Hasznos linkek:

2012. február 5., vasárnap

Ingyenes lehetőség a fejlődéshez

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...

Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:
http://kmdholding.com/hue0s4k

Allas.ma: Értékesítés szervező

Allas.ma
Értékesítés szervező
Feb 5th 2012, 02:34

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med bemanning, rekrytering och konsulttjänster. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.Adecco i Karlskrona förmedlar alla typer av tjänster till de flesta branscher i Blekinge, Kristianstad och Kalmar. Vi har lång erfarenhet och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade uthyrningar och rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seNu söker vi säljare för kunds räkning i Blekinge och Kristiansstad.Vi söker dig som har erfarenhet från inneförsäljing eller fältförsäljning.


Du ska ha ett starkt eget driv och en vinnarskalle som alltid kämpar för att lyckas att dina mål.

Hur lång erfarenhet du har från försäljning är inte avgörande utan vi lägger störst vikt på din personliga lämplighet.


Det är omgående uppstart och löpande under våren.


Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt.

Du ska vara stresstålig och kunna ha ett högt tempo och att du är tävlingsinriktad och alltid strävar att nå dina mål ser vi som ett måste inom försäljning.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens och att du gillar att arbeta är en självklarhet för oss.För rätt person kommer det innebära övertag och anställning hos kund.Vad erbjuder vi?
Anställning hos Adecco för uthyrning till kund.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån eller via länk nedan.
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Carina Falck på tel. 0455-341002, carina.falck@adecco.se


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Gépkezelő

Allas.ma
Gépkezelő
Feb 5th 2012, 02:34

Adecco söker studenter till jobb som operatör

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har truckkort för ledstaplare. Arbetet går ut på att följa kvalitetsinstruktioner för de maskiner och den kringutrustning du skall hantera samt att skriva produktions- och kvalitetsdokumentation enligt företagets verksamhetssystem. Du har datavana, känner till Office-paketet och kommer att hantera monteringsmaskiner och utföra formatbyten/service på dessa.
Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt men inget krav. Du behärskar svenska i tal och skrift och har möjlighet att arbeta olika skift.
De flesta uppdrag är på kvällar, helger eller natt
Du har möjlighet att arbeta extra och bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta.

Personliga egenskaper
Du skall vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Som person är du ordningsam, har god förmåga att arbeta självständigt samt en god samarbetsförmåga. För att klara av rollen som operatör ställs krav på stresstålighet. Du skall kunna läsa, förstå och följa de instruktioner som finns för varje produkt. Du har förmåga att se vad som behöver göras i din omgivning. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Du blir anställd som konsult hos Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka idag. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Registrera ditt CV på www.adecco.se och ansök. Var noga med att ange - Kontraktstyp Studentjobb - när du gör din registrering.
Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Johansson, på telefon: 0520 – 47 47 52. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka redan idag!
Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Soför - LGV C

Allas.ma
Soför - LGV C
Feb 5th 2012, 02:34

C-chaufför för sommarjobb sökes!
Är du en serviceinriktad C-chaufför och söker sommarjobb? Adecco ger dig nu möjligheten att arbeta som chaufför under v.23-33 i Örebro län samt Arboga/Köping.


Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att leverera livsmedel till butiker, mackar och kiosker. Arbetstiden är 07.00-17.00.Vem trivs här?
Vi söker dig som har C-kort och tidigare erfarenhet av transporter. Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull och kan arbeta självständigt.Sök redan idag!
Rekryteringsarbetet sker löpande så sök redan idag! Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Johanna Uppgård på tel: 019-760 71 02.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Är du i början av din karriär

Allas.ma
Är du i början av din karriär
Feb 5th 2012, 02:34

Är du i början av din karriär och tycker att administration är roligt? Då har Adecco ett passande uppdrag för just dig hos vår kund i Kista!Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer få möjligheten att arbeta på en nystartad inköpsavdelning där dina dagar kommer att bestå av olika administrativa uppgifter. Du ges chansen att utveckla din administrativa förmåga och skaffa dig nyttig erfarenhet för din framtid.
Ni kommer att vara minst två personer som arbetar tillsammans med liknande arbetsuppgifter.Vem trivs här?
Om du har arbetat lite grann med administrativa uppgifter och tycker det är roligt är det här ett uppdrag som du kommer att trivas bra på. Att arbeta med datorer och sätta dig in i nya system är ingen match för dig och du använder även gärna din engelska i arbetet.

Ser du dig själv som positiv, framåt och tycker det är roligt att arbeta kommer du att passa bra i rollen och i gruppen. Att du är strukturerad och noggrann är en självklarhet i rollen som administratör och du har ordning och reda runt omkring dig. Du lär dig gärna nya arbetsuppgifter och gör allt du kan för att snabbt kunna arbeta självständigt.


Vad erbjuder vi?
Du blir anställd som konsult i Adecco Sweden och arbetar på uppdrag hos vår kund. Uppdraget ska tillsättas omgående och väntas pågå i ca 4 månader, med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Wigzell på tel: 08-598 982 37 eller sofia.wigzell@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Redovisningsekonom till Cubus AB,

Allas.ma
Redovisningsekonom till Cubus AB,
Feb 5th 2012, 02:34

Redovisningsekonom till Cubus AB, Örebro!
Är du på jakt efter nya utmaningar? Adecco ger dig nu möjligheten att arbeta med ekonomi på en av Skandinaviens största modekedjor. Arbetsplatsen är på huvudkontoret i Örebro. Uppdraget är en uthyrning för ett föräldravikariat på 6 månader och kommer att tillsättas omgående.Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta självständigt med redovisning; betalningar, avstämningar, rapporter, bonusunderlag och månadsbokslut.Vem trivs här?
Om du är en positiv, energisk och prestigelös person så kommer du att trivas här. Vidare är du arbetsam, noggrann, ansvarsfull och stresstålig. Vi söker dig som har ekonomutbildning, erfarenhet av månadsbokslutsarbete och goda datakunskaper. Erfarenhet av systemet M3 är meriterande.Sök redan idag!
Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån alternativt att du mailar till rekryteringsansvarig Johanna Uppgård på johanna.uppgard@adecco.seVid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Johanna Uppgård på tel: 019-760 71 02.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Är du gymnasieingenjör/högskoleingenjör

Allas.ma
Är du gymnasieingenjör/högskoleingenjör
Feb 5th 2012, 02:34

Är du gymnasieingenjör/högskoleingenjör med erfarenhet av administrativt arbete i elektroniska system då ska du söka tjänsten som underhållsingenjör. Förstår du tekniska arbetsmoment och kan överföra dessa till förståelig skriven text och har du lätt för att lära dig nya elektroniska system kommer du trivas i rollen.Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer som underhållsingenjör främst att arbeta med att uppdatera information gällande förebyggande underhåll i det elektroniska underhållssystemet SAP Plant Maintenance. Du ska också kunna driva ändringsärenden (CC-ärenden).Vem trivs här?
För att trivas i rollen är du utbildad gymnasieingenjör/högskoleingenjör med ett stort intresse av drift och underhåll samt tekniskt kunnig. Vidare är du bekväm med att arbeta både i grupp som självständigt, du är också mycket strukturerad med god administrativ förmåga. I rollen som underhållsingenjör ingår också att aktivt delta och medverka i effektiviserings- och förbättringsarbete.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Anna Haglind på tfn: 08-555 987 09 eller anna.haglind@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tfn: 08-598 980 10.Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Logisztikai vezető

Allas.ma
Logisztikai vezető
Feb 5th 2012, 02:34

Är du specialiserad på Lean production och vill ha en omväxlande vardag med ansvar för företagets förbättringsarbete? Då kan vi på Adecco ge dig möjlighet att arbeta i en positiv miljö och tillsammans med andra utveckla och förbättra företagets produktivitetDu är medlem av ledningsgruppen där du tillför dina kunskaper inom lean. Din uppgift är att leda förändringar inom flödes tillverkning och skapa mervärde, samt att nå uppsatta produktionsmål. I din roll som expert kommer du att öka företagets förståelse och kunskaper för lean verktyg och tekniker. Du ansvarar även för att hantera underhåll och utbyggnader av lean system.Du har omfattande kunskaper och tidigare arbetat med lean 3-5 år, på så sätt känner du dig säker i att leda arbetet framgångsrikt. Din sociala och kommunikativa förmåga gör att du på ett smidigt sätt kan coacha och leda övrig personal på arbetsplatsen i rätt riktning mot ett framgångsrikt lean-arbete. Som person är du engagerad, öppen och brinner för att öka produktiviteten. Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat och ser positivt på att ibland få resa i tjänsten.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan
Uppdraget är på heltid hos ett av våra kundföretag i Falköping och skall tillsättas snarast eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande, så sök redan idag via vår hemsida www.adecco.se.
För frågor är du välkommen att ta kontakt med Adecco, Skövde: Johanna Ekblom. Vid problem med ansökan/ Inlogg kontakta kandidatsupport på 08-598 980 10.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Vi på Adecco Life Science ger

Allas.ma
Vi på Adecco Life Science ger
Feb 5th 2012, 02:34

Vi på Adecco Life Science ger dig en möjlighet att som Laboratorieingenjör utvecklas och få dina idéer genomförda!


Hur ser din arbetsdag som laboratorieingenjör ut?
Avdelningen Analytical Science ansvarar för karakterisering av råvaror och intermediat i den kemiska processen för tillverkning av aktiv farmaceutisk substans. Avancerad kemisk problemlösning utförs med hjälp av ett stort antal analystekniker såsom LC, GC, MS, NMR, titrering m.m. Arbetet består av laborativt analytiskt kemiskt arbete med tillhörande dokumentation av utförda uppdrag. Tillämpning av befintliga analysmetoder såväl som utveckling av nya metoder. Arbetet utförs under dagtid med tillämpning av flextid och stort eget ansvar för de egna arbetstiderna.


Vem trivs här?
Du som har en naturvetenskaplig utbildning med inriktning mot kemi om minst 120p. Utbildningen skall ha gett goda kunskaper i analytisk kemi. Du bör ha erfarenhet av laborativ analytisk verksamhet, gärna med både kunskap om rutinarbete såväl som mer avancerad metodutveckling och problemlösning. Arbetstagaren ska vara väl förtrogen med åtminstone en av ovan nämnda analystekniker. Vidare är du en glad och positiv person med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift liksom du bör ha goda datorkunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet från GMP-reglerad industri.


Personliga egenskaper som du bör ha är att arbeta självständigt samt god social kompetens för att samverka i grupp och interagera med kunder. God planeringsförmåga för att kunna hantera flera uppdrag samtidigt. Noggrannhet med stor respekt för regler och arbetsmiljö. Flexibilitet, förändringsbenägenhet och vilja att lära nytt är meriterande då avdelningen genomgår en period av förändring och också arbetar med Lean Sigma och kontinuerlig förbättring.


Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.


Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Adecco Life Science är ett affärsområde som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom alla områden av Life Science t ex så som F&U, Produktion, Kvalité, Kliniska prövningar och Marknad & Försäljning. Våra kunder finns inom hela Läkemedels- MedTech- och BioTech-industrin. Vi förmedlar forskare, laboratorieingenjörer, kvalitetsingenjörer, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter med flera. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Nu söker vi efter Laboratorieingenjörer till vår kund i Södertälje. Uppdraget är tänkt att starta i februari för att initialt pågå i ett år.


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsterna som Laboratorieingenjörer ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Jenni Sventoft på tel: 08-598 981 29


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport tel: 08- 598 980 10


Välkommen med din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Feb 5th 2012, 02:34

Adecco IT & Engineering söker IT-konsulter till ett flertal spännande uppdrag inom telekommunikation.Beskrivning:


Adecco IT & Engineering söker för kunds räkning IT-konsulter till ett flertal spännande uppdrag inom telekomunikation.Kvalifikationer:

Du har några års arbetslivserfarenhet inom utveckling, test eller verifiering.

Du behärskar C/C++ samt någon av nedanstående kompetenser* Telecom protocols L1/2/3 (GSM, WCDMA, LTE)

* Bluetooth

* GUI

* Modem drivers

* Android

* Linux kernel drivers

* Embedded system

Som person är du kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du känner dig trygg i konsultrollen.

Du har goda kunskaper i engelska.

För att passa som IT-konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT.


Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Fakta om anställningen

Tjänsterna avser en anställning i vår konsultverksamhet och är ett längre uppdrag på heltid. Urvalsprocessen sker löpande så tveka inte med din ansökan. Placering är i Malmö/Lund.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på www.adecco.se

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Börjesson, Konsultchef på mail: mathias.borjesson@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: B-chaufförer för sommarjobb sökes!

Allas.ma
B-chaufförer för sommarjobb sökes!
Feb 5th 2012, 02:35

B-chaufförer för sommarjobb sökes!
Är du en serviceinriktad B-chaufför och söker sommarjobb? Adecco ger dig nu möjligheten att arbeta som chaufför under v.16-33 i Örebro län samt Arboga/Köping.Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att leverera livsmedel till butiker, mackar och kiosker. Arbetstiden är 07.00-17.00.Vem trivs här?
Vi söker dig som har B-kort och gärna erfarenhet av kundkontakt/service. Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull och kan arbeta självständigt.Sök redan idag!
Rekryteringsarbetet sker löpande så sök redan idag! Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Johanna Uppgård på tel: 019-760 71 02.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Termelés, gyártás

Allas.ma
Termelés, gyártás
Feb 5th 2012, 02:34

Erfaren verktygsslipare sökes!
Är du en erfaren verktygsslipare? Adecco ger dig nu möjligheten att arbeta på ett stort företag några mil norr om Örebro. Uppdraget kommer att inledas med en uthyrning på 6 månader med eventuell möjlighet till övertag av kund.Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att, utifrån ritningar och operationsbeskrivningar, slipa diamantverktyg i manuella maskiner. Hårdlödning kan förekomma. Att enskilt och i grupp utveckla bättre arbetsmetoder ingår också i arbetsuppgifterna.Vem trivs här?
Vi söker dig som trivs i verkstadsmiljö, är kreativ, teknisk och som uppskattar utvecklingsmöjligheter. Vidare är du arbetsam, noggrann samt bra på att samarbeta och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.De kvalifikationskrav som ställs är:
Gymnasial eller industriell utbildning med inriktning mot verkstadsindustrin
Goda kunskaper i ritningsläsning
Erfarenhet av manuella slipmaskiner
Erfarenhet av mätning, handhållen och maskinell
Vana av arbete i små serier med små toleranserMeriterande är erfarenhet av:
Verktygsslipning av skärande verktyg (rundslip, verktygsslip)
Styrda slipmaskiner
Planslipning
Manuell fräs och svarv
Hårdlödning (silverlod)
Rapportering i MPS
Dokumentering av ditt arbeteSök redan idag!
Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån alternativt att du mailar till rekryteringsansvarig Johanna Uppgård på johanna.uppgard@adecco.seVid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Johanna Uppgård på tel: 019-760 71 02.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Értékesítés szervező

Allas.ma
Értékesítés szervező
Feb 5th 2012, 02:34

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med bemanning, rekrytering och konsulttjänster. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.Adecco i Karlskrona förmedlar alla typer av tjänster till de flesta branscher i Blekinge, Kristianstad och Kalmar. Vi har lång erfarenhet och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade uthyrningar och rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seNu söker vi säljare för kunds räkning i Blekinge och Kristiansstad.Vi söker dig som har erfarenhet från inneförsäljing eller fältförsäljning.


Du ska ha ett starkt eget driv och en vinnarskalle som alltid kämpar för att lyckas att dina mål.

Hur lång erfarenhet du har från försäljning är inte avgörande utan vi lägger störst vikt på din personliga lämplighet.


Det är omgående uppstart och löpande under våren.


Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt.

Du ska vara stresstålig och kunna ha ett högt tempo och att du är tävlingsinriktad och alltid strävar att nå dina mål ser vi som ett måste inom försäljning.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens och att du gillar att arbeta är en självklarhet för oss.För rätt person kommer det innebära övertag och anställning hos kund.Vad erbjuder vi?
Anställning hos Adecco för uthyrning till kund.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån eller via länk nedan.
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Carina Falck på tel. 0455-341002, carina.falck@adecco.se


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: IT Support

Allas.ma
IT Support
Feb 5th 2012, 02:34

Job Description:We are looking for a German/Czech speaking technical IT-consultant who will work in one of our customer's service desk. The candidate for this position will be fluent in German, Czech and English and have a great interest in computers and computer peripherals.

It is not necessary that you have prior experience in the field but you need to have a personal interest in computers and peripherals. In this role you will be a member of an EMEA support team with an ever changing work situation that demands high flexibility and stress tolerance. You strive for a very high level of service and you have great communication skills as well as great patience with customers.Required skills:- Service minded

- Great interest in computer and computer peripherals

- Verbal and written in German, Czech and EnglishWorking language: German, Czech and EnglishWorking location: MalmöApplication:You are applying for this position by registering your application on www.adecco.se.
For questions regarding this position, please contact Mathias Borjesson, Consultant Manager on mail: mathias.borjesson@adecco.se
Welcome with your application!Adecco is the world's largest staffing and HR partner. In Sweden we have about 50 offices and 5000 employees. Globally we employ around 700 000 people every day. Our business areas are hiring, recruiting, outsourcing and career coaching.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Kutatás, fejlesztés

Allas.ma
Kutatás, fejlesztés
Feb 5th 2012, 02:34

Adecco söker en senior QA-konsult inom ISO 13485.

Du ska under flera år ha arbetat med kvalitetssystem inom medicinteknisk produktion /läkemedelsindustrin, ha certifierat produktion enligt ISO 13485 och ha arbetat med både interna och externa audits, FDA inspektioner och CAPA.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med att Certifiera vår produktion enligt ISO 13485 samt med dokumentation av arbetet och behöver dokumentera ditt arbete kontinuerligt. Du ska även utbilda personalen i ISO 13485 och i GMP. Uppdraget är ca 3 månader långt. Du kommer att vara stationerad ute hos vår kund i Helsingborg.

Arbetstider och omfattning
Projektanställning 3 månader.
Heltid.Ersättning
Enligt överenskommelse.


Utvalet sker löpande.


Adecco är världens största bemannings och HR-partner. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Adecco Life Science är ett affärsområde som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom alla områden av Life Science t ex så som F och U, Produktion, Kliniska prövningar och Marknad och Försäljning. Våra kunder finns inom hela Läkemedels- MedTech- och Biotech-industrin.


För frågor kontakta Linda Dafnerot på linda.dafnerot@adecco.se alt 0736-847166You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Kerületi nővér

Allas.ma
Kerületi nővér
Feb 5th 2012, 02:34

Vill du få nya utmaningar på jobbet? Vill du upptäcka ny arbetsplats och möta nya människor? Vi på Adecco Medical & Science ger dig dessa möjligheter!Hur ser din arbetsdag ut?

Du som distriktssköterska kommer arbeta som konsult för Adecco inom kriminalvården Salberga där arbetet består av vårduppgifter för de intagna. Bland annat omvårdnadsbedömningar och medicinhantering.Vem trivs här?
Du som har arbetat minst ett år som distriktssköterska och har erfarenhet av liknande arbete kommer att trivas som vår konsult på detta uppdrag. Vanan att hantera svåra situationer och ansvarsfullhet kommer även underlätta arbetet.Vad erbjuder vi?
Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco. Arbetstid dagtid måndag till fredag med start snarast och fram till 18 Mars.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar.Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sandra Persson på tel: 08-598 981 22 eller sandra.persson@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Kerületi nővér

Allas.ma
Kerületi nővér
Feb 5th 2012, 02:34

Vill du få nya utmaningar på jobbet? Vill du upptäcka ny arbetsplats och möta nya människor? Vi på Adecco Medical & Science ger dig dessa möjligheter!Hur ser din arbetsdag ut?

Du som distriktssköterska kommer arbeta som konsult för Adecco inom kriminalvården Salberga där arbetet består av vårduppgifter för de intagna. Bland annat omvårdnadsbedömningar och medicinhantering.Vem trivs här?
Du som har arbetat minst ett år som distriktssköterska och har erfarenhet av liknande arbete kommer att trivas som vår konsult på detta uppdrag. Vanan att hantera svåra situationer och ansvarsfullhet kommer även underlätta arbetet.Vad erbjuder vi?
Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco. Arbetstid dagtid måndag till fredag med start snarast och fram till 18 Mars.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar.Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sandra Persson på tel: 08-598 981 22 eller sandra.persson@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Feb 5th 2012, 02:34Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Adecco Umeå söker för uthyrning till en av våra kunder en HR- assistent med goda administrativa kunskaper.Arbetsuppgifter

I rollen som HR- assistent kommer du fungera som praktiskt och administrativtstöd för ledarskapsprogrammet samt andra utbildningar inom organisationen. Du kommer också att genomföra kartläggningen av nyanställda samt arkivering av avslutade anställningar. Som HR- assistent kommer du att vara delaktig vid lönerevision, rekryteringar samt diverse administrativa arbetsuppgifter som faller inom HR- området. Du kommer också att fungera som ett stöd åt HR- chefen.Vem trivs här?

Som person är du driven och socialt utåtriktad, du har lätt för att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du gillar administration och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt.Utbildning & Erfarenhet

Utbildad personalvetare.

Erfarenhet av administration.
Goda kunskaper i Officepaketet.

Engelska flytande i tal och skrift.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Övrigt

Uppdragsstart är 13 februari och kommer pågå fram till sista juni.Är du intresserad?
Välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar ditt CV på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Registrera både CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Konsultchef Malin Strandlund 070 678 55 00.


Vid frågor angående registrering av CV på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Duktig CNC operatör sökes! Adecco

Allas.ma
Duktig CNC operatör sökes! Adecco
Feb 5th 2012, 02:34

Duktig CNC operatör sökes!Adecco är världsledande inom bemanning och rekrytering. Bolaget finns i fler än 60 länder över hela världen. Varje år jobbar ca 3 miljoner människor för Adecco. I Sverige är Adecco ett auktoriserat bemanningsföretag med kontor över hela landet från norr till söder. Förutom personaluthyrnings- och rekryteringstjänster erbjuder Adecco lösningar inom bland annat outsourcing, omställning, ledarskapsutveckling, konflikthantering, kompetensutveckling, karriärrådgivning, utbildning och rehabilitering.Adecco söker för kunds räkning en CNC operatör till ArvikaHuvudsakliga arbetsuppgifter:

- CNC operatör, äldre arborrverk

- Byte av verktyg

- Ritningsläsning

- Aktivt utveckla kundens verksamheten

Dina kvalifikationer:

· Utbildning inom CNC

· Erfarenhet av körning av äldre arborrverk

· Erfarenhet av ritningsläsningDina personliga egenskaper:

· Förmåga att hålla ordning och reda, erfarenhet av 5S är meriterande

· Stresstålighet

· God samarbetsförmåga, erfarenhet av team arbete

· InitiativförmågaFörutom dina tidigare erfarenheter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?
Adecco är världens största rekryterings- och uthyrningsföretag som finns nära dig. Vi kan erbjuda dig intressanta uppdrag på attraktiva företag, tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Du får tillgång till vårt kontaktnät, vilket kan ge dig en bred och utvecklande erfarenhet, som i förlängningen gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Anställningsform
Du kommer att bli anställd i vår uthyrningsverksamhet. 3-skift

Är du intresserad?
Då ska du söka tjänsten direkt då rekryteringsprocessen startar omgående. Sista ansökningsdag är 12 januari, men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så sök direkt.
Ansökan sker genom att du registrerad dig på adecco.se och söker tjänsten därefter under lediga tjänster Värmland.
Glöm inte att bifoga CV och personligtbrev, samt referenser.


Kontakt Adecco
Vid problem med registrering av CV kontakta:
Adeccos CV - support, Martina Lasomé på 08 - 598 980 10

Vid frågor kring tjänsten kontakta:
Anna Mårtensson, Konsultchef Arvika 054 771 85 46

Frida Wiman, Konsultchef Arvika, 0570 - 757 481


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Har du ett brinnande intresse för

Allas.ma
Har du ett brinnande intresse för
Feb 5th 2012, 02:34

Har du ett brinnande intresse för miljöfrågor och vill dela med dig av dina kunskaper till en spännande organisation? Då kan vi på adecco ge dig möjlighet att arbeta tillsammans med intressant människor i en positiv arbetsmiljö.Tillsammans med inspirerande kollegor kommer du delta i- och driva miljörelaterade projekt inom koncernen på vårt kundföretag. Du är en stödfunktion till övriga avdelningar i organisationen och kommer att arbeta med miljöcertifiering, miljömärkning och miljömål på olika nivåer inom verksamheten.För att trivas i rollen har du en akademisk utbildning med inriktning mot miljö, den teoretiska kunskapen ökar dina förutsättningar att lyckas i rollen. Har du tidigare arbetat i projekt med liknande arbetsuppgifter och kunskaper om ISO 14001 kommer dina kunskaper väl till användning. Du kan obehindrat kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift, då en del internationellt samarbete och resor kan förekomma. Som person söker du en arbetsplats där det är högt i tak där du får ta eget ansvar och arbeta självständigt för att nå uppsatta mål. Du är driven, prestigelös och gillar utmaningar.Vad erbjuder vi?Du blir anställd hos kundföretaget och rekryteringen sker via adecco. Tjänsten skall tillsättas omgående och är på heltid. Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten via vår hemsida redan idag. www.adecco.seAdecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.För frågor är du välkommen att ta kontakt med Adecco, Skövde: Johanna Ekblom

Telefon: 0500 44 57 70. Har du problem med inlogg/ansökan kontakta kandidatsupport

08-598 980 10

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions