Hasznos linkek:

2012. február 26., vasárnap

Allas.ma: Technikus

Allas.ma
Technikus
Feb 26th 2012, 02:36

Adecco IT & Engineering söker nu två certifierade Avayatekniker. Du har en bakgrund och ett intresse för IP-telefoni och tycker om att hjälpa andra.


Hur ser din arbetsdag ut?
Som Avayatekniker kommer du att ingå i en helpdeskliknande funktion. Du kommer dagligen supportera, nyinstallera, uppgradera, konfigurera och integrera IP-telefoni genom Avaya. Inom ramen för arbetsuppgifterna ingår det också felsökning, problemlösning. Utöver kundkontakter har du även operatörs- och leverantörskontakter. Det kan också ingå arbetsuppgifter gällande hantering av mobila enheter såsom iPhone.


Vem trivs här?
Du har en bakgrund som helpdesk- eller telesupportmedarbetare. Du har goda kunskaper inom telefonisystemet Avaya och kan du dessutom programmera är det meriterande. Du har ett generellt intresse av och kunskaper om telefoni. Du skall vara certifierad inom AIC (Avaya Interaction Center) och ditt tekniska intresse är självklart. Du talar och skriver både svenska och engelska.


Som person är du resultat- och målinriktad. Du har egen drivkraft och arbetar lösningsorienterat. Till sist hoppas vi att du är servicemedveten och glad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida och ansöker därifrån. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Alexander Aminoff på tel: 08-587 512 19
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Feb 26th 2012, 02:35

Vill du arbeta i en global miljö som Parts Redaktör? Adecco Automotive kan erbjuda dig en spännande tjänst inom en internationell organisation. Vår kund inom fordonsindustrin söker nu efter en Parts Redaktör.


Hur ser din arbetsdag ut?
Under en arbetsdag kommer du att arbeta med att skapa och underhålla reservdelskataloger. Bland annat tar du fram tidsättning som är underlag för debitering av slutkunder. Förkunskaper från fordonsindustri, gärna mekaniska kunskaper är meriterande men arbetets karaktär är administrativt och du arbetar mycket i Excel, Word, Lotus Notes, Outlook, KDP, VIDA och QV90.


Vem trivs här?
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från fordonsindstri, kanske har du en ingenjörsbakrund eller motsvarande. Arbetet utförs i en internationell miljö och engelska och svenska är arbetsspråk. För att passa in på avdelningen så är du en duktig administratör med en positiv inställning. Du kommer att erbjudas en anställning inom vår uthyrningsverksamhet. Vid anställning läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår kund vill att du skall kunna börja arbeta relativt omgående.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vi börjar omgående med rekryteringsarbetet. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seoch via "sök tjänsten här!"-knappen nedan.
Vid frågor angående tjänsten kontakta Ebba Rundqvist Rekryteringsansvarig , 031-725 45 30.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Till en av våra största kunder

Allas.ma
Till en av våra största kunder
Feb 26th 2012, 02:36

Till en av våra största kunder i Malmö regionen söker vi en inköpsassistent med uppstart per omgående.

Arbetsuppgifter:

- Stödja verksamheten i inköpsfrågor

- Stödja inköpare

- Säkerställa effektiv hantering av beställningsflöde

- Hantera och kontrollera anmodan och säkerställa korrekt underlag, leverantör, avtal, pris, villkor, etc.

- Bevaka och hantera frisläppningsflöde

- Säkerställa orderbekräftelser från leverantör

- Bevaka korrekt godsmottagning

- Följa upp och rapportera

- Stödja inköp i strategiskt inköpsarbete


Vem söker vi:
- Meriterande med erfarenhet inom inköpsområdet
- Meriterande med kunskap inom SAP
- Vi ser att du är noggrann och strukturerad som person som brinner för inköp.
- Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp

Vi söker dig som är strukturerad, engagerad och brinner för inköp. Vidare är det viktigt att du är initiativtagande och trivs att arbeta självständigt. För att jobba som konsult bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.

Vad erbjuder vi?
Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Som konsult är du anställd i Adecco Sweden och jobbar via olika uppdrag som matchar din kompetens.

Intresserad?
Du är välkommen att skicka in din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se
Vi gör löpande intervjuer under ansökningstiden, skicka in din ansökan snarast möjligt.

Du är välkommen att ta kontakt med Jonas Pettersson 040-602 53 59 om du har frågor kring tjänsten.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Har du ett stort tekniskt intresse

Allas.ma
Har du ett stort tekniskt intresse
Feb 26th 2012, 02:36

Har du ett stort tekniskt intresse och vana av elektronikmontering? Adecco Industri & Logistik söker nu noggranna elektronikmontörer till ett av våra kundföretag i Göteborg.Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta i produktion med elektronikmontering, testning och kvalitetskontroller. I arbetsuppgifterna kan även arbete i renrumsmiljö ingå.

I dag arbetar cirka 30 personer i produktionen. Arbetstiden är dagtid, flextid tillämpas. Uppdraget är på heltid med löpande varaktighet. För rätt person finns goda chanser till övertag hos kund.Vem trivs här?

För att trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet av elektronikmontering samt goda datorkunskaper. Har du även kunskaper inom lödning samt utbildning inom el ses detta som meriterande.Då du kommer att arbeta med små komponenter ställs det höga krav på att du är noggrann, tålmodig och lösningsfokuserad. Vidare ser vi att du är en flexibel person som har en god initiativförmåga.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Industrial & Logistics förmedlar montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor angående rekryteringsarbetet, vänligen kontakta rekryteringsansvarig Emelie Melin Lundström på tel: 031-725 45 08. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommenatt söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Hur ser din arbetsdag ut? Rätt

Allas.ma
Hur ser din arbetsdag ut? Rätt
Feb 26th 2012, 02:36

Hur ser din arbetsdag ut?

Rätt sak på rätt plats i rätt ögonblick är viktigt. Det gäller i hela kedjan från ritning och prototyp till test och produktion.Vem trivs här?

Du är ingenjör och har några års erfarenhet av konstruktionsarbete. Som person ska du vara driven och ha lätt för att sätta dig in i nya rutiner. Du ska ha lätt för att ta kontakt med människor och vara duktig på att följa upp de arbetsuppgifter du har på ditt bord. Du är prestigelös samt lyhörd. Vi förutsätter att du är engagerad och självgående. Du är en duktig problemlösare som kommunicerar och förankrar dina idéer väl hos andra. Du har förmåga att skapa och behålla goda relationer. Du kommer att jobba i små, målinriktade team varför vi värderar dina egenskaper som lagspelare högt. Du är strukturerad och van att hantera många projekt på en gång.Vad erbjuder vi?

Ett varierande och utvecklande arbete i en spännande miljö.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Ansök så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seMer info: Pernilla Dahlbäck Björk: 0500-445773 pernilla.dahlback@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Varmt välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: TERVEZŐMÉRNÖK

Allas.ma
TERVEZŐMÉRNÖK
Feb 26th 2012, 03:10


Megbízónk anyavállalata nagy tradiciójú globális járműipari csoport, amely biztonsági rendszerek és egyéb komponensek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Világszerte közel 20000 főt foglalkoztat, árbevétele meghaladja a 4 Mrd eurót. Mgyarországi fejlesztő- és gyártóvállalata számára tapasztalt szakembert keresünk az alábbi munkakörbe:

TERVEZŐMÉRNÖK

FELADATOK
- Berendezések, rendszerkomponensek  és azok alkatrészeinek tervezése a
  funkcionalitás, élettartam, megbízhatóság, szilárdság és költségek szem 
  előtt tartásával
- Összeállítási és részletrajzok, 3D modellek készítése
- Termékleírások, ellenőrzési és karbantartási utasítások készítése
- Gyártásindítás és sorozatgyártás támogatása

KÖVETELMÉNYEK
- Felsőfokú szakirányú (okleveles gépészmérnök) végzettség
- Magasszintű CAD ismeretek ( Pro Engineer)
- Angolnyelv-ismeret stabil kommunikációképes szinten
- Legalább 5 éves géptervezési tapasztalat járműipar, gépipar területén
- Jártasság dokumentációs rendszer felépítésében, kezelésében
- Kreativitás, precízitás
- Külföldi utazások vállalása

ELŐNYT JELENT
- Németnyelv-ismeret
- Tapasztalat levegőellátó rendszerek és kompresszorok tervezésében

AMIT MEGBÍZÓNK NYÚJT
- Élenjáró termékrendszerek, piacvezető pozíció, stabil perspektíva
- Nemzetközi szakmai együttműködés, fejlődés multinacionális környezetben

MUNKAVÉGZÉS HELYE
Budapest környéke, pesti oldal 

Várjuk fényképes, magyar és angol nyelvű, MS Word formátumú önéletrajzát a cv@impc.hu  e-mail címre. Kérjük az e-mail tárgyában feltüntetni a pozíció pontos megnevezését: Tervezőmérnök, Budapest környéke, pesti oldal

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco söker Karriärcoacher till

Allas.ma
Adecco söker Karriärcoacher till
Feb 26th 2012, 02:36Adecco söker Karriärcoacher till Växjö med omnejdAdecco Omställning är auktoriserad omställningsleverantör samt rikstäckande leverantör till Trygghetsfonden och alternativ leverantör till TRR. Vi samarbetar bl a med Arbetsförmedlingen.Adeccos Omställningsprogram syftar till att hjälpa uppsagda medarbetare att finna ny sysselsättning utifrån dennes behov och förutsättningar. Varje deltagare får en personlig karriärcoach som stödjer och leder deltagaren genom hela programmet. Adeccos omställningsprogram omfattar minst 3 månader men vi erbjuder även enstaka karriärsamtal.Nu behöver vi förstärka med ytterligare karriärcoacher till Växjöområdet!I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Entusiasmera och coacha dina deltagare både individuellt, och i mindre grupper

  • Motivera personer att ta steg framåt i sin utveckling mot ny sysselsättning

  • Jobba med företagskontakter och nätverkande för att finna potentiella arbetsplatser för dina deltagareBakgrund:

- Minst 1-års erfarenhet av professionell karriärcoachning

- Minst 2-års dokumenterad egen arbetslivserfarenhet de senaste 8 åren, vi ser gärna någon med erfarenhet från teknik, IT eller industri.

- Akademisk utbildning (personal- och arbetsliv, studie- och yrkesvägledare eller annan utbildning som kan bedömas relevant)

- Egenföretagare eller att du har en annan huvudsaklig sysselsättning är ett krav.Vi vill gärna att våra karriärcoacher är ICF certifierade eller har annan dokumenterad coachutbildning.

Det är även meriterande att du har goda arbetsmarknadskunskaper och etablerade kontakter inom näringslivet.Arbetet är på dagtid och kontorstid i Adeccos lokaler där du får möjlighet att samarbeta med rekryteringskonsulter och konsultchefer.Vid frågor kontakta Charlotta Olsson på charlotta.olsson@adecco.se eller 040-602 5353.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Repülőjegy értékesítő

Allas.ma
Repülőjegy értékesítő
Feb 26th 2012, 02:36

Nu söker vi värdar/värdinnor som vill arbeta extra på en av Sveriges största mötesplatser!


Arbetsuppgifter
Vi söker nu Dig som är studerande/pensionär eller redan har ett arbete på 50% och vill jobba extra som värd/värdinna, kassapersonal och garderobiär. Du kommer att få upplärning på de olika arbetsstationerna.
Kunden är belägen i centrala Göteborg och är en av Sverige största möteplatser med utställare och tusentals besökare från hela världen. Arbetet kan förekomma både dag/kväll, måndag till söndag och ibland kan det bli långa dagar.

Krav
Att du:
- Skall kunna arbeta 22-25 mars (OBS detta är ett krav)
- Är student och kommer att studera under minst två år framöver, är pensionär eller har en annan typ av huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- Kan arbeta dagtid minst 1-2 ggr i veckan. Jobb på helger och kvällar förekommer också.

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Inte finns med i brottsregistret hos PolisenÖnskvärt
Att du:
- Har erfarenhet av serviceyrken
- Har kunskap i fler språkPersonliga egenskaper
Som person är du utåtriktad, serviceminded och kundfokuserad. Du tar gärna kontakt med människor och har ett hjälpande förhållningssätt. Det är positivt om du har ett personligt intresse av mässor och konferenser. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Ansökan
Intervjuerna hålls löpande så du är välkommen att ansöka redan idag! Du söker tjänsten genom att först registrera ditt CV på www.adecco.se och därefter ansöka. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Therese Bekkelund 031-725 45 14 eller konsultchef Alma Velijevic 031-720 72 89.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Emberi erőforrás és kiválasztás

Allas.ma
Emberi erőforrás és kiválasztás
Feb 26th 2012, 02:36

Har du något års erfarenhet av brett HR-arbete och vill utöka din kompetens inom området? Vi har uppdraget för dig hos vår kund, en global industrikoncern, i Kista!


Hur ser din arbetsdag ut?
Som HR-generalist kommer du att få möjligheten att bredda dina kunskaper inom HR och arbeta varierat!
Bland dina uppgifter kommer du att ha mycket kontakt med chefer i organisationen där du stöttar dem i diverse frågor. Du får använda din kompetens och ge stöd inom det området som du kan bäst! Vidare kommer du att ha kontakt med företagshälsovården samt svara på frågor kring tidrapportering (i IFS) och lön och även vara behjälplig vid introduktioner av nyanställda. Du kommer även att få upprätta rutiner, utvärdera befintliga rutiner samt arbeta administrativt.
Som HR-generalist arbetar du nära HR-chefen.Vem trivs här?
Har du något års erfarenhet av brett HR-arbete har du goda förutsättningar för att göra ett riktigt bra jobb! Vidare har du goda datakunskaper och sätter dig snabbt in i nya datasystem.

Är du självgående, serviceinriktad och strukturerad? I så fall kommer du att passa i rollen och trivas bra. Du inger förtroende, har en positiv attityd och trivs med kontakten med andra i ditt jobb. Vidare ser du förbättringsmöjligheter i processer och rutiner samt är smidig i din kommunikation.Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas 1 april och väntas pågå 1 år. Tjänsten är på heltid. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Wigzell på 08-598 98 982 37 alt. Sofia.wigzell@adecco.se.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Emberi erőforrás és kiválasztás

Allas.ma
Emberi erőforrás és kiválasztás
Feb 26th 2012, 02:36

Interimschef HR (Training & Education)
Till vår verksamhet i Kungsbacka söker vi nu dig som vill arbeta som interimschef-HR (fokus Training & Education) hos en av våra uppdragsgivare i Väröbacka, antingen som egen företagare eller som inhyrd konsult via Adecco.


Arbetet består i att leda arbetet med att utveckla, planera, genomföra och följa upp de fyra leveranserna:

1/ Gemensamma utbildningar
2/ Upphandling av utbildningstjänster
3/ Gemensam administration (process) av utbildning
4/ Rådgivning avseende utbildning med fokus på E-Learning.

Detta innebär ledar- och coachningansvar för 6 medarbetare, ej personalansvar. Budget - och ekonomiskt ansvar, 20 msek. Ansvar för uppföljning och planering gentemot respektive business division. Medlem i HR Shared Services ledningsgrupp.

Vem söker vi?

Arbetet kräver erfarenhet av utbildningsarbete, kunskap i pedagogik, mångårig chefs- och ledarerfarenhet.

Som person bör man vara kommunikativ (på svenska och engelska) och utvecklingsinriktad. Du måste också vara kunnig och ha erfarenhet av att analysera ekonomiska resultat såväl som verksamhetsresultat.


Då din anställning hos Adecco kan innebära att du får chansen att arbeta hos olika uppdragsgivare med olika typer av arbetsuppgifter, är det viktigt att du snabbt kan ta till dig ny kunskap och sedan omsätta den i praktiken. Du är positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Start date: Omgående
End date: 2012-05-31
Location: Väröbacka
Extent: 100 %


Urval sker löpande. Dock är sista ansökningsdagen 11 mars.Frågor besvaras av Helena Karlsson, konsultchef, 0300-688568 alt helena.karlsson@adecco.seVälkommen med din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: HR tanácsadó

Allas.ma
HR tanácsadó
Feb 26th 2012, 02:36

Adecco söker för kunds räkning en erfaren HR Generalist för uppdrag hos kund! Tjänsten ska tillsättas omgående och sträcker sig under en period av 4-6 månader.Hur ser din arbetsdag ut?

Som HR-generalist kommer du att arbeta brett inom HR området men tyngdpunkten kommer att ligga på rekrytering. Din roll kommer att innefatta mycket administrativt arbete varpå vi ser att du är strukturerad och självgående. Då du kommer att hålla en nära dialog med chefer och övriga HR-avdelningar inom den globala organisationen ser vi att du är proffessionell och trygg i din roll.Vem trivs här?

Vi söker dig som har en högskolexamen inom beteendevetenskap eller PA samt ett par års erfarenhet av HR arbete. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, önskvärt inom en global och tekninsk organisation. Då jobbet är under en begränsad tidsperiod ska du vara van att hålla ett högt arbetstempo och inte vara främmande för eventuell övertid stundvis. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska såväl i tal som i skrift samt goda kunskaper i office- paketet.Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Du bör som person vara initiativtagande och kunna arbeta självständigt . Du bör vara flexibel och kunna byta fokus efter rådande omständigheter. Du skall ha en god social förmåga och kunna kommunicera med människor på alla nivåer. Vi ser att du är professionell, har en tillmötesgående framtoning samt en god samarbetsförmåga.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Mingo på tel: 021-470 29 11.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Logisztika, szállítmányozás

Allas.ma
Logisztika, szállítmányozás
Feb 26th 2012, 02:36

Är du sugen på ett sommarjobb? Arbetar du eller har du tidigare arbetat på Arlanda flygplats och har vana av att ta ansvar? Då har Adecco lösningen!

Vi söker 4 stycken godshanterare till vårt sommaruppdrag som sträcker sig mellan maj-augusti. Eftersom detta sommarjobb är deltid, krävs det därför att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i from av studier eller annat extrajobb. Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco Student och arbeta som uthyrd konsult.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som godshanterare på Arlanda flygplats kommer du att arbeta i ett team där ni har individuella ansvarsområden. Du kommer att köra och hämta paket till flygplanen, sortera in- och utgående frakt och registrera och behandla tulldokument i dataregister.

Vem trivs här?
För att trivas i din roll är det viktigt att du tidigare har arbetat på Arlanda flygplats och känner till flygplatsen. Du har tidigare arbetat som godshanterare eller med liknande arbetsuppgifter, där ansvar, tydlig kommunikation och samarbete har varit prioriterande. Eftersom du ska köra mellan flygplanen är det därför en självklarhet för oss att du har B-körkort, meriterande om du har truckkort och/ eller har körtillstånd från Arlanda.

Du som söker ska vara självgående och kunna ta egna initiativ, vara pålitlig och noggrann. Du trivs att med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har goda datakunskaper, samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat, då du kommer att arbeta i en internationell arbetsmiljö.

Vad erbjuder Adecco?
Som student/ extra medarbetare får du under hela sommaren möjlighet att arbeta på en internationell arbetsmiljö. Du kommer ha ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du blir anställd som konsult i Adecco Student. Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco Student gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Mer information finner du på www.adecco.se.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt med följande:
1.Bifoga ditt CV och ett personligt brev
2.Skriv in två referenser i ditt bifogade CV med namn, telefonnummer och företagsnamn.
3.Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer två personlighetstester att skickas till ditt mail. Vänligen gör dessa tester omedelbart!

Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Var noga med att ange - Kontraktstyp Studentjobb- när du gör din registrering.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta:Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly på 018-65 33 14, zinu.kamaly@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Értékesítés

Allas.ma
Értékesítés
Feb 26th 2012, 02:36

Hos vår kund blir du det garanterat!

Här har du stor frihet och får vara dig själv. Även måndagen är rolig och teamet gör riktigt bra saker tillsammans (som t.ex. en weekend i Barca, hur låter det?). Dina arbetskamrater är dina polare och jobbet känns som din hobby.

Vad du har gjort innan? Det spelar ingen roll – vi lyfter dig så att du lyckas!

Verkar detta vara en arbetsplats för dig? Skicka ditt CV och ett personligt brev till zandra.briseid@adecco.se eller ansök via länken nedan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: IT Support

Allas.ma
IT Support
Feb 26th 2012, 02:30

ArbetsuppgifterVi söker dig som känner att du klarar av att drifta ett par tusen servrar, både virtuella och fysiska!Din profil

Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat några år med serverdrift inom Windows Server miljö.Vad krävs av dig?

Du ska vara duktig på felsökning och problemlösning inom Windows Server miljö.

Du ska vara duktig på Windows 3rd level ärendehantering.

Du ska utveckla och förbättra metoder och rutiner inom serverdrift.

Du ska tycka om att arbeta i en internationell arbetsmiljö.Det är meriterande om du har arbetat med:

SQL

Oracle

VM-ware

Linux/Unix

Exchange

ITILDu har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.Personliga egenskaperFör att passa som konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi uppskattar ett gott humör och glimten i ögat och lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT!Vad erbjuder Adecco dig?


Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Som anställd hos oss får du förmåner som friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi ser det även som en självklarhet att du får en personlig kompetensutveckling.Fakta om anställningenTjänsten avser en visstidsanställning i vår uthyrningsverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.


AnsökanVid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Hesho Ahmad, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 - 720 72 04. Klicka på länken nedan för att ansöka eller sänd ett mail till hesho.ahmad@adecco.se och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Értékesítés

Allas.ma
Értékesítés
Feb 26th 2012, 02:36

Vill du ha ett jobb där du inte bara tjänar bra pengar utan samtidigt har det riktigt, riktigt bra på jobbet? Hos vår kund i säkerhetsbranschen finns en plats för dig i deras centrala och viktiga säljkår, de kommer att göra stora investeringar för att du ska nå framgång och kunna leva livet!

Här är du en del av en gemenskap, får massor av träning, blir bekräftad och boostar ditt självförtroende. Säljarna är den viktigaste personalen och det märks – förmånerna är många och frikostiga (sist åkte säljgruppen till Medelhavet).

Låter detta som en livsstil i din smak? Skicka ditt CV och ett personligt brev till zandra.briseid@adecco.se eller ansök via länken nedan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Minőségellenőr

Allas.ma
Minőségellenőr
Feb 26th 2012, 02:36

Kvalitetsingenjör sökes till stort industriföretagGenom Adecco kan du ta chansen att arbeta på ett av Sveriges största industriföretag.Hur ser din arbetsdag ut?

I arbete som kvalitetsingenjör ingår att inom Sverige besöka leverantörer inom elektronikbranschen och tillsammans med dem arbeta förebyggande för att uppnå bästa kvalitet. Du kommer också att ingå i en av företagets projektgrupp för produktutveckling, där du fokuserar på kvalitetsaspekten.Vem trivs här?

Vi söker dig som är ingenjör med inriktning elektronik och tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete, vi ser också gärna att du har en inblick i elektronikkonstruktion. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift. Som person är du driven, utåtriktad och analytisk. Vidare är du van att arbeta självständigt och öppen för resor inom Sverige.Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en visstidsanställning som ambulerande konsult, som därefter kan övergå till en tillsvidareanställning hos Adecco.

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig därför friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning sker så fort som möjligt.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta

Rekryteringsansvarig: Ola Eliasson – 021 470 29 80

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel:

08-598 980 10.Arbetstid
Heltid. Dagtid

Lön
Enligt avtal.


Ansökan
Ansök tjänsten via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Adecco Sweden AB, Västerås
Västgötegatan 4a,

72211 VÄSTERÅS
Tel: 021-196500
Mer information på http://www.adecco.seAdecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med Staffing Services, Recruitment, Outsourcing samt Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Adecco i Västerås har ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Termelés, gyártás

Allas.ma
Termelés, gyártás
Feb 26th 2012, 02:36

Har du tidigare arbetat som processoperatör och har arbetat med elektronikkomponenter?
Då kan detta uppdrag vara av intresse för dig! Detta uppdrag är mellan mars-augusti, heltid. Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult.
Hur ser din arbetsdag ut?
Som processoperatör hos vår kund kommer du att arbeta i ett team som består av 8 personer. Du kommer att arbeta med montering av elektronikkomponenter (skruva), enklare lödning, syning samt testkörning i dator. Rapportering och dokumentering kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. Kvalitetsfokus samt ha en förståelse för processer är viktigt för att lyckas i denna roll.Vem trivs här?
För att trivas i din roll ser vi gärna att du tidigare har arbetat som processoperatör och har arbetat med elektronikkomponenter, enklare lödning och testkörning i dator. Du har en Gymnasial utbildning, gärna inom kemi/teknik eller KY-utbildning. Några års operatörserfarenhet från läkemedelsindustrin eller annan tillverkande industri är ett stort plus.Vi tror att du är en person som trivs att arbeta i både team och självständigt som trivs med monotona arbetsuppgifter. Du är noggrann som person och har god fingertopp känsla, eftersom du kommer att skruva en hel del.

Du är också redo att som konsult på Adecco ta dig an andra uppdrag inom industri/logistik. Du anställs som en ambulerande konsult och det kräver egenskaper som att du är förändringsbenägen, nyfiken på nya utmaningar och redo att snabbt byta uppdrag om så krävs. Mångsidighet och intresse för konsultrollen är viktig.Vad erbjuder vi Dig?
Tjänsten är ett längre konsultuppdrag, där du får möjlighet att arbeta med trevliga kollegor. Om du tidigare har arbetat som processoperatör med liknande arbetsuppgifter är detta då ett ypperligt tillfälle för dig!Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.
Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt med följande:
1. Bifoga ditt CV och ett personligt brev
2. Skriv in två referenser i ditt bifogade CV med namn, telefonnummer och företagsnamn.
3. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer två personlighetstester att skickas till ditt mail. Vänligen gör dessa tester omedelbart!


Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta
Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly, zinu.kamaly@adecco.se, 018-65 33 14


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Tjänsten kommer att vara placerad

Allas.ma
Tjänsten kommer att vara placerad
Feb 26th 2012, 02:36

Tjänsten kommer att vara placerad i Västerås med start omgående!

Är du redovisningsekonom och har ett intresse för administration? Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa erfarenhet!

Hur ser din arbetsdag ut?

I din roll som redovisningsekonom kommer du att arbeta med bokslut och månadsavstämningar samtidigt som du arbetar mycket internt med bl.a personaladministration och uppdaterande av intranät.Vem trivs här?

Du som har en ekonomisk utbildning och god förståelse för bokslut och avstämningar samt har nyfikenhet att vara aktiv inom flera administrativa områden kommer att trivas bra här samtidigt som du utmanas och tar nya kliv! Dina goda svenska och engelska kunskaper i såväl tal som skrift kommer att komma väl till pass i din nya roll. Har du en vilja att växa in i ditt roll och få ta dig ann nya utmaningar och utvecklas är detta rätt plats för dig!Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du strukturerad och har drivet att snabbt ta tag i saker är detta rätt plats för dig! Din nyfikenhet, prestigelöshet samt goda förmåga att arbeta självständigt gör att du här kommer nå framgång!Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Mingo på 021- 470 29 11.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Mättekniker sökes till stort

Allas.ma
Mättekniker sökes till stort
Feb 26th 2012, 02:36

Mättekniker sökes till stort industriföretagGenom Adecco kan du ta chansen att arbeta på ett av Sveriges största industriföretag.Hur ser din arbetsdag ut?

I ditt arbete som mättekniker kommer du att ägna dig åt kontroll av komponenter från framförallt externa leverantörer men även från egen produktion. I arbetsuppgifterna ingår att återkoppla till leverantörer på eventuella avvikelser mot våra ritningar. Du kommer i din tjänst att läsa och tolka ritningar och diagram.Vem trivs här?

Vi söker dig som minst har verkstadsteknisk gymnasiekompetens och har erfarenhet av arbete inom mätteknik. Du som person är noggrann och ställer höga krav på kvalitetsaspekten av arbetet. Du har inga problem att använda dig av datorer och är väl bevandrad i MS Office-paketet, meriterande är även om du har SAP-kompetens. Grundläggande för tjänsten är stor färdighet i svenska och engelska språket. Önskvärt är även att du har förarbevis för truck.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en visstidsanställning som ambulerande konsult, som därefter kan övergå till en tillsvidareanställning hos Adecco.

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig därför friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning sker så fort som möjligt.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta

Rekryteringsansvarig: Ola Eliasson – 021 470 29 80

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel:

08-598 980 10.Arbetstid
Heltid. Dagtid

Lön
Enligt avtal.


Ansökan
Ansök tjänsten via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Adecco Sweden AB, Västerås
Västgötegatan 4a,

72211 VÄSTERÅS
Tel: 021-196500
Mer information på http://www.adecco.seAdecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med Staffing Services, Recruitment, Outsourcing samt Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Adecco i Västerås har ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions