Hasznos linkek:

2011. november 13., vasárnap

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Nov 13th 2011, 02:36

Adecco IT & Engineering söker för kunds räkning SYSTEMUTVECKLARE till ett flertal spännande uppdrag





Kvalifikationer

Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom systemtestning och behärskar C/C++ fult ut.

Erfarenhet från Telecom är önskvärt men inte ett krav.

Vi söker kompetenser inom:



* Telecom protocols L1/2/3 (GSM, WCDMA, LTE)

* ASIC

* Android

* Linux kernel drivers

* Embedded system

Som person är du kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du känner dig trygg i konsultrollen. Det är meriterande om du har förståelse kring olika processarkitekturer.

Du har goda kunskaper i engelska.

För att passa som IT-konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT.



Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Fakta om anställningen

Tjänsterna avser en anställning i vår konsultverksamhet och är ett längre uppdrag på heltid. Urvalsprocessen sker löpande så tveka inte med din ansökan. Placering är i Malmö/Lund.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på www.adecco.se

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Börjesson, Konsultchef på mail: mathias.borjesson@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions