Hasznos linkek:

2011. november 13., vasárnap

Allas.ma: Emberi erőforrás és kiválasztás

Allas.ma
Emberi erőforrás és kiválasztás
Nov 13th 2011, 02:38

Hur ser din arbetsdag ut?
Som konsultchef på Adecco i Uppsala kommer du i första hand att arbeta med att bemanna uppdrag inom tjänstemannasektorn. Du kommer aktivt och kontinuerligt arbeta med att lösa våra kunders behov tillsammans med rekryteringskonsulter och andra konsultchefer.

Observera: Tjänsten är ett vikariat och pågår 5 december till den 31 augusti 2012!



Vem trivs här?
Du kommer att trivas om du är en person med ett stort intresse för att utveckla relationer. Har du erfarenhet från någon form av arbetsledande befattning tror vi att du kommer lyckas i rollen. Eftersom att både kunder och konsulter är verksamma inom ekonomi och administration är det en fördel om du har erfarenhet från dessa områden. Slutligen kommer du att trivas hos oss om du är kvalitetsmedveten och drivs av att arbeta med kund- och personalfrågor.

För oss är det en självklarhet att du är intresserad av försäljning och att du är både affärsmässig samt förtroendeingivande. God datorvana/dataförståelse och körkort är ett krav.



Vad erbjuder vi?
Hos oss får du möjlighet att växa tillsammans med världens största bemannings- och rekryteringsföretag. Att arbeta med kunder som är världsledande i deras branscher och att göra dem nöjda hoppas vi ska ge dig en tillfredsställelse samt en bra merit för din fortsatta karriär. I rollen som konsultchef får du jobba brett med personalfrågor och göra det i ett framgångsrikt och stimulerande team.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas 5 december eller tidigare och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Kontorschef Erik Brännström på telefonnummer 073-684 73 58 eller erik.brannstrom@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions