Hasznos linkek:

2012. január 29., vasárnap

Allas.ma: Vill du jobba som ordermottagare

Allas.ma
Vill du jobba som ordermottagare
Jan 29th 2012, 02:35

Vill du jobba som ordermottagare i en global verksamhet och miljö? Vi på Adecco Ljungby ger dig en möjlighet att utmanas och ta nya kliv framåt i din utveckling.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som ordermottagare kommer du i huvudsak att registrera ordrar, hantera faktureringar, följa upp transporter och leveranser. Det kan även förekomma försäljning varför detta inte bör kännas främmande för dig. Dina sociala kontakter inom arbetet kommer vara både internt och externt mot kund.

Kvalifikationer
Vi tror att du tidigare har jobbat med ordermottagning eller försäljning, ett krav är att du från tidigare tjänst haft någon typ av kundkontakt. Du tycker om att jobba administrativt och är en van datoranvändare. Du har tidigare jobbat i något affärssystem, ange gärna i din ansökan vilket. Då du kommer ha både interna kontater såväl som externa kundkontakter är dina personliga egenskaper och servicenivå något vi lägger stor vikt vid. Som person är du en problemlösare som är kreativ, positiv och trivs med att jobba med andra människor.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare.
Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag
kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom
ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den
öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du
även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under
ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

(Sök endast om du uppfyller det som efterfrågas i annonsen)

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Termelés, gyártás

Allas.ma
Termelés, gyártás
Jan 29th 2012, 02:35

SvarvareAdecco är världens största HR-partner inom rekrytering, konsulttjänster och bemanning. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Adeccos globala huvudkontor ligger i Schweiz och den totala omsättningen uppgick 2006 ca SEK 190 miljarder. Vi sysselsätter runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Vi är auktoriserade.För kunds räkning söker vi en erfaren svarvare.

Vi kan erbjuda en spännande tjänst med mycket ansvar. Vi har flera konsulter hos vår kund, och alla trivs väldigt bra. Det är en arbetsmiljö som är positiv med stor gemenskap.

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta i manuell svarv och gärna verkstadsutbildning. Om du i tillägg är noggrann, självgående och lugn kan du vara den vi söker.Uppdraget är på heltid med start omgående.

För att trivas i rollen som anställd av Adecco är det viktigt att du är ansvarsfull, ärlig och har en positiv framtoning. För eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med Johanna Ekblom, Adecco Skövde tfn: 0500 445770

Urval och intervjuer sker löpande och vi tar därför gärna emot din ansökan redan i dag.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: TERMELÉSI VEZETŐ autóipari gyártás

Allas.ma
TERMELÉSI VEZETŐ autóipari gyártás
Jan 29th 2012, 03:10


Megbízónk globális autóipari fejlesztő- és gyártóvállalat magyarországi gyára. Számára keresünk tapasztalt és elkötelezett vezető munkatársat az alábbi munkakörbe:

TERMELÉSI VEZETŐ
autóipari gyártás

FELADATOK
- A vállalati célkitűzéseket és a vevői igényeket alapul véve a termelési terv és a
gyártási program meghatározása és teljesítése, a gyártás felfuttatása a kitűzött szintre
- A termelésben foglalkozatott vezető- és beosztott munkatársak szakmai és diszciplináris vezetése és támogatása
- A gyártási hibák előfordulásának csökkentése, kiküszöbölése 
- A gyártás hatékonysági és minőségi mutatóinak nyomon követése és javítása
- A szerelő sort érintő folyamatos optimalizálási javaslatok, folyamatok kidolgozása és bevezetése
- Folyamatos kapcsolattartás  és együttműködés a társszervezetekkel
  (Minőségbiztosítás, Logisztika, Mérnökség, HR)
- A vállalati vezetők rendszeres tájékoztatása

KÖVETELMÉNYEK
- Felsőfokú szakirányú végzettség (gépészmérnök vagy villamosmérnök)
- Több éves munkatapasztalat autóipari gyártó vállalatnál
- Vezetői munkakörben szerzett tapasztalat
- Angolnyelv-tudás
- Gyártósori szerelés technológiájának és a berendezések karbantartásának ismerete
- Célorientált beállítottság, teljesítmény-centrikus és motivációt elősegítő
  munkaszellem kialakításának és fenntartásának  képessége
- Határozott fellépés, jó kommunikációs készség, terhelhetőség
- Jó szervezőkészség

AMIT MEGBÍZÓNK NYÚJT
- Vonzó, az elvárásokkal arányos alapfizetés, teljesítményprémium, cégautó, kafeteria
- Modern, kulturált munkakörnyezet
- Fejlődési lehetőség a globális szervezetben

MUNKAVÉGZÉS HELYE
Közép-Magyarország

Várjuk fényképes, magyar és angol nyelvű, MS Word vagy PDF formátumú önéletrajzát a cv@impc.hu e-mail címre. Kérjük az e-mail tárgyában feltüntetni a pozíció pontos megnevezését: Termelési vezető, Közép-Magyarország

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Kontrolling vezető

Allas.ma
Kontrolling vezető
Jan 29th 2012, 02:35

Vill du arbeta som business controller inom ett stort internationellt bolag?Vi kan nu erbjuda dig en spännande tjänst inom fordonsindustrin i Göteborg.


Hur ser din arbetsdag ut?
I din vardag som business controller kan dina uppgifter vara mycket varierande. Du kommer att arbeta med uppföljning av projekt och avdelningar, genomföra analyser och presentera dessa, följa upp mål och budget mot utfall och fungera som ekonomiskt stöd i avdelningens processer. Du rapporterar till ledningsgrupp och/eller närmaste chef. Analyser av inventarier/operativa kostnader och uppföljnings/utvecklingsarbete ligger vanligen på ditt skrivbord och du samarbetar med större team både lokalt och internationellt.

Vem trivs här?
För att axla rollen som controller så behöver du ha arbetat med motsvarande arbetsuppgifter i några år sedan tidigare. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med analyser och nyckeltal, att stämma av mot budget och ha överblick över de ekonomiska processerna på avdelningen. Du har en ekonomisk utbildning med inriktning finans/redovisning och känner dig bekväm med att använda engelska som arbetsspråk. För att trivas i rollen så har du ett analytiskt och logiskt tankesätt i alla situationer. Du trivs med att arbeta administrativt och strukturerat. För att trivas bör du även vara van vid att snabbt skapa dig en helhetsbild över det ekonomiska flödet. Om du har tidigare erfarenhet från fordonsindustrin eller kunskap inom SAP är det meriterande. Du kommer att erbjudas en tjänst inom vår uthyrningsverksamhet. Vid anställning läggs stor vikt vid personlig lämplighet.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.se och via "sök tjänsten här!"-knappen nedan.

Vid frågor kring processen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sandra Lindberg, 031-725 45 07, Sandra.Lindberg@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Szervíztechnikus

Allas.ma
Szervíztechnikus
Jan 29th 2012, 02:35

Två Servicetekniker till Procordia!Driven och engagerad servicetekniker som söker nytt jobb?

Då har du nu chansen att via Adecco arbeta som servicetekniker hos Procordia i Kumla!Procordia är ett av Sveriges största livsmedelsföretag. Företaget hade 2009 en omsättning på drygt 3 miljarder kronor och har 1 000 anställda. Procordia tillagar och marknadsför produkter under en rad starka varumärken som Felix, Ekströms, Önos, BOB, Risifrutti®, FUN Light, Pauluns, Grandiosa och Liva. Produktion sker vid företagets fabriksanläggningar i Eslöv, Tollarp, Fågelmara, Kumla, Örebro och Vansbro. Procordia ingår i den norska koncernen Orkla, noterat på Oslobörsen.


Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med att underhålla, felsöka och reparera diverse tillverkningsmaskiner i produktionsmiljö. Uppgifterna innefattar hantering av el, hydraulik, pneumatik, svets, mekanik m.m. Vidare kommer du att utbildas till operatör för att förstå maskinernas funktion.Arbetstiden är förlagd till tre-skift.


Vem trivs här?

Vi söker dig som har erfarenhet av brett underhållsarbete inom ovanstående område. Du är självgående, lättlärd och har god förmåga att instruera och förklara tekniska lösningar. Vidare är du praktiker och hög teknisk förståelse samt med god problemlösande förmåga. Utbildning inom livsmedel är meriterande. Du behärskar svenska språket flytande och har normalgoda datakunskaper.

Sök redan idag!
Tjänsterna ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Uppdraget inleds med uthyrning i 6 veckor med mycket goda möjligheter till övertag av kund för rätt personer. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån, alternativt mailar din ansökan till mikael.lofstrand@adecco.se


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Mikael Löfstrand på tel: 019-760 71 09 09.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!OmAdecco

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Montážní dělník v automobilovém průmyslu

Allas.ma
Montážní dělník v automobilovém průmyslu
Jan 29th 2012, 02:50

Pro našeho klienta působícího v oboru výroba dílů v automob. prům. hledáme vhodné uchazeče/uchazečky na pozici

Montážní dělník v automobilovém průmyslu

Vaší náplní práce bude: výroba dílů v automobilovém průmyslu,obsluha strojů, montážní práce na výrobní lince

Požadujeme:

 • střední odborné vzdělání s výučním listem


 • Místo výkonu práce je Jihočeský kraj

  V případě zájmu o tuto pozici prosím kontaktujte kteroukoliv z našich poboček.

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Kontrolling vezető

  Allas.ma
  Kontrolling vezető
  Jan 29th 2012, 02:35

  Är du en nyexaminerad civilekonom med IT-inriktning? Har du näsa för affärer och vill jobba som Business Controller på ett längre uppdrag hos en av våra framgångsrika kunder? Vi på Adecco Finance and Legal ger dig en möjlighet att utvecklas och få dina idéer genomförda!  Hur ser din arbetsdag ut?

  Vår kund är ett företag verksamt inom maskinuthyrning för byggindustrin beläget på Hisingen i Göteborg. Som Business Controller arbetar du i nära samarbete med kollegerna på controlleravdelningen (fem personer), distriktschefer, kundcenterchefer samt ekonomiavdelningen bestående av nio personer. Arbetet som controller innefattar huvudsakligen rapportering och analyser av resultat, samt att du fungerar som bollplank mot dina distrikt i ekonomiska och finansiella frågor. Tillsammans med linjecheferna i distrikten kommer du aktivt att arbeta för att utveckla företaget. Vidare innebär tjänsten att du arbetar med budget, prognoser, utveckling av nya interna analysverktyg och att du deltar i varierande projekt på central nivå.  Uppdraget är tänkt att starta i slutet av januari 2012 och pågår därefter löpande under en längre period. Det finns goda möjligheter till övertag vid uppdragets slut.  Vem trivs här?

  Du som har en Civilekonomexamen med inriktning mot IT samt en god förståelse för redovisning har förutsättningarna för att prestera väl i denna roll. Vår kund söker en analytisk person som är flexibel och har lätt att anpassa sig till förändringar. Eget driv och en ihärdighet att slutföra sina arbetsuppgifter självständigt uppskattas, såväl som ett resultat- och målinriktat arbetssätt samt att du är öppen och diplomatisk.  Vad erbjuder vi?

  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Är du intresserad?

  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sara Bergstrand på 031 725 45 38.  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

  Välkommen att söka!

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Elektrómérnök

  Allas.ma
  Elektrómérnök
  Jan 29th 2012, 02:35

  Har du elbehörighet A och B och vill arbeta med felsökning och reparationer av tåg? Vi på Adecco Industrial and Logistics erbjuder möjligheten till ett utmanande arbete som elreparatör.

  Hur ser din arbetsdag ut?
  Du kommer att arbeta självständigt med felsökningar och reparationer av tåg. Uppdraget är på heltid och du kommer att arbeta 2-skift eller 3-skift hos vår kund i västerort. Du blir anställd som konsult hos Adecco med goda möjligheter att senare bli anställd hos kundföretaget.

  Vem trivs här?
  Har du en högskole- eller universitetsutbildning inom elektronik alternativt gymnasieutbildning som givit dig elbehörighet A och B kombinerat med flera års arbetslivserfarenhet av elreparationer kommer du känna igen dig. Vi tror att du genom utbildning eller arbetslivserfarenhet har fått erfarenhet av mekaniskt eller elektroniskt montage och reparationer. Har du dessutom erfarenhet av styr- och reglerteknik är det starkt meriterande.
  Är du en noggrann och effektiv person med ett stort intresse för elektronik och mekanik kommer du att trivas.

  Vad erbjuder vi?
  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

  Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

  Adecco Industrial and Logistics kan serva dig med montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

  Är du intresserad?
  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Maria Källås på sthlm.industri.logistik@adecco.se eller 08 5989 86 13.
  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

  Välkommen att söka!

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Műszaki területek

  Allas.ma
  Műszaki területek
  Jan 29th 2012, 02:35

  Tycker du om att arbeta självständigt men trivs även i team, är du prestigelös, kvalitetsmedveten och initiativtagande? Då ska du söka arbetet som Driftstekniker till läkemedelsindustrin i Södertälje.


  Hur ser din arbetsdag ut?
  Som Driftstekniker arbetar du systematiskt med att förbättra anläggningarna för att minimera driftstopp och kostnader. Detta innebär att rätt underhåll, service och reparation enligt gällande lagar och föreskrifter upprätthålls.
  Som Driftstekniker medverkar du i utveckling, och framtagande av ny utrustning för drift, övervakning och underhåll samt handleder och instruerar ny personal. Du som Driftstekniker kommer att utföra beställningar och inköp av reservdelar, medverka i framtagande/utveckling av föreskrifter och rutiner samt medverka till att dokumentation uppdateras.

  Vem trivs här?
  Har du teknisk utbildning alternativt flerårig erfarenhet av drift och underhåll kommer du att trivas i rollen som Driftstekniker. Det är meriterande om du har kunskaper om SHM, och GMP. En Drifttekniker ser till att mediainstallationerna inom givet område uppfyller ställda leveranskrav (mängd, kvalité och i rätt tid). Detta innebär att rätt underhåll, service och reparation enligt gällande lagar och föreskrifter upprätthålls. Med mediainstallationer avses bl.a. följande: HVAC-utrustning till produktions-, laboratorier- och kontorslokaler, tryckluft- och kvävgassystem, processvattensystem såsom WFI/PW samt dess produktionsanläggningar.

  Vad erbjuder vi?
  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

  Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

  Är du intresserad?
  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Anna Haglind på tel: 08-555 987 09 eller anna.haglind@adecco.se

  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

  Välkommen att söka!


  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: TERMELÉSTÁMOGATÓ MÉRNÖK

  Allas.ma
  TERMELÉSTÁMOGATÓ MÉRNÖK
  Jan 29th 2012, 03:10

  Megbízó vállalatunk egy globális autóipari cégnek a közelmúltban Magyarországon létrehozott üzeme. Számára keresünk szakembert az alábbi pozícióba:

  TERMELÉSTÁMOGATÓ MÉRNÖK

   

  FELADATOK
  - Termelés vezető esetenkénti helyettesítése
  - Termelés támogatása, felügyelete
  - Részvétel az új dolgozók kiválasztásában, oktatásában
  - Tréning mátrix összeállítása és felügyelete
  - Szoros együttműködés a társosztályokkal
  - A termelés működésének időszakos prezentálása a vezetőség felé


  ELVÁRÁSOK
  - Felsőfokú műszaki végzettség
  - Minimum 1-2 éves releváns pozícióban szerzett tapasztalat
  - Kommunikációs szintű angol nyelvtudás
  - Rugalmasság, akár műszakos munkarend vállalása


  ELŐNYT JELENT
  -
  Német nyelvtudás
  -
  Autóipari tapasztalat


  MUNKAVÉGZÉS HELYE
  Kecskeméti régió

  Várjuk fényképes, magyar és angol nyelvű, MS Word vagy PDF formátumú önéletrajzát a cv@impc.hu e-mail címre. Kérjük az e-mail tárgyában feltüntetni a pozíció pontos megnevezését: Termeléstámogató mérnök, Kecskeméti régió

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉNRÖK

  Allas.ma
  MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉNRÖK
  Jan 29th 2012, 03:10  Megbízónk anyavállalata nagy tradíciókkal rendelkezik járműipari termékrendszerek fejlesztésében és gyártásában, globálisan működik és termékcsoportjában piacvezető. A magyarországi fejlesztő és gyártó központjában újonnan kialakított és a teljes európai régióra kiterjedő funkció ellátására munkatársat keresünk az alábbi feladatkörbe:

  MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK

   

  FELADATOK
  - Minőségi reklamációk kezelése, azok megoldása
  - Selejt kiértékelések, elhárító intézkedése meghozatala
  - Eljárási és ellenőrzési kidolgozása
  - Szerelési felügyeleti rendszer ellenőrzése, fejlesztése
  - Részvétel a minőségfejlesztési projektekben
  - Részvétel a minőségügyi jelentések készítésében

  ELVÁRÁSOK
  - Okleveles gépészmérnök végzettség
  - Angol nyelvtudás
  - Több éves gyártóvállalatnál szerzett minőségügyi tapasztalat
  - Projektvezetési tapasztalat
  - Vezetői tapasztalat
  - Minőségügyi módszerek ismerete (8D, FMEA, TPS, APQP, Poka-Yoke)
  - Jó kommunikációs készség
  - Analitikus gondolkodás

  MUNKAVÉGZÉS HELYE

  Budapest környéke

  Várjuk fényképes, magyar és angol nyelvű, MS Word vagy PDF formátumú önéletrajzát a cv@impc.hu e-mail címre. Kérjük az e-mail tárgyában feltüntetni a pozíció pontos megnevezését: Minőségbiztosítási mérnök, Budapest környéke

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: VEVŐI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK

  Allas.ma
  VEVŐI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK
  Jan 29th 2012, 03:10


  Megbízó vállalatunk egy globális autóipari cégnek a közelmúltban Magyarországon létrehozott üzeme. Számára keresünk szakembert az alábbi pozícióba:


  VEVŐI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK

  FELADATOK
  -
  Vevői reklamációk kezelése és a minőségügyi problémák megoldása
  -  Vevői elvárások közvetítése a gyártás felé,
  - Vevői elégedettség mérése, kiértékelések készítése,
  - Részvétel a minőségbiztosítási rendszer fejlesztésében

  ELVÁRÁSOK
  - Minimum 2-3 éves releváns pozícióban szerzett tapasztalat
  - Felsőfokú műszaki végzettség
  - Tárgyalási szintű német nyelvtudás
  - Kommunikációs szintű angol nyelvtudás
  - 2-3 hét külföldi tartózkodás vállalása
  - A minőségügyi technikák ismerete :FMEA, 8D, CP, PPAP, SPC, MSA, stb


  ELŐNYT JELENT
  Autóipari tapasztalat

  MUNKAVÉGZÉS HELYE
  Kecskeméti régió

  Várjuk fényképes, magyar és német nyelvű, MS Word vagy PDF formátumú önéletrajzát a cv@impc.hu e-mail címre. Kérjük az e-mail tárgyában feltüntetni a pozíció pontos megnevezését: Vevői minőségbiztosítási  mérnök, Kecskeméti régió

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: GYÁRTÓMÉRNÖK

  Allas.ma
  GYÁRTÓMÉRNÖK
  Jan 29th 2012, 03:10

  Megbízónk globális autóipari beszállító magyarországi gyára, szegmensében piacvezető. Fejér Megyében található gyártórészlege jelenleg is bővítés alatt áll. Számára keresünk szakterülete iránt elhivatott és elkötelezett szakembert az alábbi munkakörbe:

  GYÁRTÓMÉRNÖK

  FELADATOK
  - A termelőeszközök megfelelő üzemeltetéséhez szükséges dokumentáció
    elkészítése, oktatása,
  - aktualizálása, biztosítása a termelés és kisegítő személyzet számára.
  - Mérnöki támogatás új projektekben, ennek során a termelőeszköz gyártásának
    felügyelete, koordinálása, termelő eszköz átvétele és termelésbe adása 
  - Gyártóeszközök specifikációinak elkészítése.
  - Az ügyfél által kért módosítások kiajánlása, kapcsolattartás a beszállítókkal, a
    felmerülő technikai problémák megoldása.
  - Auditokban való részvétel

  ELVÁRÁSOK
  - Felsőfokú műszaki végzettség elsősorban gépész vagy villamosmérnök
  - Kommunikációs szintű angol nyelvtudás
  - Minimum 1-2 éves releváns pozícióban szerzett tapasztalat

  ELŐNYT JELENT
  Autóipari tapasztalat

  MUNKAVÉGZÉS HELYE
  Székesfehérvár környéke

  Várjuk fényképes, magyar, angol nyelvű, MS Word vagy PDF formátumú önéletrajzát a cv@impc.hu e-mail címre. Kérjük az e-mail tárgyában feltüntetni a pozíció pontos megnevezését:  Gyártómérnök, Székesfehérvár környéke

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Beszerző

  Allas.ma
  Beszerző
  Jan 29th 2012, 02:35

  Vill du arbeta som strategisk inköpare inom ett stort internationellt bolag?  Vi kan nu erbjuda en spännande tjänst inom fordonsindustrin i Göteborg.


  Hur ser din arbetsdag ut?
  Som inköpare kommer du att arbeta i en internationell miljö med mycket leverantörskontakter. Vår kund inom fordonindustrin arbetar med inköp utav komponenter till produktionen. I arbetet ingår att ansvara för ett eget sortiment, att förhandla på engelska och svenska och att vårda leverantörsrelationerna. Det ingår också att genomföra analyser och bedömningar av befintliga och nya leverantörer och ständigt arbeta efter att förbättra strategier för en mer kostnadseffektiv process och att ge support åt interna projekt.

  En del operativa arbetsuppgifter ligger också på ditt skrivbord, som till exempel att uppdatera systemen med leverantörsinformation, prisuppdateringar, orderhantering och sammanställning av rapporter.
  Vem trivs här?
  För att axla rollen som inköpare så behöver du ha viss förhandlingsvana och erfarenhet av diverse leverantörsbedömningar. Har du en utbildning inom teknik, logistik eller inköp kommer du känna dig hemma här. Eftersom förhandlingarna sker både på engelska och svenska är det mycket viktigt att du känner dig trygg i att kommunicera på båda språken. Datorn är ett verktyg du redan använder dagligen. Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande.

  Som person är du resultatorienterad, initiativ och har en proaktiv och positiv inställning. Vidare är det viktigt att du är van vid att prioritera, tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du ser möjligheterna med att arbeta tätt ihop i ett team. Du kommer att erbjudas en tjänst inom vår uthyrningsverksamhet och för att passa i rollen som konsult bör du ha förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Vad erbjuder vi?
  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

  Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.

  Är du intresserad?
  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vår kund vill att du ska kunna börja relativt omgående. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.se och via "sök tjänsten här!"-knappen nedan. Vid frågor angående processen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvariga Sandra Lindberg, 031-725 45 07, Sandra.Lindberg@adecco.se  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

  Välkommen att söka!

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Villástargonca vezető

  Allas.ma
  Villástargonca vezető
  Jan 29th 2012, 02:35

  Har du arbetat med att köra containertruck/tugmaster? Adecco Industri och Logistik söker nu en erfaren truckförare till ett av våra kundföretag beläget i Göteborg.  Hur ser din arbetsdag ut?

  Du kommer att köra containertruck/tugmaster och truckar med rullkläm. Arbetet sker antingen dag eller natt (vänligen ange i din ansökan vad du önskar arbeta). Tjänsten är på heltid med omgående start. Uppdraget är inledningsvis under en månads tid men det finns goda chanser till förlängning.  Vem trivs här?

  För att trivas i rollen som containertruckförare ser vi att du har en gedigen erfarenhet av att köra containertruck, tugmaster och truckar med rullkläm.

  Som person är du noggrann, arbetsam och strukturerad. Du trivs med självständigt och stundtals fysiskt tungt arbete.  Vad erbjuder vi?

  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.  Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Adecco Industrial and Logistics förmedlar montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se  Är du intresserad?

  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.  Vid frågor om rekryteringsarbetet vänligen kontakta rekryteringsansvarig Emelie Melin Lundström på tel: 031-725 45 08.  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

  Välkommen att söka!

  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Asszisztens

  Allas.ma
  Asszisztens
  Jan 29th 2012, 02:35

  Vill du arbeta i en global miljö som projektassistent? Vi kan nu erbjuda dig en spännande tjänst inom en internationell organisation.  Vi söker nu en person till vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg.  Hur ser din arbetsdag ut?

  I rollen som projektassistent arbetar du i en teknisk miljö med människor inom olika områden och befattningar. Din uppgift är att stödja projektteamet och projektledaren med administrativa uppgifter, såsom att planera möten, protokollföra, uppdatera berörda parter om status i olika projekt och allmänt avlasta medarbetare i projektet. Det kan också ingå att planera, medverka och följa upp workshops med kunder. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i rollen. Du har daglig kontakt internt och externt och du bidrar till konstant förbättring kring de processer som du arbetar efter.  Vem trivs här?

  För att axla rollen som projektassistent så har du lätt för att skapa relationer, är kommunikativ och har ett utpräglat ordningssinne. För att trivas i rollen behöver du ha ett driv, personlig energi och en vilja att hjälpa till. Denna tjänst passar dig som är intresserad av globala processer och som har ett tekniskt intresse. Vi söker dig som ser tjänsten som en utmaning och som har generell god IT-kunskap. Meriterande är systemkunskap inom SAP, EBD eller liknande affärssystem. Arbetsspråk är svenska och engelska. Du kommer att erbjudas en tjänst inom vår uthyrningsverksamhet och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Vad erbjuder vi?

  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.  Är du intresserad?

  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vår kund vill att du ska kunna börja relativt omgående. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seoch via "sök tjänsten här!"-knappen nedan.  Vid frågor angående processen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarige Sandra Lindberg, 031-725 45 07, sandra.lindberg@adecco.se.  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.  Välkommen att söka!


  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom

  Allas.ma
  Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom
  Jan 29th 2012, 02:35

  Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom och är självgående?
  Då kan detta uppdrag vara utav intresse för dig! Detta är ett längre uppdrag på heltid som sträcker sig fram till 2013-01-31. Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult ute hos en kund.  Hur ser din arbetsdag ut som redovisningsekonom?
  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande redovisning, upprättande av legala och koncernmässiga bokslut, upprättande av svensk årsredovisning och inkomstdeklaration, upprättande av löpande uppbörds- och momsdeklarationer samt i vissa fall även punktskattedeklarationer. Du kommer även att arbeta med avstämningar och dokumentation, samt bidra till att utveckla och effektivisera gruppens arbetssätt och processen


  Vem trivs här?
  För att trivas i din roll ser vi gärna att du har några års erfarenhet från redovisning, bokslut och rapportering. Du har en Ekonomiutbildning på akademisk nivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser även att du har goda datakunskaper, det är meriterande om du tidigare har arbetat med affärsystemen SAP R/3 och/eller Cognos. Du bör vidare ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, meriterande är om du även behärskar danska och/eller finska.


  För att du ska trivas i din roll är det även viktigt att du är drivande och har ett stort engagemang. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är noggrann, serviceminded och är öppen för förändringar.


  Vad erbjuder Adecco?
  Adecco erbjuder dig ett längre uppdrag som beräknas att pågå till 2013 januari, heltid. Du får möjlighet att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor, samt med siffror som du ärlskar!


  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

  Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.


  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.

  Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


  Är du intresserad?
  Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly, zinu.kamaly@adecco.se
  Nummer: 018-65 33 14


  Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.  För frågor om tjänsten; kontakta Adecco på tel.018-653300
  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

  Allas.ma: Villástargonca vezető

  Allas.ma
  Villástargonca vezető
  Jan 29th 2012, 02:35

  Vi söker nu dig som är student och som vill ha ett omväxlande och utmanande extrajobb som konsult under din studietid.

  Vi söker truckförare till spännande uppdrag.  Hur ser din arbetsdag ut konsult hos oss?

  Uppdragen är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult hos våra kunder inom industri och logistik. Det innebär att du får ett spännande och omväxlande jobb under din studietid med möjlighet att skapa många nya kontakter.  Vem trivs här?

  Din förmåga att vara flexibel och snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter, tillsammans med din förmåga att arbeta både självständigt och i grupp kommer väl till pass då du kommer att ha ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Vi tror även att du är stresstålig, noggrann och van att arbeta i ett högt tempo.

  Har du tidigare erfarenhet av arbete inom lager och industri så är det meriterande.

  Du bör ha god datorvana och gärna ett tekniskt intresse.  För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, samt att du har B – kort och tillgång till bil.

  För att vara aktuell som truckförare behöver du ha Truckkort: A 1-4 och B 1-5. Vi ser att du har en tillgänglighet om minst 2-3 dagar i veckan.  Vad erbjuder vi?

  Uppdragen på våra kundföretag är verkligen rätt för dig som vill ha en spännande och utvecklande utmaning under din studietid. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnätverk.  Är du intresserad?

  Vänta då inte med att söka. Tjänsterna ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller brev.  Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig

  Cecilia Edmark via växel: 013-35 88 80.  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.


  You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
  If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions