Hasznos linkek:

2011. szeptember 25., vasárnap

Allas.ma: Logisztika, szállítmányozás

Allas.ma
Logisztika, szállítmányozás
Sep 25th 2011, 01:36

Tycker du om att arbeta självständigt men trivs även i team, är du stresstålig och noggrann? Då ska du söka arbetet som truckförare/materialhanterare.Hur ser din arbetsdag ut?
Arbetsuppgifterna varierar, exempel på uppdrag är olika typer av truckkörning, lastning och lossning, paketsortering, montering samt plock och pack.
Du ser till att produktionen alltid har de delar de behöver, samt kör och hanterar inkommande gods och färdigmonterade produkter till leverans.Vem trivs här?
För att lyckas och trivas i rollen som truckförare/materialhanterare tror vi att du är en van truckförare med minst truckkort B som gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, har lätt för att memorera lästa instruktioner samt gärna ett bra sinne för siffror. Arbetet bedrivs i team, så vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är ansvarskännande och har lätt för att ta egna initiativ. Vi söker dig som har B-körkort, tillgång till bil och möjlighet att arbeta skift. Du har gymnasial bakgrund, gärna med teknisk inriktning eller motsvarande praktisk erfarenhet. Då monterings- och säkerhetsinstruktioner beskrivs på svenska ställer vi stora krav på att du kan formulera dig i både tal och skrift inom det svenska språket. Du har även bra kunskaper i engelska. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett stimulerande jobb vid en arbetsplats som präglas av bra arbetsklimat och framåtanda. Du blir anställd som konsult i Adecco, och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Dina ambitioner ger oss förhoppningsvis möjligheten att förmedla intressanta uppdrag på attraktiva företag, tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.
Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Anna Haglind på tel: 08-555 987 00 eller anna.haglind@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Vendéglátás

Allas.ma
Vendéglátás
Sep 25th 2011, 01:36

Vi söker nu en kock för uppdrag ute hos kund som tillverkar flygplanscatering ute på Sturup.. Du kommer tillsammans med andra kockar i teamet vara ansvarig för den dagliga planeringen och tillagningen av flygplansmat utifrån fastställda recept i stora volymer. Du kommer även att vara delaktig i produktionsarbetet vid hög belatsning på avdelningen.

Kravprofil:

Att du har tidigare erfarenhet av arbete som kock inom storkök med stora volymer..
Att du har kunskap om diverse föreskrifter inom hygien och kvalite samt processen om egenkontroll.

Att du har goda kunskaper i det svenska språket såväl muntligt som skriftligt.

Att du har körkort och tillgång till bil.

Det är även viktigt att du är flexibel och har en god förmåga att hantera stress då det kan förekomma ändringar i produktionsarbetet t. ex. på grund av extra beställningar ifrån flygbolagen. Då säkerheten ute hos vår kund är mycket viktig får du inte finnas med i belastningsregistret.

Tillträde: Omgående. Heltid. Dagtid/Skift. Lön enligt kollektivavtal.

Vi erbjuder:

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Adecco men arbeta ute hos kund. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag.

Intresserad?

Du är välkommen att skicka in din ansökan via www.adecco.se. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.i

Vid frågor kring tjänsten kontakta Zanet Verovic, Adecco - Malmö, 040 - 602 53 74

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco söker för kund räkning

Allas.ma
Adecco söker för kund räkning
Sep 25th 2011, 01:36

Adecco söker för kund räkning en initiativrik och drivande produktionschef med tekniskt kunnande.

Som Produktionschef ansvarar du för att uppfylla produktionsmålen samt för att utveckla

verksamheten tillsammans med dina medarbetare. Här ingår ansvar för personal, säkerhet, kvalitet, budget och miljö samt den dagliga driften.Som sökande ser vi att du har en högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet ifrån liknande. Bakgrund från tillverkningsindustri och erfarenhet från mekanisk verkstad är meriterande.

Prestigelös, flexibel och uppskattar en föränderlig miljö med högt tempo är några av de personliga egenskaper vi sätter värde på.
Frågor kring tjänsten kan ställas till: Christina Rhodin 054-771 85 43


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Vill du ha en arbetsdag fylld av

Allas.ma
Vill du ha en arbetsdag fylld av
Sep 25th 2011, 01:36

Vill du ha en arbetsdag fylld av administrativa sysslor inom statlig verk? Vi på Adecco Office & HR ger dig en möjlighet att göra det under en begränsad tid som konsult hos en av våra kunder i City.


Hur ser din arbetsdag ut?
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att säkra den administrativa kvaliteten och underlätta administrationen för chefen/avdelningsledningen.

Under din arbetsdag utför du administrativt stöd åt avdelningsledningen i det dagliga arbetet, stödjer och bistår i verksamhetsövergripande processer, stödje avdelningen med ekonomiadministration t.ex. hantera fakturor, avdelningens budget och prognoser, sköter avdelningsledningens mötes- och reseplanering, administration samt utgöra stöd i samband med interna, externa möten, seminarier och övriga sammankomster/ evenemang. I egenskap av administratör svarar du för kontakten mellan IT och avdelningen gällande nya användare, ändrade behörigheter, personal som slutar, behörighetsgrupper, samt introducera nya medarbetare, vissa kommunikationsfrågor och utföra uppgifter som exempelvis webbpublicering, tar fram underlag och kvalitetssäkra avdelningens personalrapportering.Vem trivs här?
Du som har en gymnasieutbildning, pratar och skriver engelska bra och kan arbeta i Office Paket kan passa till det här tjänsten. Att du har arbetat på ett statligt verk med administration tidigare är en förutsättning och kunskap/kännedom om offentlig upphandling kommer att underlätta ditt arbete.

Har du god förmåga att prioritera, arbeta självständigt och hantera olika frågor samtidigt och har god samarbetsförmåga med utåtriktad läggning kommer du att trivas på denna arbetsplatsVad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående och varar några månader. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Cilla Orban på 08-598 981 54.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Összeszerelő

Allas.ma
Összeszerelő
Sep 25th 2011, 01:36

Genom Adecco kan du få chansen att arbeta på ett av Sveriges största industriföretag.Arbetsuppgifter

Montering inom tyngre tillverkande industri.

Vem trivs här?

Om du har erfarenhet av manuellt industriarbete exempelvis plåtslageri kommer du att trivas här. Det är meriterande om du har truckkort samt erfarenhet av att köra truck. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person bör vara ansvarsfull, stresstålig och noggrann.Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en visstidsanställning som ambulerande konsult, som därefter kan övergå till en tillsvidareanställning hos Adecco.

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig därför friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning sker så fort som möjligt.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig:

Elisabeth Edström – 021 470 29 20Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel:

08-598 980 10.Arbetstid
Heltid. Skift,

Uppdragets längd är 3-6 månader

Lön
Enligt avtal.


Ansökan
Ansök tjänsten via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Adecco Sweden AB, Västerås
Västgötegatan 4a,

72211 VÄSTERÅS
Tel: 021-196500
Mer information på http://www.adecco.seAdecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med Staffing Services, Recruitment, Outsourcing samt Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Adecco i Västerås har ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Sep 25th 2011, 01:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 4000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 500 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions.

Uppdragsbeskrivning
Du kommer att svara för drift och underhåll av elanläggningar och processmaskiner, utveckla och optimera resurser. Du kommer även att ansvara för den daglig drift och skötsel av elanläggningar, medverka vid installationer och service.


I arbete ingår även att planera, föra dokumentation samt uppföljning.


Kompetens
Vi söker nu dig som är en flexibel, fokuserad, noggrann, ansvarstagande, nyfiken och trygg person. Du ska även vara kommunikativ, självgående, kunna prioritera rätt, kunna ta egna beslut, lyssna på dina medarbetare samt kunna ställa följdfrågor.

· El, styr- och reglerteknik.

· Dokumenterad elbehörighet för industrielektriker Avd C

· Datautbildning Office, Cad, PLC, SAP eller motsvarade affärssystem

· Engelska samt gärna tyska

· Uppdatera elritningar och elscheman

· Felsökning


Minst tre års dokumenterad erfarenhet som industrielektriker.


Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

För frågor om tjänsten kontakta: Sara Bülow, sara.bulow@adecco.se

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Sep 25th 2011, 01:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.För Eson Pacs räkning söker Adecco en CAD-konstruktör.

Du kommer att arbeta inom produktion med prepress arbetsuppgifter, såsom ansvarig för lagerhållning och beställning av material, som plåtar, vätskor och lackdukar. Du har ansvar för laddning av plåt, rengöring och förebyggande underhåll, samt byte av vätskor och filter. Granskning av plåt samt leverans till kund ingår även i arbetsuppgifterna. I detta arbeta kommer du att ansvara för skapande av lackduk – via order avgöra om lackduk finns till aktuell press, hämta lackduksmall från e-track och föra över den till Impact. Du kommer även att modifiera grund-ritningar enligt lackmallen samt generera en plotterfil till skärbordet. Du kommer att ansvara för att uppdatera status på företagets körplaner samt att upprätthålla kontakt med leverantörer av service, felsökning och underhåll.Ett krav är att du har några års erfarenhet av liknande arbersuppgifter. Vi ser det även som meriterande om du tidigare arbetat med movex och har en formell examen inom CAD-området.


Som person har du ett stort driv och engagemang. Du är villighet att lära och har en god samarbetsförmåga. Du trivs med att ta eget ansvar och då tjänsten innebär förtroendeuppdrag hos kunder ses ärlighet och lojalitet som viktigt.Tjänstens placering är Norrköping.Varaktighet: 6 månaders inhyrningsuppdrag med möjlighet till anställning hos kund.Start datum: Omgående. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan redan idag.


Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår konsultchef
Johanna Anderssonpå 011-191838 eller johanna.andersson@adecco.se

60232 Norrköping Sverige

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Sep 25th 2011, 01:36

Vi söker en Projektekonom till vår uthyrningsverksamhet i Luleå. Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, entreprenad och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Arbetsuppgifter
- Projektledare

- Budgetansvar
- Löpande redovisning
- Kostnadsuppföljning
- Administrativt arbete

Vem söker vi?
Vi söker Dig som har några års erfarenhet av ekonomiarbete, samt en civilekonomexamen. Du kan Excel och övriga officepaketet. Det är viktigt att du har ett inre driv och höga ambitioner, samt att du snabbt sätter dig in i nya situationer och uppfattar helheter. Viljan att ge våra kunder en god service är en självklarhet.

Vad erbjuder vi dig?
Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Intresserad?
Du är välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.adecco.se där du registrerar ditt CV.

Kontaktperson på Adecco; Carolina Sevä, 070-249 20 60
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Termelés, gyártás

Allas.ma
Termelés, gyártás
Sep 25th 2011, 01:36

Tycker du om att arbeta självständigt men trivs även i team, är du stresstålig och noggrann? Då ska du söka arbetet som montör.Hur ser din arbetsdag ut?
Dina arbetsuppgifter innebär varierande former av montering av motorer, axlar och växellådor samt lastbilschassier med kvalitetsansvar och förebyggandeunderhåll inom det egna arbetsområdet. Du är även aktiv i alla förbättringar och förändringar som sker inom avdelningen.Vem trivs här?
För att du ska lyckas och trivas i rollen som montör tror vi att du är noggrann, strukturerad och självgående. Du har gymnasial bakgrund, gärna med teknisk inriktning eller motsvarande praktisk erfarenhet. Då monterings- och säkerhetsinstruktioner beskrivs på svenska ställs stora krav på att du kan formulera dig i både tal och skrift inom det svenska språket. Du har även goda kunskaper i engelska. Vidare har du B-körkort, tillgång till bil och möjlighet att arbeta skift. Arbetet bedrivs i team, så vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är ansvarskännande och har lätt för att ta egna initiativ. Du gillar högt tempo, är stresstålig samt har god fysik. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett stimulerande jobb vid en arbetsplats som präglas av bra arbetsklimat och framåtanda. Du blir anställd som konsult i Adecco, och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Dina ambitioner ger oss förhoppningsvis möjligheten att förmedla intressanta uppdrag på attraktiva företag, tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.
Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Anna Haglind på tel: 08-555 987 00 eller anna.haglind@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Rutinerad redovisningsekonom sökes

Allas.ma
Rutinerad redovisningsekonom sökes
Sep 25th 2011, 01:36

Rutinerad redovisningsekonom sökes till tekniskt kontrollföretag i centrala Göteborg.

Vill du arbeta i ett företag som uppmuntrar öppenhet och vänlighet samtidigt som du får utvecklas? Vi på Adecco Finance & Legal ger dig möjlighet att öka din kompetens!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta med löpande bokföring, avstämningar samt stötta redovisningsansvarige vid bokslut. Arbetsdagen kommer även bestå av att göra analyser och bistå med underlag inför budgetering och prognos samt stötta kollegor kring kundreskontra och leverantörsreskontra. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett team som består av fem öppna och samarbetsvilliga kollegor.Tjänsten är initialt ett föräldravikariat, men för rätt person finns möjligheter till anställning hos kunden vid uppdragets slut. Uppdraget avser heltid med sedvanliga kontorstider.Vem trivs här?

Tjänsten passar dig med en civilekonomexamen och erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring, avstämningar samt balansräkning och resultaträkning. Goda engelskkunskaper är ett krav då detta är ett internationellt företag. Om du vill vara en del av en företagskultur som bygger på öppenhet och vänlighet kommer du att trivas i denna tjänst.Är du bekant med bokföringsprogrammet Visma och affärssystemet SAP samt finsktalande är detta meriterande, men inte ett krav.Tycker du om att samarbeta med andra och är flexibel samtidigt som du är strukturerad och noggrann är detta rätt plats för dig. Att du är prestigelös och nyfiken samt besitter förmågan att finna lösningar kommer denna arbetsplats hjälpa dig nå framgång.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Kihlgren på tel: 031-7207202.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Produktionsplanerare Adecco är

Allas.ma
Produktionsplanerare Adecco är
Sep 25th 2011, 01:34

ProduktionsplanerareAdecco är världens största HR-partner inom rekrytering, konsulttjänster och bemanning. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Adeccos globala huvudkontor ligger i Schweiz och den totala omsättningen uppgick 2006 ca SEK 190 miljarder. Vi sysselsätter runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Vi är auktoriserade.För kunds räkning söker vi omgående en produktionsplanerare.

Du kommer bland annat

-Ansvara för taktiska produktionsplaner utifrån marknadens prognoser.

-Skapa produktionsplaner för effektivisering och leveranssäkerhet.

-Minimera inköpskostnader.

-Ansvara för lagernivåer

Delta i eller leda utvecklingsuppdrag inom produktionsplaneringLämplig bakgrund är högskoleutbildning, med logistikinriktning eller motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av produktions- och planeringsarbete, god datorvana och goda kunskaper i Excel. Vidare har du erfarenhet av MRP-planering i affärssystem, gärna SAP. Vi förutsätter att du behärskar koncernspråket engelska obehindrat i tal och skrift.Som person ser vi att du är drivande, strukturerad, initiativrik samt kommunikativ. Du har ett positivt förhållningssätt och kan pedagogiskt hantera de utmaningar det innebär att optimera produktionsplaner.Tillträde sker snarast och är till en början med 3 månader med chans till förlängning. Du anställs av Adecco och arbetet utförs hos kund i Mariestad.Skicka din ansökan redan idag via www.adecco.se. Vid frågor kontakta Johanna Ekblom 0500-445772

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Emberi erőforrás és kiválasztás

Allas.ma
Emberi erőforrás és kiválasztás
Sep 25th 2011, 01:36

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med bemanning, rekrytering och konsulttjänster. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.Adecco i Karlskrona förmedlar alla typer av tjänster till de flesta branscher i Blekinge, Kristianstad och Kalmar. Vi har lång erfarenhet och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade uthyrningar och rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seNu söker vi en arbetsmiljöingenjör till kund i Karlskrona

Vad erbjuder vi?
Anställning hos Adecco för uthyrning till kund.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Carina Falck på tel. 0455-341002, carina.falck@adecco.se


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Sep 25th 2011, 01:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 4000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 500 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions.


Uppdragsbeskrivning
Du kommer att arbeta med inköp och lagerhållning av förrådsartiklar. Fakturahantering, inventering, planering, samordning samt bokningar av investeringar, installationer och maskinservice. I arbetet ingår även att hyra in maskiner och resurser samt att beställa reservdelar och förbrukningsmaterial. Även leveranskontroller och företagets fordon ligger under ditt ansvar.


Kompetens
Vi söker nu dig som är flexibel, har god förmåga att se övergripande, är noggrann, ansvarstagande, nyfiken och trygg i dig själv. Du ska kunna ställa krav och ta beslut. Det ska även finnas ett intresse för teknik och du ska ha god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift.

· Teknisk och ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande

· Datorutbildning/vana i Office, Cad, SAP eller motsvarande affärssystem.

· Engelska i tal och skrift samt att tyska är mediterande.

· Vana i att arbeta i verksamhetssystem

Minst tre års dokumenterad erfarenhet.Beskrivande för denna tjänst är industri, lager, inköp, ekonomi, projekt, organisationsutveckling och vi tror att du har arbetat som produktionstekniker, inköpare eller projektkoordinator och att du haft en arbets- alt. projektledande roll med internationella kontakter.Ansökan


Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

För frågor om tjänsten kontakta: Sara Bülow, sara.bulow@adecco.se
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Beszerző

Allas.ma
Beszerző
Sep 25th 2011, 01:36

Kvalitetsmedveten inköpare sökes till tillverkande industriföretag! Tjänsten kommer att vara placerad i Köping med start omgående och sträcker sig 12 månader framöver med chans till förlängning.

Är du initiativtagande och vill arbeta i en flexibel roll? Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa erfarenhet!

Hur ser din arbetsdag ut?

I din roll kommer din huvudsakliga arbetsuppgift bestå av lokala och regionala inköpsfrågor. De inköpsområden du jobbar mot kommer i huvudsak att vara underhållstjänster samt skärande- och hållande verktyg. Du kommer att arbeta i nära samarbete med ett globalt team rörande bland annat avtal, förhandlingar och inköpsstrategier. Ditt nya jobb kommer att innefatta resor med övernattningar.Vem trivs här?

Du som har teknisk kompetens och/eller tidigare erfarenhet av inköp och projektarbete kommer att känna igen dig här samtidigt som du utmanas och tar nya kliv! Dina goda engelska kunskaper och din goda datavana kommer att komma väl till pass i din nya roll. Eftersom resor kommer att ingå i din roll är körkort ett krav. Har du förutom ovanstående erfarenhet från arbete i större industriföretag kommer detta att vara till din fördel.Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du sinne för affärer, en god analysförmåga och är ansvarsfull är detta rätt plats för dig! Din förmåga att ta initiativ, din kvalitetsmedvetenhet, goda samarbetsförmåga samt din positiva personlighet och ditt flexibla arbetssätt gör att du här kommer nå framgång!Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Svensson på 021- 470 29 01 eller Maria Mingo 021- 470 29 11Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Kontrolling vezető

Allas.ma
Kontrolling vezető
Sep 25th 2011, 01:36

Driven Business Controller sökes till tillverkande industriföretag! Tjänsten kommer att vara placerad i Hallstahammar med start omgående och sträcker sig 6 månader framöver med chans till förlängning.

Gillar du att utveckla affärer och driva saker framåt? Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa erfarenhet!

Hur ser din arbetsdag ut?

I din roll som business controller kommer du att arbete med ekonomi- och styrningsprocesser på global nivå. Du kommer i nära samarbete med CFO och CEO stödja dem i taktiska och strategiska analyser samt kommer du att stötta operativa chefer med underlag och idéer för att utveckla affären. Du kommer även att vara delaktig i utveckling av controlling- verktygen inom produktområdet samt att vara med och utveckla och implementera rutiner och processer för att höja kvalitet inom PA Finans. Slutligen kommer du att driva och delta i projekt både inom ekonomi och övriga verksamheter både lokalt som globalt.Vem trivs här?

Du som ekonomisk utbildning och 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av att jobba med att utveckla system och processer kommer att känna igen dig här samtidigt som du utmanas och tar nya kliv! Dina goda svenska och engelska kunskaper i såväl tal som skrift kommer att komma väl till pass i din nya roll. Har du dessutom erfarenhet som controller, projektledare eller management konsult inom tillverkande industrin eller praktisk erfarenhet av förändringsarbete som exempelvis Lean Finance kommer detta att vara till din fördel i ditt nya arbete!Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du passion för finans- ,controlling- och styrningsfrågor samt har ett stort driv och en vilja att utveckla rollen och affärer är detta rätt plats för dig! Din goda förmåga att kunna kommunicera i såväl tal och skrift som genom presentationer samt ditt flexibla arbetssätt gör att du här kommer nå framgång!Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Svensson på 021- 470 29 01 eller Maria Mingo 021- 470 29 11Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Építőipar

Allas.ma
Építőipar
Sep 25th 2011, 01:36

Minimaskiner har valt att rekrytera en ny medarbetare via Adecco. Vi söker en driven erfaren och serviceinriktad Verkstadsförman/Mekaniker.


Hur ser din arbetsdag ut?
Minimaskiner är en maskinfirma som säljer och servar entreprenadmaskiner genom egna agenturer för bygg, markentreprenad och lantbruk. De säljer nya och begagnade maskiner, reservdelar och redskap samt gummilarver till de flesta maskiner samt utför service och diverse verkstadsarbeten.Då företaget befinner sig i ett expansivt skede och vill stärka upp och utöka organisationen och söker därför en arbetande verkstadsförman/erfaren mekaniker som ska leda det dagliga arbetet och åstadkomma bättre effektivitet.


Du kommer att fungera som ett stöd till verkstadens mekaniker genom att ha verkstadsansvar, delvis budgetansvar och det är en fördel om du har erfarenhet från personalansvar.Tjänsten som arbetande förman innebär att du även kommer att utföra mekaniska arbeten, service felsökning och reparationer, även reparationer ute hos kunden.


Vem trivs här?
Vi ser gärna att du har arbetat några år med mekaniska arbeten, kunskaper inom hydraulik är av avgörande betydelse och det är en fördel om du har kunskap inom elektronik också.För att trivas i din roll som versktadsförman bör ha god samarbetsförmåga samt att känna stort ansvar och engagemang för arbetsuppgifterna. Som person är du stresstålig, noggrann, positiv och framåt. Du är öppen, utåtriktad, flexibel och välstrukturerad med en förmåga att ta egna initiativ


Du har erfarenheter av inköp samt stor kundvana. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, fördel om du kan tyska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.Anställningsvillkor
Heltid, fast månadslön, tillsvidareanställning med provanställning.


Tillträdesdag
Enligt överenskommelseÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Ranka Klincov på tel: 08/555 987 07 eller ranka.klincov@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Söker du ett extraarbete inom

Allas.ma
Söker du ett extraarbete inom
Sep 25th 2011, 01:36

Söker du ett extraarbete inom lager med många nya kollegor?
Vi på Adecco Industrial & Logistics erbjuder extraarbete på lager i ett härligt team.


Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager, så som orderplock och packning. Tiderna varierar mellan 9.00-21.00.

Vem trivs här?
Vi tror att du är en noggrann person som har drivkraft att lära dig nya saker. Vi tror också att du tycker det är roligt att möta nya människor och att du har en god känsla för kundservice.

Då detta inte är en heltidstjänst utan extraarbete vid behov krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete, idrottskontrakt).

Har du B-körkort och truckkort har vi dessutom fler spännande uppdrag att erbjuda.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Industrial & Logistics kan serva dig med montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Var noga med att ange - Kontraktstyp Studentjobb- när du gör din registrering.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Maria Källås på sthlm.industri.logistik@adecco.se eller 08-598 986 13.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Telefonkezelő/operátor

Allas.ma
Telefonkezelő/operátor
Sep 25th 2011, 01:36

Vill du vara ett företags röst internt och externt samtidigt som du får vara företagets ansikte utåt? Vi på Adecco, Office & HR, ger dig möjligheten till ett långsiktigt arbete med mycket stimulans och utmaning.Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att vara företagets ansikte utåt och ta emot besök men också ta emot samtal och koppla dessa till rätt person. Vidare kommer du även att hantera posten, ordna med passerkort och självständigt ansvara för kontorsmaterialförrådet. Därtill kommer du även att hantera vissa administrativa uppgifter. Tjänsten är med start omgående och kommer att fortlöpa 3-6 månader och flyter allt på så är kunden villiga att över anställningen för tillsvidareanställning.Vem trivs här

Du som tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst ett år och är van vid växelarbete kommer du snabbt in i din nya arbetsroll. Är du dessutom bekväm med engelska i och Officepaketet samt har viss kunskap om interna verksamhetssystem kommer du att känna dig trygg på din nya arbetsplats.Är du som person serviceinriktad och gillar att träffa och prata med nya människor kommer du verkligen att trivas här. Är du dessutom stresstålig, noggrann i ditt arbete och gillar att samarbeta med andra är du den person vi söker!Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sara Bergstrand på tel 031-725 45 38Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Beszerző

Allas.ma
Beszerző
Sep 25th 2011, 01:36Vill du arbeta med inköp med teknisk inriktning i en internationell miljö? Vi på Adecco, Office & HR, ger dig möjligheten till ett stimulerande arbete fullt av utmaningar.Hur ser din arbetsdag ut?

På denna internationella och dynamiska organisation kommer du att arbeta i ett team som tillsammans får hantera många olika saker samtidigt. Vidare kommer du att ha daglig kontakt med nya och befintliga leverantörer, ta in offerter, lägga orders samt leveransbevaka och följa upp. Denna inköpsavdelning är alltid benägen att effektiviseras och vidareutvecklas så din kunskap och ditt engagemang för detta kan komma väl till pass. Du kommer även att förhandla, ta egna initiativ och kvalitetssäkra ditt arbete. Tjänsten är med start omgående och kommer att vara fortlöpande. Arbetstider är mån-fre, 8-17.Vem trivs här?

Du som är driven och tidigare arbetat med inköp, och detta inom shipping/offshore industrin, kommer att känna dig trygg även i denna arbetsroll. Har du dessutom ett tekniskt intresse kommer du få stor nytta av det i denna tjänst. Dina utmärkta kunskaper inom det engelska språket och i Officepaketet, i synnerhet Excel, kommer att visa att du är rätt person för tjänsten. Önskvärt är om du även har erfarenhet från Star eller liknande inköpsmoduler.Är du som person stabil, självgående och van att arbeta i en stressig internationell miljö samtidigt som du är noggrann och strukturerad i ditt arbete kommer du verkligen att känna dig som hemma här.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Kristian Andersson på tel 031-725 45 09.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions