Hasznos linkek:

2012. március 18., vasárnap

Allas.ma: Arbetsuppgifter Till vår studentverksamhet

Allas.ma
Arbetsuppgifter Till vår studentverksamhet
Mar 18th 2012, 02:37

ArbetsuppgifterTill vår studentverksamhet söker vi dig som vill arbeta extra i en teknisk helpdesk. Du kommer att hjälpa användare med enklare pc-relaterade problem såsom kontoadministration och lösenordshantering. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en fartfylld miljö i ett stort globalt företag som kan öppna värdefulla dörrar till arbetslivet.Vi söker dig som har minst ett år kvar på utbildningen. Detta arbete passar dig som inte har fasta tider utan kanske studerar på distans eller har mycket fritt arbete. Arbetstiden är främst förlagd till kortare pass på dagtid, i första hand vardagar. Arbete kring helger och storhelger kan dock förekomma.ErfarenhetDu har ett brinnande intresse för IT och teknik samt har goda kunskaper i de vanligaste förekommande operativsystemen såsom Windows XP, Vista och Windows 7. Din känsla för service är hög och du trivs med att hjälpa användare via telefon. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken och det är positivt om du har kortare erfarenhet från kundtjänst/helpdesk eller liknande.
 • Minst ett år kvar på utbildningen

 • Svenska i tal och skrift är ett krav

 • Du är mycket serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull

 • Du har goda kunskaper i engelska då viss dokumentation sker på engelska

 • Kunna arbeta minst 2 gånger i veckan (varav arbetstiderna är förlagda över lunch)Vad erbjuder Adecco dig?Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.Fakta om anställningenTjänsten avser en anställning i vår studentverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande. Placering är i Göteborg.AnsökanSkicka CV och personligt brev till oss redan idag! Email: behija.jusufovic@adecco.se eller therese.bekkelund@adecco.se

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Behija Jusufovic, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 – 764 35 05 eller Therese Bekkelund, Studentansvarig, på 031- 725 45 14. Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda. Adecco IT är ett affärsområde med allt ifrån IT-specialister, till administratörer, systemarkitekter, seniora projektledare m fl. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Ipari munkás

Allas.ma
Ipari munkás
Mar 18th 2012, 02:37

Lindare sökes till stort industriföretagGenom Adecco kan du ta chansen att arbeta på ett av Sveriges största industriföretag.Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter inom motorlindning. Även arbetsuppgifter som plåtläggning, lödning och truckkörning kan förekomma.Vem söker vi?
Du har erfarenhet från motorlindning, spol- eller härvtillverkning. Truckkort och traverskort är önskvärt. Har du tidigare arbetat med plåtläggning eller svetsat är detta väldigt meriterande. Som person är du noggrann, tålmodig och har en fallenhet för handarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en visstidsanställning som ambulerande konsult, som därefter kan övergå till en tillsvidareanställning hos Adecco.

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig därför friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning sker så fort som möjligt.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta

Rekryteringsansvarig: Ola Eliasson – 021 470 29 80

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel:

08-598 980 10.Arbetstid
Heltid. Dagtid

Lön
Enligt avtal.


Ansökan
Ansök tjänsten via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Adecco Sweden AB, Västerås
Västgötegatan 4a,

72211 VÄSTERÅS
Tel: 021-196500
Mer information på http://www.adecco.seAdecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med Staffing Services, Recruitment, Outsourcing samt Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Adecco i Västerås har ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Ipari munkás

Allas.ma
Ipari munkás
Mar 18th 2012, 02:37

Är du intresserad av att arbeta inom industrin och montering och vill utveckla dina erfarenheter inom yrket? Då har vi på Adecco möjlighet att erbjuda dig arbete inom industrin med varierande uppgifter tillsammans med motiverade medarbetare.Hur ser din arbetsdag ut?Du kommer att arbeta i en organisation eller verksamhet där dina arbetsuppgifter kan komma att variera. Som industriarbetare arbetar du både självständig och tillsammans med övriga kollegor som montör, operatör eller verkstadsarbetare hos ett av våra kundföretag i Skaraborg. Arbetsuppgifterna kan variera allt ifrån montering, CNC eller produktionsarbete. Har du dessutom truckbehörigheter är detta en fördel för att utvecklas på arbetsplatsen.Vem trivs här?Det är meriterande om du har en utbildning inom industrin, CNC, fordon eller el-teknik och kanske tidigare arbetat som bilmekaniker, med underhåll eller montering. Du som är lojal och arbetsvillig samt gillar att arbeta fysiskt kommer att trivas på arbetsplatsen. Du är nyfiken och vill prova nya arbetsplatser där du kan utveckla dina tidigare erfarenheter inom industrin. Som person har du inga svårigheter att arbeta länge på samma plats som att variera dina arbetsuppgifter och situationer. Du trivs att arbeta i ett företag där det präglas av en positiv och säker arbetsmiljö där du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna med härliga kollegor.Vad erbjuder vi?Låter detta intressant för dig är du varmt välkommen med din ansökan. Du blir anställd som konsult i Adecco Sweden med visstidsanställning. Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande så sök tjänsten via vår hemsida redan idag (www.adecco.se).

Är Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som du ansvarsfull, strukturerad och bra med kunder kommer du att trivas och lyckas i rollen som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.För att söka tjänsten registrerar du dig på vår hemsida, www.adecco.se, och ansöker sedan därifrån. För frågor angående din ansökan kontakta kandidatsupport 08-598 980 10. För övriga frågor angående tjänsten kontakta Skövde: Johanna Ekblom Telefon: 0500 44 57 72

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Irodai adminisztráció

Allas.ma
Irodai adminisztráció
Mar 18th 2012, 02:37

Vill du ha en arbetsdag där du håller ordning på de viktigaste dokumenten för organisationen och ser till att deadlinen hålls i alla lägen? Vi på Adecco Office & HR ger dig en möjlighet att göra bra ifrån dig, leva upp till kraven om noggrannhet och utveckla denna rutin till ännu högre nivå!Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid eller eventuellt mellan 75-100 % på Lilla Essingen. Efter en hyrperiod finns det möjlighet för en anställning hos kunden för rätt person.


Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att få dela kontor med en av dina kollegor som har i stort sätt har samma arbetsuppgifter som du har. Tillsammans ska ni se till att viktiga dokument ska hamna i affärssystemet samma dag som handlingarna inkommit. Ditt arbete är en viktig del av verksamhen, fungerar det inte blir det stopp i hela maskineriet. Själva arbetsuppgifterna blir att öppna inkomna kuvert och dokument för att sedan verifiera uppgifterna när maskinen kan inte läsa uppgifterna i handlingarna.För övrigt kommer du att arbeta i ett team med kollegor i olika kompetensområden. Här ges möjlighet till att självständigt ansvara för flödet när det gäller dokumenthantering.Vem trivs här?
Du som har jobbat på kontor tidigare och trivs med ordning och struktur kommer att trivas här. Tycker du att rutin är bra och ger dig en möjlighet att planera din dag och du kan utföra dina uppgifter enligt en strukturerad plan och med detta vet varje morgon vad som väntar dig kommer du att tycka att detta arbete passar dig utmärkt. Är du noggrann nog och gillar ha kontroll är detta ett uppdrag för dig. Du samarbetar med dina kamrater, ger stöd och får stöd när det behövs. När allt flyter som det ska kommer du att få mera utåtriktade uppgifter som inkluderar medlems och kundkontakter också så småningom.I en vacker miljö, i en modern byggnad med fantastiskt utsikt får du tillbringa dina arbetsdagar där. Hit kommer du lätt med tvärbanan eller med buss och får välja flexibelt din start på dagen.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Office & HR förmedlar tjänster på olika nivåer inom områdena administration, HR, sälj- och marknad, Supply Chain m.fl. Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas i mitten av april. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Cilla Orban på 08-598 981 54

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Mar 18th 2012, 02:37

Är du ekonom eller controller med breda och avancerade kunskaper inom ekonomi? Då har vi säkert uppdraget för dig! Vi på Adecco Finance & Legal ger dig en möjlighet att utvecklas och få dina idéer genomförda!Hur ser din arbetsdag ut?

Just nu är efterfrågan på kvalificerade ekonomer och controllers stor ute hos våra kunder och vi söker därför dig som är redo att ta ett nytt steg i karriären. Som kvalificerad ekonomarbetar du med allt inom de dagliga rutinerna så som löpande bokföring, leverantör och kundreskontra, avstämningar samt även sammanställning av bokslut. Det är en bred roll med olika ansvarsområden.Vem trivs här?

Du som har en ekonomexamen och breda och kvalificerade kunskaper inom ekonomyrket samt minst 5 års erfarenhet av liknade ekonomitjänster har förutsättningarna för att prestera väl i denna roll. Vi söker stresståliga och glada personer som har en stark egen drivkraft och stort intresse för ekonomi.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsterna ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Ida Lenngerd på 031-720 72 75 eller Kontorschef Magdalena Dahlgren 031-725 45 05.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommenatt söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Értékesítés

Allas.ma
Értékesítés
Mar 18th 2012, 02:37

Har du ett stort IT-intresse och känner att du trivs i kontakten med leverantörer? Då har vi på Adecco Office & HR ett passande uppdrag för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?

Rollen innebär i stort att du ger operativt stöd vid upphandlingar i Norden. Du kommer i din roll att gå igenom och se över befintlig data gällande exempelvis företagets leverantörer och produkter samt vara kontaktpunkten vad gäller eskalering av affärsförfrågningar. Vidare kommer du att jobba med ta emot och bearbeta information från leverantörer i SAP och se till att säkerheten upprätthålls. I din roll kommer du att ha kontakt med teamet Internal Direct Procurementför ytterligare stöd. Hantera frågor som uppstår kring leverantörsfakturor till följd av nya procedurer gällande leverantörsskulder. Du kommer även att ge rapporter gällande aktivitetsnivå med fokus på bl.a. översynen av verksamhetens data och volym samt status på nya förfrågningar.

Vem trivs här?

Har du en högskoleutbildning inom området kommer det att underlätta arbetet för dig då du kommer i kontakt med komplexa processer. Du har kunskap om hela värdekedjan (supply chain) och med 3-5 års erfarenhet i bagaget samt vana av att arbeta gentemot interna intressenter kommer du att känna dig som hemma på detta uppdrag. Att du har goda kunskaper i SAP och engelska är förutsättningar för att lyckas i rollen. Är du motiverad och pådrivande och har en god kommunikativ förmåga passar du in på det vi söker. Tycker du om att samarbeta med personer på olika avdelningar och motiveras när det händer mycket runt omkring dig, då har du kommit helt rätt!

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Möjlighet till anställning hos kunden finns. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Office & HR förmedlar tjänster på olika nivåer inom områdena administration, HR, sälj- och marknad, Supply Chain m.fl. Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Lovisa Kvam på 08-598 980 02 eller lovisa.kvam@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Mar 18th 2012, 02:37

Vill du bli vår nästa Adecco IT Konsult?Vad innebär det att vara Adecco IT konsult?

Adecco IT är en nystartad IT-konsultverksamhet inom Adeccokoncernen. Vi bygger upp en platt organisation fokuserad kring värdeskapande lösningar och expertkompetens.

Ny­fikenhet, kompetens och framkant är nyckelord för Adecco IT Konsult och vi drivs framåt av vårt gemensamma intresse för nya spännande tekniker och lösningar. Våra kunder ­finns främst inom områden som automotive, telekom och logistik. Vi utvecklar våra kunders verksamhet som

experter inom Java- och .NET-utveckling, mobila applikationer, systemarkitektur, projektledning, kravställning, databaser, testledning, inbyggda system, applikationssäkerhet och utbildning.Våra konsulter besöker kontinuerligt konferenser och deltar aktivt inom forum som OWASP, DataFöreningen och Javaforum. Utrymme fi­nns också för att driva egna projekt inom spännande områden och på så sätt hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken.Inte bara jobb!

Jobbet är förvisso viktigt, men vi gör annat roligt också! På fritiden sysslar vi med klättring, fotografering och musik. En och annan spontan afterwork fi­nns det också alltid utrymme för!Arbetsbeskrivning

Våra kunder behöver kompetenta IT-specialister och vi söker därför Dig som är specialist med fokus på lösningar och som gillar utmaningar och att utvecklas. Har du dessutom förmågan att snabbt sätta dig in i nya miljöer, nya förutsättningar och nya problemformuleringar kommer du passa perfekt i vårt team!

Vi söker nu en erfaren projektledare med kompetens och erfarenhet från fordonsindustrin eller telekombranschen. Om du har erfarenhet från nedanstående områden så kan vi erbjuda dig ett varierande och intressant jobb i ett expansivt företag. Vi uppskattar alla ett gott humör och glimten i ögat och om du besitter alla dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT Konsult. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Din profil

För att passa som konsult hos Adecco IT Konsult och våra kunder så ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder.

Vi tror att din profil stämmer in inom följande områden:
 • Har examen som systemvetare, civilingenjör eller liknande.

 • Har flera års erfarenhet från mjukvaruutveckling alt som projektledare inom industrin.

 • Förmåga att lyfta blicken och se på projektet ur olika infallsvinklar när viktiga beslut ska fattas

 • Erfarenhet av SCRUM.

 • Du bör behärska Svenska och Engelska flytande i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

Det är meriterande om du har:


 • Erfarenhet av de verktyg och processer som används inom fordonsindustrin.Som person är du kommunikativ och har god förmåga att interagera med slutkunden. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs.Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi jobbar även kontinuerligt med våra konsulters kompetensutveckling och ser till att skapa en personlig utvecklingsplan för dig.Fakta om anställningen

Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller skicka ett mail tillhesho.ahmad@adecco.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Hesho Ahmad, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 - 720 72 04. Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Mar 18th 2012, 02:37


Adecco IT Konsult söker mjukvaruutvecklare!Vad innebär det att vara Adecco IT konsult?

Adecco IT är en framgångsrik och snabbt växande IT-konsultverksamhet inom Adeccokoncernen. Vi bygger upp en platt organisation fokuserad kring värdeskapande lösningar och expertkompetens. Ny­fikenhet, kompetens och framkant är nyckelord för Adecco IT Konsult och vi drivs framåt av vårt gemensamma intresse för nya spännande tekniker och lösningar. Våra kunder ­finns främst inom områden som automotive, telekom och logistik. Vi utvecklar våra kunders verksamhet somexperter inom Java- och .NET-utveckling, mobila applikationer, systemarkitektur, projektledning, kravställning, databaser, testledning, inbyggda system, applikationssäkerhet och utbildning.Våra konsulter besöker kontinuerligt konferenser och deltar aktivt inom forum som OWASP, DataFöreningen och Javaforum. Utrymme fi­nns också för att driva egna projekt inom spännande områden och på så sätt hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken.

Arbetsbeskrivning

Våra kunder behöver kompetenta IT-specialister inom javaområdet. Vi söker Dig som är specialist med fokus på lösningar och som gillar utmaningar och att utvecklas. Har du dessutom förmågan att snabbt sätta dig in i nya miljöer, nya förutsättningar och nya problemformuleringar kommer du passa perfekt som konsult för Adecco IT Konsult!Din profilVi söker en person med flera års erfarenhet av C och/eller C++ utveckling.
 • Du har mycket goda programmeringskunskaper i C++ eller i C.

 • Du har god förståelse för objektorienterade analyser och mjukvaruarkitektur.

 • Du har erfarenhet i Matlab och Perl.

 • Du kan läsa befintlig skript och föreslå förändringar.Som person är du kommunikativ och har god förmåga att interagera med slutkunden. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs.

För att passa som konsult hos Adecco IT Konsult och våra kunder så ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi uppskattar alla ett gott humör och glimten i ögat och om du besitter alla dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT Konsult. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Inte bara jobb!

Jobbet är förvisso viktigt, men vi gör annat roligt också! På fritiden sysslar vi med klättring, fotografering och musik. En och annan spontan afterwork fi­nns det också alltid utrymme för!

Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi jobbar även kontinuerligt med våra konsulters kompetensutveckling och ser till att skapa en personlig utvecklingsplan för dig.Fakta om anställningen

Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller skicka ett mail till Hesho Ahmad, Rekryteringsansvarig på hesho.ahmad@adecco.se. Varmt välkommen med din ansökan!Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco i Katrineholm har flera

Allas.ma
Adecco i Katrineholm har flera
Mar 18th 2012, 02:37

Adecco i Katrineholm har flera spännande och utmanande uppdrag, både kortare och längre uppdrag, för dig som redan tagit examen eller som söker kvalificerade sommarjobb.De uppdrag vi har att erbjuda är bland annat produktionsplanerare, leverantörsutvecklare, testutvecklare, ordermottagare och inköpare!Vi söker främst dig som utbildat dig inom teknik/elektronik/ekonomi/logistik och som vill få chansen att sätta teorin i praktiken.Som person är du nyfiken och gillar att prestera när det gäller. Du anpassar dig snabbt och är en god teamplayer.Tveka inte att söka och få chansen till ett intressant uppdrag på ett av Sveriges häftigaste företag!Urval sker löpande.


För frågor, kontakta Lisa Lindgren på 0150-36 57 00

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Mar 18th 2012, 02:35

Vi söker en Cost Engineer till vår uthyrningsverksamhet i Luleå. Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, entreprenad och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Arbetsuppgifter:

Projektuppföljning

Återkoppling till PMT

Budgetuppföljning

Uppföljning kostnader inköp (EPC)Vem söker vi?
Vi söker Dig med ekonomiutbildning och som har god erfarenhet av projektuppföljning i stora byggprojekt. Du tycker självklart att det är roligt med siffror. Du har även perfekt svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du självgående, med en förmåga att prioritera rätt, är stresstålig och har en hög ansvarskänsla. Att du är noggrann är en självklarhet. Du är även bra på att sätta dig in i nya situationer och uppfatta helheter. Viljan att ge våra kunder en god service är en självklarhet.


Vad erbjuder vi dig?
Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.Intresserad?
Du är välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.adecco.se där du registrerar ditt CVKontaktperson på Adecco; Carolina Sevä, 0920-271074You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: IT Support

Allas.ma
IT Support
Mar 18th 2012, 02:37

ArbetsuppgifterTill vår konsultverksamhet söker vi dig som tidigare arbetat som supporttekniker. Vår kund är ett stort företag inom fordonsindustrin med en stor intern supportfunktion. Det dagliga arbetet består av att hjälpa ett brett spektra av användare, allt ifrån nybörjare till mer erfarna användare, med olika typer av PC-problem. Du kommer att ha telefonen som främsta arbetsredskap och arbeta i en fartfylld och spännande miljö. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att hjälpa till med:
 • lösenordshantering i både Windows- och Unixmiljö

 • applikationssupport

 • övrig kontoadministration/behörighetsadministration

 • MS officefrågor (XP, Vista och Windows 7)

 • inställningar och mapphantering i Outlook

 • hantering av PST-filer

 • VPN-problem

ErfarenhetEtt krav är att du har arbetat i en helpdesk tidigare och har ett stort tekniskt intresse. Du har någon form av IT-utbildning eller IT-inriktning på dina studier. Du trivs med att hjälpa användare via telefon och strävar alltid efter att ge service av bästa kvalitet. Kunskap om hur nätverk fungerar är meriterande. Då allt dokumenteras på engelska är det viktigt med goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Personliga egenskaperFör att passa som konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Vi hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT.Vad erbjuder Adecco dig?Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.Fakta om anställningenTjänsten avser en anställning i vår uthyrningsverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.AnsökanDu söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller via mail: behija.jusufovic@adecco.se

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Behija Jusufovic, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 -764 35 05


Varmt välkommen med din ansökan!Information Technology söker ständigt efter duktiga och drivna IT-specialister och supporttekniker till vår konsultverksamhet för längre uppdrag hos våra kunder främst inom fordonsindustrin och telecombranschen. Som specialistkonsult hos oss får du möjlighet att växla mellan olika uppdrag och möter på så sätt ständigt nya utmaningar och kan skapa dig ett värdefullt kontaktnät.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Arbetsuppgifter Hantera inkommande

Allas.ma
Arbetsuppgifter Hantera inkommande
Mar 18th 2012, 02:37

Arbetsuppgifter

Hantera inkommande beställningar i ett beställningsflöde.

Följa upp och svara på beställnings- och leverantörsfrågor.Arbetet kräver

Att man agerar spindeln i nätet och ser till att rätt saker sker vid rätt tid

God social kompetens för bemötande av kunder och leverantörer

Strukturerat arbetssätt dock kunna vara flexibel vid behov

God svensk affärskommuniktion, men även kunna möta kunden på deras nivå

Trivas med administrativa uppgifter

Tekniskt intresseErfarenhet

Vi ser gärna att du arbetat i en helpdesk tidigare eller som administratör och att du har ett tekniskt intresse. Du trivs med kundkontakt och strävar efter att ge service av bästa kvalitet. Då allt dokumenteras på engelska är det viktigt med goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.Personliga egenskaper

För att passa som konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar.

Vi uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Vi hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT.Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta

uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.Fakta om anställningen

Tjänsten avser en anställning i vår uthyrningsverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller via mail: behija.jusufovic@adecco.se

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Behija Jusufovic, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 – 764 35 05Varmt välkommen med din ansökan!Information Technology söker ständigt efter duktiga och drivna IT-specialister och supporttekniker till vår konsultverksamhet för längre uppdrag hos våra kunder främst inom fordonsindustrin och telecombranschen.

Som specialistkonsult hos oss får du möjlighet att växla mellan olika uppdrag och möter på så sätt ständigt nya utmaningar och kan skapa dig ett värdefullt kontaktnät

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Mar 18th 2012, 02:37

Adecco IT Konsult söker drivna testledare!Vad innebär det att vara Adecco IT konsult?

Adecco IT är en nystartad IT-konsultverksamhet inom Adeccokoncernen. Vi bygger upp en platt organisation fokuserad kring värdeskapande lösningar och expertkompetens.

Ny­fikenhet, kompetens och framkant är nyckelord för Adecco IT Konsult och vi drivs framåt av vårt gemensamma intresse för nya spännande tekniker och lösningar. Våra kunder ­finns främst inom områden som automotive, telekom och logistik. Vi utvecklar våra kunders verksamhet som experter inom Java- och .NET-utveckling, mobila applikationer, systemarkitektur, projektledning, kravställning, databaser, testledning, inbyggda system, applikationssäkerhet och utbildning.

Våra konsulter besöker kontinuerligt konferenser och deltar aktivt inom forum som OWASP, DataFöreningen och Javaforum. Utrymme fi­nns också för att driva egna projekt inom spännande områden och på så sätt hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken.Arbetsbeskrivning

Våra kunder behöver kompetenta IT-specialister och vi söker därför Dig som är specialist med fokus på lösningar och som gillar utmaningar och att utvecklas. Har du dessutom förmågan att snabbt sätta dig in i nya miljöer, nya förutsättningar och nya problemformuleringar kommer du passa perfekt i vårt team!

Vi söker nu för kunds räkning en testare som kan delta i deras projekt.

Du förväntas arbeta som testledare och testare inom projekten vilket även innefattar en hel del planering och strukturering.Din profil

För att passa som konsult hos Adecco IT Konsult och våra kunder så ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder.

Erfarenhet och god förståelse kring kundens krav, strategier och mål är en självklarhet för att vara aktuell för denna tjänst.Du har även:

- God kunskap inom testning inom automatisering

- God kunskap/erfarenhet inom komplexa system

- Akademisk bakgrund

- Goda kunskaper i både engelska och svenska

- Du är driven, social och sätter kunden i fokus.

- Du tycker om att arbeta globalt och har en stark vilja att utvecklas.

- Arbetat med ISTQBVi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Känner du att detta passar in på dig så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT Konsult.Inte bara jobb!

Jobbet är förvisso viktigt, men vi gör annat roligt också! På fritiden sysslar vi med klättring, fotografering och musik. En och annan spontan afterwork fi­nns det också alltid utrymme för!Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag. Detta inkluderar jobb som aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Konsulten erbjuds möjligheten att arbeta med omväxlande uppgifter i olika typer av projekt. Detta ger konsulten bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät vilket vi vet är mycket värdefullt. Vi jobbar även kontinuerligt med kompetensutveckling och skapar personliga utvecklingsplaner för våra konsulter.Fakta om anställningen

Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller skicka ett mail till hesho.ahmad@adecco.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Hesho Ahmad, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 - 720 72 04. Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Mar 18th 2012, 02:37

Adecco IT Konsult söker mjukvaruutvecklare!Vad innebär det att vara Adecco IT konsult?

Adecco IT är en framgångsrik och snabbt växande IT-konsultverksamhet inom Adeccokoncernen. Vi bygger upp en platt organisation fokuserad kring värdeskapande lösningar och expertkompetens. Ny­fikenhet, kompetens och framkant är nyckelord för Adecco IT Konsult och vi drivs framåt av vårt gemensamma intresse för nya spännande tekniker och lösningar. Våra kunder ­finns främst inom områden som automotive, telekom och logistik. Vi utvecklar våra kunders verksamhet somexperter inom Java- och .NET-utveckling, mobila applikationer, systemarkitektur, projektledning, kravställning, databaser, testledning, inbyggda system, applikationssäkerhet och utbildning.Våra konsulter besöker kontinuerligt konferenser och deltar aktivt inom forum som OWASP, DataFöreningen och Javaforum. Utrymme fi­nns också för att driva egna projekt inom spännande områden och på så sätt hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken.

Arbetsbeskrivning

Våra kunder behöver kompetenta IT-specialister inom javaområdet. Vi söker Dig som är specialist med fokus på lösningar och som gillar utmaningar och att utvecklas. Har du dessutom förmågan att snabbt sätta dig in i nya miljöer, nya förutsättningar och nya problemformuleringar kommer du passa perfekt som konsult för Adecco IT Konsult!Din profilVi söker en person med flera års erfarenhet av C och/eller C++ utveckling.
 • Du har mycket goda programmeringskunskaper i C++ eller i C.

 • Du har god förståelse för objektorienterade analyser och mjukvaruarkitektur.

 • Du har erfarenhet i Matlab och Perl.

 • Du kan läsa befintlig skript och föreslå förändringar.Som person är du kommunikativ och har god förmåga att interagera med slutkunden. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs.

För att passa som konsult hos Adecco IT Konsult och våra kunder så ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi uppskattar alla ett gott humör och glimten i ögat och om du besitter alla dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT Konsult. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Inte bara jobb!

Jobbet är förvisso viktigt, men vi gör annat roligt också! På fritiden sysslar vi med klättring, fotografering och musik. En och annan spontan afterwork fi­nns det också alltid utrymme för!

Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi jobbar även kontinuerligt med våra konsulters kompetensutveckling och ser till att skapa en personlig utvecklingsplan för dig.Fakta om anställningen

Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller skicka ett mail till Hesho Ahmad, Rekryteringsansvarig på hesho.ahmad@adecco.se. Varmt välkommen med din ansökan!Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Mar 18th 2012, 02:37

Applikationsutvecklare med SharePoint kompetens sökes till expansivt företag inom fordonsbranschen!ArbetsbeskrivningTill vår konsultverksamhet söker vi nu en Applikationsutvecklare med intresse av att arbeta inom fordonsindustrin. Om du har erfarenhet från nedanstående områden så kan vi erbjuda dig ett varierande och intressant jobb i ett expansivt företag.Du skall ansvara för Maintanace på Sharepoint BI server med applikationer samt handhavandefrågor.Du ansvarar för nyutveckling, vidareutveckling och justeringar av på befintlig plattformDu ska både utveckla befintliga och skapa nya rapporterHantera dashboards element och vidareutveckla siten enligt kundönskemålFör att vara aktuell för denna tjänst ska du ha god kompetens inom något eller några av följande:SharePoint 2010 BI, Dashboard Designer, Performance Point Services, Excel Services, Reporting Services, Visio Services,Power Pivot.

SQLServer 2008R2 och SSRS , SSAS samt SSISPersonliga egenskaperFör att passa som konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vad erbjuder Adecco dig?Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.Fakta om anställningenTjänsten avser en anställning i vår uthyrningsverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.AnsökanDu söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller skicka ett mail till hesho.ahmad@adecco.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Hesho Ahmad, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 - 720 72 04. Varmt välkommen med din ansökan!Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling..

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Soför - LGV C

Allas.ma
Soför - LGV C
Mar 18th 2012, 02:37

Du som har arbetat som lastbilschaufför, som har ett genuint lastbilsintresse och känner att du har ett högt kvalitativt tänk kommer att utmanas i vardagen. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att utföra körningar på provabana samt på vanlig landsväg.För denna roll krävs att du har CE behörighet och att du har minst 5 års erfarenhet av att köra lastbil, gärna på olika typer av underlag.

Som testchaufför är du noggrann, analytisk och drivs av problemlösning. Du gillar att ta eget ansvar och tar lätt till dig nya rutiner. Arbetet innebär också kontakt med andra vilket ställer krav på din kommunikativa och sociala förmåga.Vi erbjuder dig en visstidsanställning och är du rätt person kan det övergå i en tillsvidareanställning.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Lotta Torstensson på tel: 033-204801

alt. epost: lotta.torstensson@adecco.se


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions