladatok:

  • Kapcsolattartás a szállítmányozókkal.
  • Szoros együttműködés a raktárlogisztikai szolgáltatóval.
  • Teljes körű import ügyintézés - beleértve a vámkezelést is.
  • Export szállítások dokumentációjának elkészítése.
  • Vámkezelések megszervezése.
  • Kapcsolattartás a hatóságokkal.

Elvárások:

  • Vámkezelői szakképesítés.
  • Export-import vámeljárásokban és szállítmányozásban szerzett szakmai tapasztalat.
  • Középfokú angol nyelvismeret.
  • Felhasználói szintű MS Office ismeretek.
  • SAP ismerete előny.

Magán-munkaközvetítői ny. sz.: 29338/2000-0100
Munkaerő-kölcsönzői ny. sz.: 37961/2001-0100

Magán-munkaközvetítői ny. sz.: 29338/2000-0100
Munkaerő-kölcsönzői ny. sz.: 37961/2001-0100

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és megfelel az elvárásoknak, kérjük küldje el magyar és angol nyelvű önéletrajzát a munkakör megnevezésével a HuJobSzolnok@trenkwalder.com címre!

Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft.

5000 Szolnok, Szigligeti út 2. I.emelet

Tel.: 56/510-952

Jelen hirdetésre való jelentkezéssel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok a Trenkwalder Kft. rendelkezésére bocsátott önéletrajzomban szereplő adatok kezeléséhez, adatbázisba történő felvételéhez ill. megfelelő állásajánlat esetén - előzetes egyeztetés alapján - megbízójuknak való továbbításához. Tudomásul veszem, hogy az adatok adatbázisból való törlése vagy az adatok módosítása írásbeli kérésemre, a kérelem kézhezvételét követő 8 munkanapon belül történik. Az erre irányuló kérést az adatokat regisztráló irodának írásban kell eljuttatnom. Igazolom, hogy az általam megadott információk valósak.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Nov 6th 2011, 02:37

Antar du utmaningen att arbeta som Projektledare inom bilindustrin?



Vill du arbeta med den senaste tekniken inom produktutveckling där mycket spännande händer på området för att nå framtida egenskaper och kundkrav? Då kan vi vara din nästa arbetsgivare.



Vi sökerför kunds räkning en projektledare som skall leda och koordinera tekniska ärenden och processer på en utvecklingsavdelning. Tjänsten innebär även uppföljning och utveckling av informationsmaterial och leda aktiviteter inom analys och verifiering.



Erfarenhet inom följande områden är ett krav för tjänsten:



- Projektledning

- Utvecklingsprocesser

- MS Office

- Lotus Notes

- Svenska och engelska, flytande i tal och skrift



Är duen driftig lagspelare som har lätt för att smälta in i olika arbetsgrupper och är sugen på nya utmaningar? Är du framåt, kreativ och strukturerad? För att passa i tjänsten har du en utbildning i projektledning alternativt information och presentationsteknik från Universitetet. Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



Vid frågorär du välkommen att kontakta Malin Arnljung på 031- 720 72 03. Skicka din ansökan genom att registrerar dig på vår hemsida omgående. Sista ansökningsdag är den 13 november.





Adecco Engineering & Technical söker ständigt efter duktiga och drivna ingenjörer och teknikspecialister till vår konsultverksamhet för längre uppdrag hos våra kunder främst inom fordonsindustrin och telecombranschen. Som specialistkonsult hos oss får du möjlighet att växla mellan olika uppdrag och möter på så sätt ständigt nya utmaningar och kan skapa dig ett värdefullt kontaktnät.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Nov 6th 2011, 02:37

Genom Adecco kan du ta chansen att arbeta på ett av Sveriges största industriföretag.



Arbetsuppgifter

Kunden arbetar i projekt och söker nu medarbetare med stor teknisk kompetens, inriktat mot elkraft. I rollen som teknisk projektledare har du ett övergripande ansvar för att produkten blir levererad i tid samt att kvaliteten är hög. I arbetet ingår också att göra rimlighetsbedömningar, analyser, tester samt att fungera som teknikinformatör. Du kommer även att ansvara för utveckling och anpassning av produkten, överföring och implementering. Detta innebär att du kommer att resa mycket i arbetet för att vara med på plats när produkten ska tas i bruk. Det är också viktigt att du har kompetensen att hjälpa våra kunder att optimera sin drift när det gäller energiflöde och spänning. Utöver detta kommer du även att ha hand om kundutbildningar.



Vem trivs här?

Vi ser att du är utbildad civilingenjör inom elkraft, doktorand alternativt att du har relevant arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta med kunder från olika kulturer runt om i världen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är drivande, flexibel, stresstålig, tålmodig, strukturerad och har en förmåga att se helheten. Du talar och skriver obehindrat på Engelska. Meriterande är även om du tidigare har arbetat som projektledare.



Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en provanställning som ambulerande konsult, som därefter kan övergå till en tillsvidareanställning hos Adecco.

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig därför friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande. Uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig, Hanna Linér– 021 19 65 10 eller Konsultchef Peter Skure 021-4702904



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Arbetstid
Heltid.

Lön
Individuell lönesättning.


Ansökan
Ansök tjänsten via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Adecco Sweden AB, Västerås
Västgötegatan 4a,

72211 VÄSTERÅS
Tel: 021-196500
Mer information på http://www.adecco.se



Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med Staffing Services, Recruitment, Outsourcing samt Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Adecco i Västerås har ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Asszisztens

Allas.ma
Asszisztens
Nov 6th 2011, 02:37

Nu söker vi dig som är student Personal och Arbetslivs student eller likvärdigt och som vill arbeta extra på en HR-avdelning hos en av våra internationella kunder i Malmöregionen.



Du kommer att arbeta upp till 50 % under en arbetvecka, dagarna kommer att vara flexibla, dock under kontorstid. Det är viktigt att vara flexibel och kunna hoppa in vid kort varsel. Det är viktigt att du är tillgänglig minst 2 dagar i veckan samt att du är beredd på att "hoppa in" när det behövs.


Vi söker dig som är utåtriktad och som drivs utav att ge bra service. I övrigt är det viktigt att du är självgående, initiativrik och flexibel. Erfarenhet av administrativt arbete är starkt meriterande.




Urvalet kommer att ske löpande så skicka din ansökan snarast möjligt.
Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med konsultchef Jonas Pettersson 040-602 53 59.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Soför - LGV C

Allas.ma
Soför - LGV C
Nov 6th 2011, 02:37

Du som har arbetat som lastbilschaufför, som har ett genuint lastbilsintresse och känner att du har ett högt kvalitativt tänk kommer att utmanas i vardagen. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att utföra körningar på provabana samt på vanlig väg.



För denna roll krävs att du har CE behörighet och att du har flera års erfarenhet av att köra lastbil, gärna på olika typer av underlag.

Som testchaufför är du noggrann, analytisk och drivs av problemlösning. Du gillar att ta eget ansvar och tar lätt till dig nya rutiner. Arbetet innebär också kontakt med andra vilket ställer krav på din kommunikativa och sociala förmåga.



Du som person skall vara prestigelös, nyfiken och ha båda fötterna på jorden. Du skall kunna tänka utanför ramarna och våga ta beslut samt tänka ur ett kundperspektiv för den moderna teknik som idag finns i lastbilen.



Vi erbjuder dig en visstidsanställning och är du rätt person kan det övergå i en tillsvidareanställning. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Lotta Torstensson på telefon 033-204801.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Nov 6th 2011, 02:37

Adecco IT & Engineering söker för kunds räkning SYSTEMTESTARE till ett flertal spännande uppdrag





Kvalifikationer

Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom systemtestning och behärskar C/C++ fult ut.

Erfarenhet från Telecom är önskvärt men inte ett krav.

Vi söker kompetenser inom:



* Telecom protocols L1/2/3 (GSM, WCDMA, LTE)

* ASIC

* Android

* Linux kernel drivers

* Embedded system

Som person är du kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du känner dig trygg i konsultrollen. Det är meriterande om du har förståelse kring olika processarkitekturer.

Du har goda kunskaper i engelska.

För att passa som IT-konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT.



Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Fakta om anställningen

Tjänsterna avser en anställning i vår konsultverksamhet och är ett längre uppdrag på heltid. Urvalsprocessen sker löpande så tveka inte med din ansökan. Placering är i Malmö/Lund.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på www.adecco.se

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Börjesson, Konsultchef på mail: mathias.borjesson@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Távközlési mérnök

Allas.ma
Távközlési mérnök
Nov 6th 2011, 02:37

Adecco söker just nu efter en "Utvecklingsingenjör"

Vi söker därför någon som:
- Har erfarenhet av GUI programmering, gärna Java eller Qt
- Har erfarenhet av Linux / C++
- Kan jobba självständigt, har driv och kan ta egna initiativ.
- Kan driva och hålla ihop projekt, önskvärt även leda projekt och styra andra medarbetare.

Detta är till en början inhyrning, men med goda chanser till övertagande av kund.

Frågor kring tjänsten kan ställas till:

Christina Rhodin 054-771 85 43

Sara Pagre 054-771 85 47


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Asztalos

Allas.ma
Asztalos
Nov 6th 2011, 02:37

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta i ett team med noggranna och erfarna snickare. Arbetet kommer att bestå av varierande uppdrag och på olika orter. I arbetet ingår sedvanliga snickaruppgifter såsom nybyggnation, ombyggnation, rivningsjobb, byggnation och uppförande av träkonstruktioner inom husbyggnad etc. Uppdraget är på heltid och startar omgående. Du kommer att jobba som konsult för Adecco med möjlighet till övertag hos kund. Du kommer att arbeta i Trestadsområdet med omnejd.



Vem trivs här?
Du som har yrkesbevis och har arbetat några år i branschen. Är du en viljestark person som inte är rädd för att ta i när det behövs kommer du att passa bra in i gruppen. Ordning och reda är en självklarhet för dig, likaså att du är ansvarstagande och flexibel. Vidare är du serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och tar gärna i där det behövs och du är öppen för olika arbetsuppgifter. Du har god fysik då arbetet ibland kan vara tungt. Har du körkort är det meriterande men inget krav.



Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Teodor Ardryd på tel: 0520-474751 eller teodor.ardryd@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Nov 6th 2011, 02:37

Till vår verksamhet i Kungsbacka söker vi nu dig som vill arbeta extra som ekonomiassistent hos en av våra uppdragsgivare i Kungsbacka (start mitten av december).



Du är idag antingen studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning som uppgår till minst 50% och vill arbeta ca en dag i veckan.



Arbetsuppgifter

Du kommer ensam att ansvara och sköta ekonomin och diverse kontorsgöromål på företaget; allt från posthantering, löpande redovisning, kund - och leverantörsreskontra, löner, avstämningar, skattedeklarationer, skriva offerter och avtal samt förbereda inför bokslut.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har kunskap inom ekonomi, meriterande är om du tidigare har arbetet som ekonomiassistent. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.



Som person är du mycket serviceminded, flexibel, ansvarstagande och noggrann.



Då din anställning hos Adecco kan innebära att du får chansen att arbeta hos olika uppdragsgivare med olika typer av arbetsuppgifter, är det viktigt att du snabbt kan ta till dig ny kunskap och sedan omsätta den i praktiken. Du är också positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.



Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är den 13 november 2011.

Välkommen med din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Hardver szervizes/technikus

Allas.ma
Hardver szervizes/technikus
Nov 6th 2011, 02:37

Datatekniker sökes till företag i Västerås!

Har du en teknisk bakgrund och ett genuint dataintresse? Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa erfarenhet!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer i din roll som datatekniker arbeta med att integrera information från styr- och övervakningssystem av energiproduktion, transmission och distribution för att presentera det i en grafisk sammanställning med hjälp av ett överordnat datasystem SCADA.



Vem trivs här?

Du som har teknisk bakgrund i form av utbildning eller erfarenhet inom data samt ett genuint data- och teknikintresse kommer att trivas här samtidigt som du utvecklas och tar nya kliv! Meriterande är om du tidigare har arbetat med styr- och övervakningssystem, databaser och/eller elkraft.



Förutom dina tidigare erfarenheter och kunskaper kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör som person vara noggrann och systematisk. Du skall ha en god samarbetsförmåga samt vara självgående och ansvarsfull.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Svensson på 021- 470 29 01.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Egyéb

Allas.ma
Egyéb
Nov 6th 2011, 02:37

Adecco SA är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med kontor i 70 länder. Adecco sysselsätter 700 000 personer varje dag. I Sverige är Adecco det näst största bemanningsföretaget med 4 500 anställda. Adecco arbetar med uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärcoachning. Vi är rikstäckande med över 40 kontor från Haparanda i norr till Malmö i söder. Vi är verksamma i Dalarna och Gästrikland och har kontor i Falun, Sälen och Ludvika.

Till vår uthyrningsverksamhet i Falun och Borlänge söker vi nu en vaktmästare.



Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av snöröjning vintertid, gräsklippning sommartid, ombyggnationer, uppackning av varor samt andra sysslor som ingår i fastighetsskötsel.



Du är en serviceinriktad och händig person med en blick för vad som behöver göras. Ensamarbete är inget problem för dig.

Då ombyggnationer förekommer har du som söker en utbildning inom bygg.

Vi ser inga problem med att du nyligen avslutat din utbildning.



I rollen som konsult krävs det förmåga att snabbt sätta sig in i nya situationer och arbetsuppgifter samt att träffa nya människor i nya miljöer. Du måste ha en god servicekänsla och förmåga att samarbeta.

Är detta en intressant tjänst för dig?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet och urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Vill du arbeta i en stödjande

Allas.ma
Vill du arbeta i en stödjande
Nov 6th 2011, 02:37

Vill du arbeta i en stödjande roll med mycket kundkontakter inom ett internationellt bolag?



Vi söker nu två personer till en spännande tjänst inom fordonsindustrin i Göteborg.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att ingå i en grupp som arbetar med att sätta upp kommunikationen mellan vår kund och deras leverantörer för att se till att leverantörerna skickar sina meddelanden på ett fördefinierat och standardiserat sätt. Du kommer att ha daglig kontakt med leverantörerna via mail och telefon för att förklara hur dem ska göra, rätta fel och kontrollera flöden. När flödet och implementeringen är rätt så meddelar du vår kund och leverantören att meddelandeflödet är godkänt för att användas. Det förekommer också att göra diverse analyser på hur flödena fungerar. Exempel på meddelanden är elektroniska fakturor och logistikmeddelanden. Vi kan erbjuda dig en tjänst på ett internationellt bolag där du har möjlighet att träffa många människor från olika kulturer.

Vem trivs här?
För att axla en stödjande roll inom ett internationellt bolag så behöver du känna dig bekväm med att använda engelska som arbetsspråk, annat arbetsspråk är svenska. Du är service minded då det förekommer mycket kundkontakt samtidigt som du kan prioritera vilket ärende som behöver behandlas först. Du har grundläggande IT kunskaper och är van att arbeta med datorer som främsta arbetsredskap. Du kommer att ingå i en grupp där mentaliteten är mycket positiv, samtidigt som det är mycket självständigt arbete. Du vill lära dig nya saker och ser denna tjänst som en möjlighet att utveckla din kompetens inom ett stort bolag, och du trivs med att ha eget ansvar. Om du har erfarenhet kring logistik, leverantörsreskontra eller ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seoch via "sök tjänsten här!"-knappen nedan. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att vända dig till rekryteringsansvarige Sandra Lindberg 031-725 45 07.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Beszerző

Allas.ma
Beszerző
Nov 6th 2011, 02:37

Till Trelleborgs kommun söker vi nu en upphandlare med erfarenhet av LOU. Trelleborg kommuns har cirka 3 500 anställda. Verksamheten är väldigt bred och innefattar cirka 400 olika befattningar. Organisation kännetecknas av delaktighet, öppenhet och ömsesidig respekt för varandra. Arbetsplatserna präglas av hög trivsel och god gemenskap. Kommunen erbjuder sina anställda goda möjligheter till påverkan och utveckling i arbetslivet. Hälsofrämjande arbete och att skapa villkor för balans mellan arbetsliv och fritid är något man arbetar aktivt med. Detta för att skapa goda förutsättningar för en hög livskvalitet och ett effektivt och kreativt arbetsklimat.



Serviceförvaltningen -Upphandlingsavdelningen ansvarar för både kommunövergripande och förvaltningsspecifika upphandlingar, som överstiger 15 procent av gällande tröskelvärde enligt lagen (2007:1091) om offentlig upphandling (LOU). Avdelningen består för närvarande av två upphandlare och upphandlingschef.



Arbetsuppgifter

Du ska självständigt handlägga inköpsärenden som regleras i LOU. Du kommer både självständigt och med andra medarbetare att genomföra olika former av upphandlingar. I arbetsuppgifterna ingår en mängd uppgifter bl.a. att ge kvalificerad rådgivning, att utföra utredningar, hålla i utbildningar samt hantera kommunens kommersiella avtal. Upphandlingsavdelningen är en mindre avdelning inom kommunen och det är därför speciellt viktigt att man hjälps åt i det dagliga arbetet och har ett intresse för gruppen som helhet. Du förväntas vidareutbilda dig både internt och externt inom inköps- och upphandlingsområdet.



Kvalifikationer

Vi söker dig med arbetslivserfarenhet inom offentlig upphandling och inköp samt goda kunskaper om LOU och dess tillämpning. Du bör vara certifierad upphandlare/inköpare och ha genomgått KY-utbildning inom inköp eller annan relevant utbildning som kan bedömas som likvärdig.



Det är meriterande om du har några års erfarenhet av inköpsverksamhet eller arbete inom offentlig sektor.



Som person är du flexibel, serviceinriktad och ansvarsfull med god samarbetsförmåga samt har ett uppriktigt intresse för inköps- och upphandlingsarbete. Du ska besitta mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.



Vad erbjuder vi?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag och tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Du kommer att bli anställd av Adecco och arbeta som konsult. Det finns goda utsikter för en anställning hos kunden efter 6 månader.

Intresserad?

Du är välkommen att skicka in din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se Sök gärna omgående, intervjuer kommer att ske löpande!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Irodai adminisztráció

Allas.ma
Irodai adminisztráció
Nov 6th 2011, 02:37

Brinner du för löneadministration?

Då kan Adecco Linköping ge dig möjlighet till ett utvecklande arbete som löne- och reseadministratör. .



Detta uppdrag passar in på den som är administrativ lagd med erfarenhet av löneadministration. Du har gymnasiekompetens med inriktning ekonomi. Det är även meriterande med erfarenhet av löneadministration inom offentlig verksamhet. För att trivas i rollen tycker du om att arbeta effektivt, noggrant och systematiskt. Uppdraget är på heltid och sträcker sig året ut med möjlighet till förlängning. Ersättning utgår mellan uppdrag.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Johanna Axelius på tel: 013-35 88 81 eller johanna.axelius@adecco.se



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.





Välkommenatt söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Értékesítés szervező

Allas.ma
Értékesítés szervező
Nov 6th 2011, 02:37

Vår kund strax utanför Köpenhamn, erbjuder accelererad utbildning och certifiering inom IT, projektledning, service management och testhantering. De utbildar inom en rad områden som Microsoft, Cisco, VMware, CompTIA, (ISC)2, EC-Council, Oracle, ISEB Software Testing, ITIL, Six Sigma, PMI och Prince2.



Sedan vår kund startade i 2001 har de utbildat och certifierat mer än 25.000 personer och dessutom erhållit en mängd utmärkelser, däribland:



· Årets Learning Partner från Microsoft i Danmark2010"

· Training Company of the Year" 2006, 2007 och 2008 från Institute of IT Training i England2008"

· Highest Performing Affiliate of the Year – EMEA 2009 från (ISC)2

· Accredited Training Centre of the Year" 2010 från EC-Council2010"



Vår nordiska enhet är en mindre men mycket dynamisk och ambitiös del av verksamheten, där du kommer att delta i uppbyggnaden av verksamheten med alla de möjligheter som erbjuds för karriär, utveckling och en rejäl möjlighet att påverka hur verksamheten ska utvecklas.



Ansvarsområde


Det övergripande syftet med jobbet är att sälja kurser till privata personer, egna konsulter samt företag och organisationer, i vilket ingår:



· Proaktiv uppföljning av säljleads som skapats via marknadsföringsaktiviteter,

· Proaktiv bearbetning av potentiella företagskunder,

· Uppdatering av sälj- och kundinformation i våra interna CRM-system,

· Utarbeta exakta prognoser och pipeline-information,

· Som en aktiv medlem av säljteamet bidra med nya idéer och säljtekniker,

· Se till att alltid vara uppdaterad och välorienterad om teknik och produkter från våra partner.



Bakgrund och erfarenhet




Obligatoriskt:

· Framåtriktad och självmotiverande med hög energinivå och samtidigt en förmåga att få ut det bästa av de möjligheter som finns,

· Vill gärna bevisa att uppnå sina säljmål är en norm och inte ett undantag,

· Lagspelare,

· En riktig vinnare som är motiverad och fokuserad på att nå sina målsättningar,

· God verbal kommunikation,

· Fokus på detaljer vad gäller rapportering och administration,

· Är självgående med hög energinivå,

· Har god förståelse för egna styrkor och svagheter och förstår att utnyttja detta till eget och företagets bästa.



Fördel:

· Erfarenhet från försäljning via telefon, i en miljö där du har varit van vid dags- och veckouppföljning av aktiviteter och resultat,

· Att kunna bygga upp nya kundrelationer och avsluta affärer via telefon.





Vad erbjuder vi?



Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll i en internationell miljö, där det uteslutande är dina egna ambitioner och din vilja som begränsar din utveckling och inkomst. Du blir en del av en dynamisk miljö och du får chans att sälja branschens bästa produkt.



Vi erbjuder en konkurrenskraftig grundlön och mycket attraktiva provisionsregler, som gör det möjligt för framgångsrika kandidater att tjäna en hel del pengar.



Inledningsvis kommer du att vara anställd av Adecco och arbeta som konsult men det finns mycket goda chanser till anställning hos kund.




Om du vill ha ytterligare information, kontaktar du Jonas Bentsen på +45 38387005

Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att söka redan idag!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Nov 6th 2011, 02:37

Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings – och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag ska våra konsulter uppskattas för sin kompetens som gör skillnad! Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort.



Adecco i Skövde söker för en kunds räkning en produktionstekniker. Uppdraget är på heltid och start omgående.



Vi söker dig som harhögskoleutbildning och erfarenhet med inriktning produktionsteknik.

Erfarenhet av projektarbete/ledning är meriterande.

Gärna kunskap om LEAN från studier eller erfarenheter.

Då koncernspråket är på engelska så krävs mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.



Vill du ha ett arbete som utmanar dig? Vi på Adecco ger dig en möjlighet att utvecklas och bidra till framgång!

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.



Vid frågor om arbetet kontakta Adecco Skövde, Anna Mannvik på telefon: 0500-445770.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Forrasztó - szerelő

Allas.ma
Forrasztó - szerelő
Nov 6th 2011, 03:10

Megbízónk egy külföldi tulajdonú nagy tradíciókkal rendelkező gépipari vállalat. Számára keresünk szakembert az alábbi pozícióba:
 

FORRASZTÓ - SZERELŐ

FELADATOK
- Fékegységek összeszerelése
- Fékegységek forrasztása (lágyforrasztás)
- Fékegységek mérése

KÖVETELMÉNYEK
- Fémipari vagy elektronikai végzettség 
- Min. 1 éves, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat


AMIT MEGBÍZÓNK NYÚJT
- Versenyképes jövedelem
- Étkezési jegy, utazási támogatás
- 6 hónap elteltével Cafeteria, prémium, 13. havi fizetés,
  szabadság zsebpénz
- Hosszútávú, stabil munkahely

Munkavégzés helye: Budapest, pesti oldal

Kérem, amennyiben felkeltette érdeklődését az álláslehetőség, küldje el önéletrajzát word vagy pdf formátumban a cv@impc.hu e-mail címre.

Kérjük az e-mail tárgyában feltüntetni a pozíció pontos
megnevezését:  Forrasztó - Szerelő, Budapest



You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Nov 6th 2011, 02:37

Vi söker ett antal Duktiga IT-Tekniker för anställning hos kund!



Adecco är världsledande inom bemanning och rekrytering. Bolaget finns i fler än 60 länder över hela världen. Varje år jobbar ca 3 miljoner människor för Adecco. I Sverige är Adecco ett auktoriserat bemanningsföretag med kontor över hela landet från norr till söder. Förutom personaluthyrnings- och rekryteringstjänster erbjuder Adecco lösningar inom bland annat outsourcing, omställning, ledarskapsutveckling, konflikthantering, kompetensutveckling, karriärrådgivning, utbildning och rehabilitering.





Dina kvalifikationer:

• Server 2003/2008/2008R2

• Hyper-V / VMware

• Exchange 2003/2007/2010

• Klient OS

• Nätverk/brandväggar

• Backup

Dina personliga egenskaper:

• Serviceinriktad

• Stresstålig

• God samarbetsförmåga

• Initiativförmåga



Förutom dina tidigare erfarenheter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform
Du kommer att erbjudas en anställning direkt hos vår kund.

Är du intresserad?
Ansökan sker genom att du registrerad dig på adecco.se och söker tjänsten därefter under lediga tjänster Värmland.
Glöm inte att bifoga CV och personligtbrev.


Kontakt Adecco
Vid problem med registrering av CV kontakta:
Adeccos CV - support, Martina Lasomé på 08 - 598 980 10

Vid frågor kring tjänsten kontakta:
Sara Pagré, Rekryteringskonsult 054-771 85 47






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions