Hasznos linkek:

2011. november 13., vasárnap

Allas.ma: Soför - LGV C

Allas.ma
Soför - LGV C
Nov 13th 2011, 02:38

Trivs du med ett fysisk utmanande arbete där du har varierande arbetstider? Adecco Industri & Logistik i Göteborg söker nu en ansvarsfull och driven lastare till Landvetter flygplats.



Hur ser din arbetsdag ut?

Som lastare kommer du att arbeta för ett av våra kundföretag beläget på Landvetter flygplats. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av plockning och packning av livsmedel, på- och avlastning av lastbilar samt transport av livsmedel till flygplan med lastbil.



Tjänsten är på heltid med start i början på december 2011. Uppdraget är ett vikariat som förväntas pågå till april 2012. Arbetstiderna är varierande och du bör vara beredd på att arbeta både dag/kväll/natt samt helg.



Vem trivs här?

Som lastare kommer du få stor nytta av dina goda kunskaper i att köra lastbil. Vidare krävs det att du har en god fysik då det ofta förekommer tunga lyft i arbetet. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt har tillgång till bil. Arbetsspråket är svenska och engelska.


Som person är du noggrann, punktlig och har en känsla för detaljer. Vidare är du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt.



Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.



Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco Industrial & Logistics förmedlar montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet, vänligen kontakta rekryteringsansvarig Emelie Melin Lundström på tel: 031-725 45 08.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.





Välkommenatt söka!










You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions