Hasznos linkek:

2011. október 2., vasárnap

Allas.ma: Egészségügy

Allas.ma
Egészségügy
Oct 2nd 2011, 01:38

Nu behöver vi på Adecco Medical & Science Specialister i kardiologi för både kortare och längre hyruppdrag i Östergötland.Arbetsuppgifter
Sedvanligt avdelningsarbete på medicin/kardiologkliniken alt Mottagningsarbete på kardiologmottagningen eller klin fys. Ev möjlighet till jourer.

Erfarenhet
Specialist i kardiologi, gärna dubbelkompetens med internmedicin. För arbete på mottagning är det önskvärt att du är självständig med undersökningar av ultraljud, el-konverteringar samt arbets-EKG.

Personliga egenskaper
För att arbeta som konsult bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.

Att jobba som konsult via Adecco
Beroende på vad du vill och kan ger vi dig möjligheten till intressanta uppdrag hos attraktiva kunder, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Konsultrollen kommer att ge dig många nya erfarenheter, spännande inblickar i olika verkligheter och ett ständigt växande kontaktnät.

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Du är välkommen att ansöka så snart som möjligt. Du är välkommen att ansöka så snart som möjligt. Behovet är omgående. Ansökan sker genom att du mailar lakarbemanning@adecco.se, alternativt skicka intresseanmälan via följande länk: http://www.adecco.se/pages/template01.aspx?PID=431
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Peter Svensson på tel: 031 -725 45 15 eller peter.svensson@adecco.se.

Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Kutatás, fejlesztés

Allas.ma
Kutatás, fejlesztés
Oct 2nd 2011, 01:37

Hur ser din arbetsdag som handläggare ut?
Vi har ett omgående tidsbegränsat behov av en person med erfarenhet som bibliotekarie. Personen bör ha kunskap om regler som rör copyright samt ha erfarenhet från arbete med leverantörer som t ex OVID, British Library, Infotrieve samt de stora förlagen av vetenskaplig litteratur. Se nedan för en mer detaljerad beskrivning av arbetsuppgifterna:Global Scientific Management är en grupp inom marknadsavdelningen på tandvårdssidan hos vår kund i Mölndal. Gruppen ansvarar bl.a för att ha kunskap om, sammanfatta och vidarebefordra den publicerade vetenskapliga dokumentationen internt inom företaget och externt till kunder och samarbetspartners.Arbetsuppgifter i fallande skala efter viktighetsgrad:1 - Optimera, strukturera och säkerställa tidskrifts prenumerationer för en och eller flera användare (globalt sett). (ordna en tillförlitlig leverantör).
2 - Optimera, strukturera och säkerställa köp av artikel kopior (för eget bruk) där prenumerations saknas. Ordna en leverantör och leverantörssätt (för en och eller flera användare).
3 - Optimera, strukturera och säkerställa "Document Delivery" i enlighet med copyright regler, (som service till tredje part).
4 - Inkorporera ett optimalt referenshanteringssytem, alternativt utbilda i och optimera nuvarande system vilket är EndNote.
5 - Skaffa leverantör av relevant sök motor och säkerställa leverans av sökningar. Alternativt, optimera nuvarande sökningar.
6 - Undersöka leverantörers (förlags/ tidskrifters) leverans och pris på e-prints (särtryck).Vem trivs här?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter från företagsmiljö samt kunskap om regler som rör copyright. Vidare har du erfarenhet från arbete med leverantörer som till exempel OVID, British Library, Infotrieve, och de stora förlagen av vetenskaplig litteratur. Arbetstiden är tidsbegränsad arbetsinsats om deltid (ca 40-60%) i ca 4-5 månader, med start omgående.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Life Science är ett affärsområde som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom alla områden av Life Science t ex F&U, Produktion, Kvalité, Kliniska prövningar och Marknad & Försäljning. Våra kunder finns inom hela Läkemedels- MedTech- och BioTech-industrin. Vi förmedlar forskare, laboratorieingenjörer, kvalitetsingenjörer, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter med flera. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten som Handläggare av medicinsk publikation ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Jenni Sventoft på tel: 08-598 981 29

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Är du affärsmässig och problemlösande

Allas.ma
Är du affärsmässig och problemlösande
Oct 2nd 2011, 01:38

Är du affärsmässig och problemlösande och vill prova på nya utmaningar? Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa erfarenhet!

Hur ser din arbetsdag ut?Du kommer i din roll att agera spindeln i nätet och bistå projektledare med allt från det administrativa kring bokning av kundbesök och andra marknadsaktiviteter, till säkerhetsställande av dokumentation och certifikat kring tillverkning och transportbokning. I dina ansvarsområden ingår internt samarbete med de olika avdelningarna däribland inköp, sälj och produktionen likväl som externa kontakter med kunder och arrangörer vid mässor och mindre lokala kundevenemang.Vem trivs här?Du som är flexibel, prestigelös och har god erfarenhet av administrativt arbete kommer att trivas bra i rollen som projektadministratör. Är du professionell och självgående och har flytande kunskaper i engelska kommer du snabbt att nå framgång i ditt nya jobb! Har du dessutom ett teknikintresse och erfarenhet av tillverkande industri tillsammans med hög arbetsmoral är detta rätt plats för dig!Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Mingo på 021- 470 2911.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Är du nyutexaminerad jurist och

Allas.ma
Är du nyutexaminerad jurist och
Oct 2nd 2011, 01:37

Är du nyutexaminerad jurist och vill få värdefull arbetslivserfarenhet inom juridiken? Då har vi på Finance & Legal tjänsten för dig där du får mjukstarta din karriär som en juridisk mellanhand på välkänd medlemsorganisation!Din arbetsdag

Du kommer att självständigt handlägga enskilda ärenden inom hela regionen, kommunicera och förhandla med fastighetsägare i bl.a. reparations- och ersättningsfrågor samt handlägga ärenden fram till eventuell prövning i domstol. Arbetet innebär också att du självständigt skall kunna utforma ansökningar till hyresnämnd.Vem trivs här?

Vi söker dig som har grundkunskap i juridik och relevant arbetslivserfarenhet eller en jur. kand. Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift och det är meriterande är om du har erfarenhet från arbete i folkrörelse eller föreningsliv.Du som är positiv och ansvarskännande, har ett serviceinriktad och konsultativt arbetssätt kommer att trivas och göra ett bra jobb!För att arbeta som konsult bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag med start omgående i 1-3 månader framöver.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.AdeccoStockholm Finance & Legal är ett affärsområde med tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?

Du är välkommen att ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Elinor Eliasson på tel:08-598 983 04 eller elinor.eliasson@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupporten på tel: 08-598 980 10.

Välkommenatt söka!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största rekryterings-

Allas.ma
Adecco är världens största rekryterings-
Oct 2nd 2011, 01:38

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda. Mer information om Adecco finns påwww.adecco.seNu söker vi en industrimekaniker till kund i Karlskrona.

Vi söker dig som har erfarenhet som Industrimekaniker.

Ser gärna att man har en utbildning med teknisk inriktning i botten.
Du ska vara stresstålig, nogrann och kunna hålla ett högt tempo.

Sätter stor vikt på din personlighet då man ska ingå i ett större team och arbeta i grupp.Dina arbetsuppgifter består av reparation, felsökning och förbättringsarbete inom produktion.Tjänsten är en inhyrning på 6 månader och där efter om allt känns bra är tanken att det blir anställning hos kunden.Vad erbjuder vi?
Du blir anställd som konsult i Adecco, och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Dina ambitioner ger oss förhoppningsvis möjligheten att förmedla intressanta uppdrag på attraktiva företag. Tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.

Är du intresserad?
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden, varför vi vill ha din ansökan snarast. Ansök till tjänsten genom att registrera dig hos Adecco.se

För frågor om tjänsten; kontakta Mattias Petersson på e-post mattias.petersson@adecco.se eller på telefon 0455-34 10 05.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller post, och vid problem med registreringen ber vi dig kontakta kandidatsupporten på
telefonummer: 08-598 980 10

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Oct 2nd 2011, 01:37

Vi söker en Ekonomiadministratör till vår uthyrningsverksamhet i Luleå. Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, entreprenad och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Arbetsuppgifter
- Analys och avrop

- Kundresekontra

- Fakturering

- Ekonomisk uppföljning

- Säkerhetsställa pris

- Resultaträkning

- Kundservice


Vem söker vi?
Vi söker Dig som har en civilekonomexamen, samt några års erfarenhet av ekonomiarbete. Du kan Excel och övriga officepaketet. Du är väldigt noggrann i ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du har en god systemvana och hög problemlösningsförmåga. Det är även viktigt att du har en bra samarbetsförmåga och kan hålla många bollar i luften. Bra på att sätta dig in i nya situationer och uppfatta helheter. Viljan att ge våra kunder en god service är en självklarhet.

Vad erbjuder vi dig?
Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Intresserad?
Du är välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.adecco.se där du registrerar ditt CV.

Kontaktperson på Adecco; Carolina Sevä, 070-249 20 60

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Kontroller asszisztens

Allas.ma
Kontroller asszisztens
Oct 2nd 2011, 01:38

Är du redo att anta en riktig utmaning? Adecco erbjuder dig som är nyutexaminerad eller med något års erfarenhet att snabbt bygga en framtida karriär.Erfarenhet

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom företagsekonomi eller ingenjör med ekonomisk inriktning. Vi tror också att du har ca 0,5 - 1 års arbetslivserfarenhet. Vidare skall du ha goda datakunskaper, framförallt i Officepaketet. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språk är meriterande, exempelvis tyska.


Arbetsuppgifter

Som Project Commercial Manager kommer du att arbeta på uppdrag hos en av våra stora kunder. I rollen kommer du framför allt att starta upp och hantera aktiva projekt, handha kundkontakter, ansvara för finansiell rapportering samt kunna stänga projekt. Du kommer också att ha ett ansvar för kostnadskontroll mot budget i projekten, hantera projektrelaterade avtal samt säkra mottagandet av interna och externa handlingar. I din tjänst kommer du att ha externa kontakter med leverantörer och intern kontakt med exempelvis inköpsavdelningen. I tjänsten kan en del resor förekomma.Personliga egenskaper
Kraven på dig som söker tjänsten är tydliga. Du är driven, positiv, med god strukturell förmåga och kan hantera flera processer samtidigt. För att passa i rollen som konsult bör du ha förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vad kan Adecco erbjuda dig?

Adecco söker dig som vill ha en snabbare, enklare och mer flexibel arbetsmarknad. Genom oss får du tillgång till tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Du får möjlighet att prova spännande uppdrag i olika branscher, du får en bred arbetslivserfarenhet och du bygger upp ett värdefullt kontaktnät.

Fakta om anställning

Du kommer att erbjudas anställning inom vår uthyrningsverksamhet. Stora möjligheter finns för rätt person att bli övertagen av vår kund. Tjänsten kommer att tillsättas omgående.


Kontaktuppgifter

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Konsultchef Mia Neander 011-19 18 34. (Om frånvarande kontakta annan kollega på 011-191830)Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.602 32 NorrköpingYou are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Oct 2nd 2011, 01:37

Vill du vara på en internationell arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap?

Vi på Adecco Telecom Professionals ger dig möjlighet att bli en del av ett kunnigt team där du har möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ekonomi.Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med bokföring, avstämning av banktransaktioner och registrering av kundinbetalningar. Du kommer också att arbeta med utredningar, arkivering, samt likviditetsrapportering.Vem trivs här?
Du som talar flyttande persiska och har utmärkta kunskaper i båda svenska, engelska kommer att få mojlighet att använda dina språk kunskaper samtidigt som du bygger på dina ekonomiska erfarenheter. Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och har lätt för att lära dig. Är du dessutom nyfiken och har en positiv inställning är det kanske dig vi söker.Du kan vara högskoleekonom men det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterat arbete som exempelvis redovisning samt erfarenhet av SAP, goda kunskaper i Officepaketet och framför allt Excel.


Vad erbjuder vi?
Du blir anställd som konsult inom Adecco Telecom Professionals och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Telecom Professionals är ett affärsområde specialiserat på tjänster inom telekom branschen. Vi arbetar med såväl experter inom olika fackområden som nyutexaminerade specialister som snabbt sätter sig in i nya miljöer, förutsättningar och problemformuleringar. Mer information omAdecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Mary Cairns på tel: 08 587 512 71Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatcenter på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Är du student och vill jobba extra

Allas.ma
Är du student och vill jobba extra
Oct 2nd 2011, 01:38

Är du student och vill jobba extra i butik? Adecco söker just nu service minded studenter för extrajobb hos en av våra kunder!

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill och kan arbeta extra parallellt med studierna och/eller under helger och lov ute i butik. Som extraanställd kommer du att få hoppa in vid behov och hjälpa till i butiken och kassan. För att du snabbt ska kunna sätta dig in i arbetet krävs att du har med dig ett gott servicetänk och god kassavana från tidigare jobb. Förutom dina tidigare erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person framförallt bör vara utåtriktad och flexibel och trivas med att arbeta med människor!

Vad erbjuder vi dig?
Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 7 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med Staffing Services, Recruitment, Outsourcing samt Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Som student erbjuder Adecco dig en timanställning där du kan få vidga din erfarenhet och ditt kontaktnät genom vårt breda utbud av uppdrag. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta och varierande uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Urval och inervjuer kommer att ske löpande.
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Maria Mingo på telefonnummer 021-470 29 11.
Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco söker för kunds räkning

Allas.ma
Adecco söker för kunds räkning
Oct 2nd 2011, 01:38

Adecco söker för kunds räkning person till tjänsten "Skeppningsadministratör". Du kommer att arbeta med dokumenthantering, beställning av transporter, skeppnings administration.
Tjänstens placering är i Säffle. Till en början inhyrning med det finns ett övertagande av kund i åtanke.
Frågor om tjänsten kan ställas till Christina Rhodin 054-771 85 43

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Értékesítés

Allas.ma
Értékesítés
Oct 2nd 2011, 01:38

Vi söker en Teknisk säljare på heltid till vår uthyrningsverksamhet i Luleå. Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, entreprenad och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Arbetsuppgifter
- Besökande verksamhet

- Bygga kundrelationer

- Order/leverans

- Besiktning/montage

- Serviceavtal

- Driva projekt


Vem söker vi?
Vi söker Dig som är en initiativrik och driven person med stor förmåga att arbeta i team, du bör ha erfarenhet från försäljning sedan tidigare. Du har vana från Officepaket och är duktig på att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Det är viktigt att du uppskattar omväxlande arbetsmiljöer och företagskulturer, samt att du klarar av att hålla många bollar i luften. Viljan att ge våra kunder en god service är en självklarhet.

Vad erbjuder vi dig?
Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Intresserad?
Du är välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.adecco.se där du registrerar ditt CV.

Kontaktperson på Adecco; Carolina Sevä, 070-249 20 60.
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Gépkezelő

Allas.ma
Gépkezelő
Oct 2nd 2011, 01:38

Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta på ett internationellt företag? Industri och logistik i Göteborg söker nu en flexibel maskinoperatör till ett av våra kundföretag i Göteborg.Hur ser din arbetsdag ut?

Som maskinoperatör kommer du att arbeta i företagets produktion med att övervakning och underhåll av maskiner. Tjänsten är på heltid med omgående start. Företaget tillämpar femskift och arbetet är förlagt både på vardagar och under helger.Vem trivs här?

Du som har ett stort tekniskt intresse kommer att trivas i denna roll. Troligen har du läst en teknisk utbildning och har erfarenhet från att arbeta som maskinoperatör.Som person är du samarbetsvillig och flexibel. Du trivs med varierade arbetstider. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Industrial & Logistics förmedlar montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Emelie Melin Lundström på telefonnummer 031 725 45 08.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommenatt söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Villástargonca vezető

Allas.ma
Villástargonca vezető
Oct 2nd 2011, 01:38

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Truckförare till Lindesberg!

Uppdraget
Till en av våra kunder i Lindesberg söker vi nu ett flertal truckförare på heltid till deras internlogistikavdelning. Uppdraget kommer att tillsättas omgående och inledas med en inhyrningsperiod på 6 månader med goda möjligheter till övertag av kund.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning och har truckkort A1-4 och B1-3. Arbetet innebär 2-skift men kan inom kort övergå till 3-skift.
Om du som söker bor i Örebro krävs körkort och bil för att du ska kunna ta dig in till kunden.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en självständig person med stor initiativförmåga och är inte rädd att ta i. Du är bra på att samarbeta och är flexibel. Ytterligare viktiga egenskaper är noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet, stresstålighet och förmåga att följa rutiner och regler.

Vad Adecco kan erbjuda dig
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan
Ansök redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker på denna annons därifrån.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Oct 2nd 2011, 01:37

Vill du vara på en internationell arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap?

Vi på Adecco Telecom Professionals ger dig möjlighet att bli en del av ett kunnigt team där du har möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ekonomi.Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med bokföring, avstämning av banktransaktioner och registrering av kundinbetalningar. Du kommer också att arbeta med utredningar, arkivering, samt likviditetsrapportering.Vem trivs här?
Du som talar flyttande ryska och har utmärkta kunskaper i båda svenska, engelska kommer att få mojlighet att använda dina språk kunskaper samtidigt som du bygger på dina ekonomiska erfarenheter. Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och har lätt för att lära dig. Är du dessutom nyfiken och har en positiv inställning är det kanske dig vi söker.Du kan vara en nyutbildad högskoleekonom. Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterat arbete som exempelvis redovisning samt erfarenhet av SAP, goda kunskaper i Officepaketet och framför allt Excel.


Vad erbjuder vi?
Du blir anställd som konsult inom Adecco Telecom Professionals och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Telecom Professionals är ett affärsområde specialiserat på tjänster inom telekom branschen. Vi arbetar med såväl experter inom olika

fackområden som nyutexaminerade specialister som snabbt sätter sig in i nya miljöer, förutsättningar och problemformuleringar. Mer information omAdecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Mary Cairns på tel: 08 587 512 71Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatcenter på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco söker tekniska säljare

Allas.ma
Adecco söker tekniska säljare
Oct 2nd 2011, 01:38

Adecco söker tekniska säljare för två kunders räkning i Avesta och Smedjebacken. Ska du trivas i någon av dessa roller bör du ha ett par års erfarenhet från stålindustrin och gärna ha nätverkat med industriaktörer runt om i världen.

Dina uppgifter kommer att bestå av att öka marknadsandelar på internationella marknader genom att koordinera försäljning med hjälp av budget och prognos, samt att medverka vid försäljningsmöten, mässor och presentationer.

Resor, både nationellt och internationellt kommer att vara en del av vardagen och bekvämlighet med engelska både i tal och skrift är ett krav för att du ska känna dig hemma som teknisk säljare.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Egészségügy

Allas.ma
Egészségügy
Oct 2nd 2011, 01:38

Nu behöver vi på Adecco Medical & Science Specialister i kardiologi för både kortare och längre hyruppdrag i Jönköpings län.

Arbetsuppgifter
Sedvanligt avdelningsarbete på medicin/kardiologkliniken alt Mottagningsarbete på kardiologmottagningen eller klin fys. Ev möjlighet till jourer.Erfarenhet
Specialist i kardiologi, gärna dubbelkompetens med internmedicin. För arbete på mottagning är det önskvärt att du är självständig med undersökningar av ultraljud, el-konverteringar samt arbets-EKG.Personliga egenskaper
För att arbeta som konsult bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.Att jobba som konsult via Adecco
Beroende på vad du vill och kan ger vi dig möjligheten till intressanta uppdrag hos attraktiva kunder, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Konsultrollen kommer att ge dig många nya erfarenheter, spännande inblickar i olika verkligheter och ett ständigt växande kontaktnät.Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Du är välkommen att ansöka så snart som möjligt. Du är välkommen att ansöka så snart som möjligt. Behovet är omgående. Ansökan sker genom att du mailar lakarbemanning@adecco.se, alternativt skicka intresseanmälan via följande länk: http://www.adecco.se/pages/template01.aspx?PID=431Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Peter Svensson på tel: 031 -725 45 15 eller peter.svensson@adecco.se.Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Vill du arbeta från kalkyl till

Allas.ma
Vill du arbeta från kalkyl till
Oct 2nd 2011, 01:38

Vill du arbeta från kalkyl till färdigt projekt? Vi på Adecco Borås vill ge dig möjligheten att leda entreprenader av räcken och ståltrappor.Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta i ett team som består av sex projektledare, alla med olika kompetensområden och inriktning. I din roll som projektledare kommer du att ta fram offerter, sälja uppdrag och leda projekt av räcken och ståltrappor, du kommer självständigt att ansvara för hela flödet.Vem trivs här?

Du som har ett antal års erfarenhet av byggbranschen och har arbetat som byggnadsingenjör eller liknande tidigare.

Är du bekant med Autocad, Tekla Structures eller Solidworks är det meriterande.Tycker du om att samarbeta men samtidigt gillar att ha en framträdande roll är detta rätt plats. Din goda förmåga att övertyga kommer att komma väl till pass och din företagsamhet kommer göra att du når framgång.Vad erbjuder vi?

Smidesföretaget har många år i branschen. Deras affärsidé är att från en idé utforma en skräddarsydd och färdig produkt för en kundkrets med höga krav. De har idag ca 50 anställda och bedriver sin verksamhet i Alingsås.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Borås förmedlar allt ifrånadministrativ personal, inköpare, personalchefer till montörer, svetsare, lagerarbetare och truckförare. Våra kunder återfinns bland såväl större, internationella bolag inom tillverkning och transport som mindre lokala och regionala företag. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Malin Flygt på tel: 033-20 48 14 eller malin.flygt@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Építőipar

Allas.ma
Építőipar
Oct 2nd 2011, 01:38

Vill du arbeta med att utforma konstruktioner? Vi på Adecco Borås vill ge dig möjligheten att arbeta som CAD konstruktör hos en av våra kunder.Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta tillsammans med en projektledare för att hitta bästa sättet att utforma en konstruktion och förmedla denna till produktionen. Árbetet med att ta fram ritningsunderlag sker med hjälp av AutoCAD och Tekla Structures, som underlag för arbetet har du oftast tillgång till bygghandlingar från konstruktör.Vem trivs här?

Du är utbildad byggingenjör/CAD konstruktör eller liknande. Du har goda kunskaper i AutoCAD, är du även bekant med Tekla Structures är det meriterande.Vad erbjuder vi?

Smidesföretaget har många år i branschen. Deras affärsidé är att från en idé utforma en skräddarsydd och färdig produkt för en kundkrets med höga krav. De har idag ca 50 anställda och bedriver sin verksamhet i Alingsås.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Borås förmedlar allt ifrånadministrativ personal, inköpare, personalchefer till montörer, svetsare, lagerarbetare och truckförare. Våra kunder återfinns bland såväl större, internationella bolag inom tillverkning och transport som mindre lokala och regionala företag. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Malin Flygt

på tel: 033-20 48 14 eller malin.flygt@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Emberi erőforrás és kiválasztás

Allas.ma
Emberi erőforrás és kiválasztás
Oct 2nd 2011, 01:38

Drivs du av att utvecklas inom ditt yrkesområde och söker möjlighet att få använda dina kunskaper i en bred tjänst inom personalområdet? Vi på Adecco Office & HR har ett uppdrag för dig som personalspecialist på en stor friskola i Bromma!


Hur ser din arbetsdag ut?
Om du trivs med att arbeta med många olika personalfrågor och ha mycket kontakt med medarbetare är det här ett jobb för dig!
Som personalspecialist kommer du få möjligheten att arbeta med en mängd varierande personalrelaterade frågor och vara stöd till chefer och medarbetare inom organisationen. Du är den enda som har hanterar och ansvarar för dessa frågor och du får därmed nya utmaningar varje dag. Även om du är ensam i din roll finns stöd hos medarbetare i frågor så att du på bästa sätt kan sätta dig in i skolans verksamhet och lösa eventuella problem.Vem trivs här?
Har du relativt nyligen avslutat dina studier inom personal och arbetsliv (exempelvis PA eller PAO) och har dina kunskaper färskt i minnet ser vi att du har goda förutsättningar för att göra ett bra jobb! Du har förståelse för och kunskaper inom personalekonomiska frågor och beräkningar samt arbetsrätt och dess lagstiftning. Vidare är du van att arbeta i system och har god datorvana.Är du en positiv person som har lätt för att hitta information för att finna svar kommer du att göra succé! Du är lugn i ditt sätt att vara, har ett öppet sinne och vilja att skapa bra relationer med andra. Att ge service och stöd till andra trivs du med och du har en förmåga att planera din tid för att hinna med dina arbetsuppgifter. Vidare är du ansvarstagande och självgående i ditt arbete men ändå inte rädd för att fråga om det behövs.Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas i början av november. Uppdraget är ett föräldravikariat på 10 månader, med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Wigzell på 08-598 982 37.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions