Hasznos linkek:

2011. október 9., vasárnap

Allas.ma: Vill du ha en varierad arbetsdag

Allas.ma
Vill du ha en varierad arbetsdag
Oct 9th 2011, 01:39

Vill du ha en varierad arbetsdag fylld med nya och trevliga kontakter? Vi på Adecco Office & HR söker nu finsktalande kundtjänstmedarbetare till våra kunder runt om i Stockholmsområdet och vill ge dig chansen att utvecklas på dessa roliga uppdrag!Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer i din roll att arbeta med kunder och fokus i arbetet är problemlösning. I din kontakt med kunden kommer du att vara vägledande och tillsammans med kunden komma fram till en lösning som gynnar både kunden och företaget. Din roll som finsktalande kundtjänstmedarbetare kan innebära både inkommande och utgående samtal samt viss administration som medföljer. Du kommer dagligen att ställas inför utmanande frågeställningar som bidrar till din personliga utveckling.Vem trivs här?
Du som tidigare arbetat som kundtjänstmedarbetare eller i ett liknande kundservicearbete kommer snabbt att sätta din in i rollen. Att du dessutom har flytande kunskaper i både finska och svenska är en förutsättning då du i din roll som kundtjänstmedarbetare kommer att arbeta gentemot finska och svenska kunder. Känner du dig bekväm med att arbeta i Officepaketet och har ett intresse för eller tidigare erfarenhet av teknik kommer detta uppdrag att passa dig perfekt. För att passa för detta uppdrag är du som person serviceminded och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Din förmåga att arbeta lösningsfokuserat kommer att göra att du utvecklas och når framgång i din nya roll som kundtjänstmedarbetare.Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Lovisa Kvam på 08-598 980 02 eller lovisa.kvam@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Oct 9th 2011, 01:39

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR- partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 4000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 500 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions.

Adecco Lund levererar kvalificerad personal till företag i Lundaregionen. Vi letar nu efter en person som ska arbeta inom kundtjänst/felanmälan.

Uppdragsbeskrivning
Du kommer att sitta i ett team och har eget ansvar för felanmälan och kundtjänst kring hisslarm.

Kvalifikationer:
Du är mycket stresstålig och kan hantera ett högt arbetstempo med många bollar i luften. Du har en utpräglad känsla för service och ett tydligt uttal. Du är vidare självgående och initiativtagande. Vi ser det som mediterande att du har arbetat inom kundtjänst eller likande tidigare.

Period: Omgående fram till sista maj med chans till förlängning.
Arbetstid: 09.00-17.00

Detta är en rökfri arbetsplats.

Att arbeta på Adecco
För att trivas som konsult på Adecco bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden och jobbar via olika uppdrag som matchar din kompetens.

Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.
Vid frågor kontakta Sara Bülow på sara.bulow@adecco.se Välkommen med din ansökan!You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Oct 9th 2011, 01:38


It is important that you have the total/overall understanding of the customer requirements. You like to work in a team and have flexibility to work with a wide range of tasks. You are very experienced in requirements management since the tester owns the requirements process in the project. You have a sense of responsibility that the solution is in line with the specification and the customers quality requirements.

You have:

· Experience of structured system testing

· Experience of High Availability design

· Experience of complex systems with many autonomous clients

· Experience of integration with business critical systems

· Understanding for infrastructure and technique

· Experience of test atomization

· Basic knowledge for system development

o GSM/GPRS/3G communication

o SMS communication

o GSM-CSD

o Satellite communication

o Relation database design (Oracle)

If you have question regarding this positions please contact Recruitment responsible Hesho Ahmad on 031- 720 72 04 or at hesho.ahmad@adecco.se

Do not hesitate to send us your application.

Welcome!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största aktör

Allas.ma
Adecco är världens största aktör
Oct 9th 2011, 01:39

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag, som har konsulter inom de flesta olika branscher. Konsulterna på Adecco i Eskilstuna är ett härligt gäng, med specialkompetens inom sina olika områden. Vill du vara delaktig i gemenskapen, kan du förvänta dig spännande utmaningar med den trygghet och de förmåner som en anställning på Adecco innebär. Vi är ett friskvårdsinriktat företag, där det för oss är viktigt med god hälsa och träning som leder till goda arbetsinsatser och hög arbetsglädje. Vill du läsa mer om vilka förmåner du har som konsult hos Adecco, besök vår hemsida.

Adecco i Eskilstuna har nu ca 120 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.

Adecco söker nu en detaljplanerare/produktionsplanerare till ett uppdrag för en av våra kunder i Eskilstuna. Som detaljplanerare kommer du ingå i en planeringsgrupp bestående av sex personer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att planera bearbetningsverksamheten hos kunden, dvs. planering av de maskiner där detaljer tillverkas. Ditt ansvar innefattar att säkerställa en korrekt detaljplanering, granska och frisläppa produktionsorder, stötta upp gällande prioriteringar samt övrigt förekommande uppgifter inom produktionsplanering.Vem söker vi?
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning logistik eller produktion. Du har kunskap inom produktionsplanering och behovsräkning samt har god kännedom i IS/IT system så som MPS-system, MS Office och affärssystem. Har du även erfarenhet av förbrukningsstyrning är detta meriterande. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person bör vara resultatinriktad och driven. Du trivs med att arbeta målstyrt, har en förmåga att se flöden och helheter samt är duktig på att omsätta information till kunskap. Viktigt är även att du är noggrann, analytisk och ansvarsfull.

Vad erbjuder vi dig?
Adecco erbjuder dig en anställning som ambulerande konsult med 6 månaders provanställning till att börja med. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning sker så snart som möjligt.

Arbetstid
Heltid. Dagtid.

Lön
Individuell lönesättning.

Kontaktpersoner
Sven Isacsson, Konsultchef, 016-542 85 05


Ansökan
Ansök tjänsten via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Adecco Sweden AB


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Kontrolling vezető

Allas.ma
Kontrolling vezető
Oct 9th 2011, 01:38

Vill du arbeta som project controller inom ett stort internationellt bolag? Vi söker nu en person till vår kunds globala ekonomiavdelning inom fordonsindustrin.


Hur ser din arbetsdag ut?
Som project controller är dina främsta arbetsuppgifter att arbeta med analyser och uppföljning av projekt och produktionskostnader. Det ingår också att göra diverse lönsamhetsberäkningar. Du har ditt säte i Göteborg men du kommer att samarbeta med större team både lokalt och internationellt.

Vem trivs här?
För att axla rollen som project controller så behöver du ha arbetat med motsvarande arbetsuppgifter i några år sedan tidigare. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med analyser och nyckeltal och egenskapen att kunna ha en överblick över de ekonomiska projekten på avdelningen. Vi ser att du har en ekonomisk utbildning med inriktning finans/redovisning och känner dig bekväm med att använda engelska som arbetsspråk då det är en global roll. För att trivas i rollen så har du ett analytiskt och logiskt tankesätt i alla situationer. Tidigare erfarenhet av fordonsindustrin är mycket meriterade, likaså tidigare användning av exempelvis IRR-calculations. Vid anställning läggs stor vikt vid personlig lämplighet.Vår kund vill att du skall kunna börja arbeta i slutet av oktober.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seoch via "sök tjänsten här!"-knappen nedan. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta rekryteringsansvarige Sandra Lindberg 031 – 725 45 07.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Termelés, gyártás

Allas.ma
Termelés, gyártás
Oct 9th 2011, 01:38

Är du studerande eller deltidsarbetare och söker ett extra jobb och är beredd att arbeta skift?
Då kan detta uppdrag vara av intresse för dig! Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult.


Hur ser din arbetsdag ut som produktionspersonal?
Som produktionspersonal består dina arbetsuppgifter av bevakning av produktion, samt bevakning och rengöring av produktionsmaskiner. Packning och städning kommer också att förekomma i dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta skift vilket innebär arbete både dagar, kvällar och nätter.
Kvalitetsfokus samt ha en förståelse för processer och att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen är bra för att lyckas i denna roll.

Vem trivs här?
Vi tror att du är en person som trivs i en miljö där en del monotona arbetsuppgifter förekommer och där flexibilitet efterfrågas då detta är ett skiftarbete. Du har gott om tålamod, är noggrann och kvalitetsmedveten.

Det är meriterande om du har tekniskt intresse och har tidigare arbetat som operatör eller liknande. Att trivas med lagarbete och att kunna samarbeta med dina kollegor är viktigt för att lyckas och för att trivas.

Du är också redo att som konsult på Adecco ta dig an andra uppdrag inom industri/logistik. Du anställs som en ambulerande konsult och det kräver egenskaper som att du är förändringsbenägen, nyfiken på nya utmaningar och redo att snabbt byta uppdrag om så krävs. Mångsidighet och intresse för konsultrollen är viktig.

För att kunna anställa dig som extrapersonal hos oss behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller extra jobb på minst 50 %.
Gymnasial utbildning alternativt KY-utbildning, gärna inom maskinteknik/ teknik.

Vad erbjuder vi Dig som produktionspersonal?
Du får möjlighet att arbeta extra i en stimulerande arbetsmiljö. Det är ett stort gäng Adecco konsulter samt anställda på företaget hos denna kund. Tycker du om att arbeta skift? Då får du även denmöjligheten.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly på 018- 65 33 14, zinu.kamaly@adecco.se
Konsultchef Karolina Mats på 018- 65 33 10

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Hegesztő

Allas.ma
Hegesztő
Oct 9th 2011, 01:38

SVETSARE med erfarenhetAdecco är världens största HR-partner inom rekrytering, konsulttjänster och bemanning. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Adeccos globala huvudkontor ligger i Schweiz och den totala omsättningen uppgick 2006 ca SEK 190 miljarder. Vi sysselsätter runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Vi är auktoriserade.Vi söker nu en erfaren svetsare för uppdrag hos kund i Hjo. Det är viktigt att du arbetar självständigt och snabbt kan sätta dig in i arbetet. Meriterande är om du tidigare svetsat med rörtråd.Det är viktigt att du tycker om att jobba praktiskt och att du har en naturlig fallenhet för detta. För att trivas i rollen som anställd av Adecco är det viktigt att du är ansvarsfull, ärlig och har en positiv framtoning.Tjänsten skall tillsättas omgående så skicka din ansökan redan idag! Gå in på www.adecco.se, registrera ditt CV och ansök!Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Ekblom

tel.nr 0500-44 57 70.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Är du affärsmässig och stresstålig

Allas.ma
Är du affärsmässig och stresstålig
Oct 9th 2011, 01:39

Är du affärsmässig och stresstålig och vill prova på nya utmaningar? Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa erfarenhet!


Hur ser din arbetsdag ut?

Som speditör kommer ditt arbete dagligen vara uppdelat mellan beredning och skeppning och innefatta hela speditionsprocessen från order till leverans. I din roll som beredare ingår att stötta inköpsavdelningen med beredning av inköpsanmodan, fakturaflöde och verkstadsinköp. I din roll som skeppare kommer du istället bistå projektledarna med klarering av transporter genom administrering av certifikat, upphandlingar och tulldokumentation. Då du kommer att föra en nära dialog med transportörer och agenter runt om i världen kommer tjänsten innebära mycket administrativt arbete kring offertförfrågningar och leverantörsfakturor.Vem trivs här?
Du som har administrativ vana och tidigare arbetat med skeppning kommer att känna igen dig i rollen samtidigt som du utmanas och tar nya kliv! Är du dessutom tekniskt intresserad och har goda kunskaper inom ritningsläsning, tulldokumentering, leverensvillkor eller transporttillstånd kommer du snabbt att kunna sätt dig in i ditt nya jobb! Dina goda kunskaper i engelska och användarvana av office-paketet kommer också komma väl till pass på denna arbetsplats.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Mingo på 021- 470 2911.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Egészségügy

Allas.ma
Egészségügy
Oct 9th 2011, 01:39

Nu behöver vi på Adecco Medical & Science leg. läkare med specialistkompetens i företagshälsovård till uppdrag i Uppsala på en integrerad företagshälsovård.Period: 2 dagar per vecka från och med januari 2012


Personliga egenskaper
För att arbeta som konsult bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.


Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Du är välkommen att ansöka så snart som möjligt.
Ansökan sker genom att du mailar lakarbemanning@adecco.se, alternativt skicka intresseanmälan via följande länk: http://www.adecco.se/pages/template01.aspx?PID=431


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Albinsson på tel: 08-598 981 23 eller maria.albinsson@adecco.seVälkommen att söka!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Industrielektriker till kund i

Allas.ma
Industrielektriker till kund i
Oct 9th 2011, 01:38

Industrielektriker till kund i Nybro/Emmabodatrakten

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med bemanning, rekrytering och konsulttjänster. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.Adecco i Karlskrona förmedlar alla typer av tjänster till de flesta branscher i Blekinge, Kristianstad och Kalmar. Vi har lång erfarenhet och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade uthyrningar och rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seNu söker vi en industrielektriker med några års erfarenhet från yrket.
Arbetsuppgifter/Ansvar

Du ska kunna vad som krävs vid Installationer och förändringar av produktionsmaskiner.

Felsökning och åtgärder ska kunna ske enskilt så det krävs att du kan ta initiativ och kunna jobba på egen hand och vara självgående.


Kvalifikationer och egenskaper


Du ska ha 2-4 årig gymnasieutbildning eller motsvarande, med inriktning industrielektronik


Några års erfarenhet som industrielektriker.


Du bör ha Kunskaper/erfarenheter från Modern styrteknik och drivsystem.

S5, S7 Schleiches, Omron, Mitsubishi, ABB


Du ska ha lätt för att samarbeta och ha en hög social kompetens.


Vad erbjuder vi dig?
Adecco erbjuder dig en anställning som ambulerande konsult i Adecco.

Beroende på vad du vill och kan ger vi dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Konsultrollen kommer att ge dig massa ny erfarenhet, spännande inblickar i olika verkligheter och ett ständigt växande kontaktnät.Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare mår bra och vi bidrar till detta bl.a. genom friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort.Låter det intressant?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning sker så snart som möjligt.
Frågor angående uppdraget besvaras av Mattias Petersson på tel. 0455-341005, mattias.petersson@adecco.se


Har du problem att registrera din cv ber vi dig kontakta kandidatsupporten på telefonnummer 08-598 980 10Vi tar inte emot ansökningar via e-post!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Recepciós

Allas.ma
Recepciós
Oct 9th 2011, 01:39

Gillar du högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Vi på Adecco Outsourcing ger dig ett roligt och tempofyllt arbete i ett spännande globalt företag! Uppdraget börjar 1 november och pågår tillsvidare.Hur ser din arbetsdag ut som receptionist?
Du kommer att arbeta med receptionssysslor samtidigt som du är eventarrangör. I receptionistrollen kommer du att ansvara för vaktmästeriet, se till att köket ser snyggt ut och att lokalerna är representativa. I din roll som eventarrangör planerar du både stora och små events tillsammans med olika interna samarbetspartners. Du kommer dessutom att ansvara för inköp av mat och kontorsmaterial samt arbeta med administrativa sysslor som uppkommer på kontoret.Vem trivs i rollen som receptionist?
Du som tidigare arbetat inom ett serviceyrke kommer att känna igen dig i rollen som Office Coordinator. Har du dessutom en bakgrund inom restaurangbranschen är det här rätt uppdrag för dig. Du har goda kunskaper i Officepaketet och känner dig bekväm i konversation på såväl engelska som svenska då detta ingår i ditt arbete. För att trivas på detta uppdrag är du en person som gillar att arbeta i högt tempo. Du har en förmåga att strukturera ditt arbete och du har en känsla för service. Är du en person som vågar ta för dig och som tar egna initiativ kommer du att passa perfekt för detta uppdrag.Vad erbjuder vi dig som receptionist?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Outsourcing tar över och driver funktioner inom Internservice/Facility Management (Växel, Reception, Kontorsvaktmästeri, Kontorsservice, Konferens, Kundtjänst m.m). Att arbeta hos oss innebär långsiktighet och trygghet.. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Lovisa Kvam på tel: 08-598 980 02 eller lovisa.kvam@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Szociális munka

Allas.ma
Szociális munka
Oct 9th 2011, 01:39

Vi söker en Avdelningschef med administrativt ansvar till vår uthyrningsverksamhet i Luleå. Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, entreprenad och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Arbetsuppgifter
- Personalansvar
- Budgetansvar
- Administrativa uppgifter


Vem söker vi?
Vi söker Dig som har erfarenhet av personalledning, samt en universitetsexamen i social omsorg eller dylikt. Det är viktigt att du har erfarenhet av att jobba med funktionshindrade, är flexibel, ansvarstagande och noggrann, samt att du snabbt sätter dig in i nya situationer och uppfattar helheter. Viljan att ge våra kunder en god service är en självklarhet.

Vad erbjuder vi dig?
Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Intresserad?
Du är välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.adecco.se där du registrerar ditt CV.

Kontaktperson på Adecco; Carolina Sevä, 0920-271074
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Kutatás, fejlesztés

Allas.ma
Kutatás, fejlesztés
Oct 9th 2011, 01:38

Laboratorieingenjörer / assistenter till SAKAB!

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som laboratorieingenjör / assistent. Vår kund, SAKAB, är ett av Sveriges ledande miljöföretag inom hantering av farligt avfall och förorenade markområden inom ramen för giftfri återvinning. SAKABs anläggning är belägen några mil söder om Örebro. På laboratoriet arbetar sex laboratorieingenjörer och analytiska kemister. Här utförs dagliga analyser av driftvatten, rökgaser och restprodukter men även av inkommande farligt avfall till anläggningen samt miljöprover för kontroll av utsläpp till luft och vatten. Laboratoriets uppgift är också att stötta resten av företaget i kemi- och analysrelaterade frågor och problem.

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att bestå av oorganiska analyser av driftvatten, miljöprover och inkommande farligt avfall. Arbetet innefattar också provtagning av miljöprover ute i fält och på anläggningen. Utrapportering av provsvar sker i excel eller via databaser. Som laboratorieingenjör ansvarar du även för service och underhåll av analysinstrument. Schemalagd beredskap var sjätte vecka ingår också.

Vem trivs här?
Du är intresserad av analytisk kemi och har gärna tidigare erfarenheter av laboratoriearbete. Tidigare erfarenhet av miljöanalyser av mark och vatten samt arbete på ett ackrediterat laboratorium är meriterande. Då du dagligen har kontakt med kunder och egen personal krävs en god samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Arbetsbelastningen på laboratoriet kan vara ojämn och ofta krävs snabba svarstider, varför stresstålighet och ordningssinne också är viktiga egenskaper. Du är en van datoranvändare och har goda egenskaper i Word och Excel. Någon form av utbildning inom kemi är ett krav.

Sök redan idag!
Tjänsterna ska tillsättas från 1 december 2011 och är ett vikariat på 1 – 1,5 år. Uppdraget inleds med inhyrning med goda möjligheter till förlängning. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån, alternativt att du mailar din ansökan till mikael.lofstrand@adecco.se

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Mikael Löfstrand på tel: 019-760 71 09.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Asszisztens

Allas.ma
Asszisztens
Oct 9th 2011, 01:38

Är du professionell och serviceinriktad med administrativ vana och vill arbeta 75%? Adecco Office & HR har ett uppdrag just för dig hos vår kund SEB, en av Sveriges storbanker!Hur ser din arbetsdag ut?
Trivs du med att arbeta högt som lågt i en professionell miljö så tror vi att du uppskattar detta uppdrag!
Du kommer att assistera chefsjuristen med varierande administrativa arbetsuppgifter, alltifrån att samla material från olika avdelningar inför möten, resebokningar, agera webbadministratör för Group Legals hemsida till att ansvara för att tidningar finns på kontoret. Du kommer att arbeta i en ambitiös, professionell grupp där kvalité och effektivitet är väldigt viktigt.


Vem trivs här?
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt i en stöttande roll kommer du snabbt att komma in i arbetet. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har även mycket goda kunskaper i Engelska, då det används dagligen inom företaget. Skulle du även ha erfarenhet av rollen som assistent till en grupp jurister ses det som en fördel.Är du en duktig administratör och organisatör med hög känsla för service och integritet kommer du att passa bra in i rollen! Du gillar att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter och tar tag i det som behövs för stunden. Som person är du även utåtriktad och har en positiv inställning samt tycker om att arbeta i högt tempo där din goda prioriteringsförmåga kommer till sin rätt. Vidare är det viktigt att du arbetar proaktivt och är självgående.


Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas inom kort och väntas pågå tom februari 2013. Tjänsten är på 75%. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Wigzell på 08-598 982 37.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Termelés, gyártás

Allas.ma
Termelés, gyártás
Oct 9th 2011, 01:38

Är du studerande eller deltidsarbetare och söker ett extra jobb och är beredd att arbeta skift?
Då kan detta uppdrag vara av intresse för dig! Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult.
Hur ser din arbetsdag ut som produktionspersonal?
Som produktionspersonal består dina arbetsuppgifter av bevakning av produktion, samt bevakning och rengöring av produktionsmaskiner. Packning och städning kommer också att förekomma i dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta skift vilket innebär arbete både dagar, kvällar och nätter.
Kvalitetsfokus samt ha en förståelse för processer och att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen är bra för att lyckas i denna roll.Vem trivs här?
Vi tror att du är en person som trivs i en miljö där en del monotona arbetsuppgifter förekommer och där flexibilitet efterfrågas då detta är ett skiftarbete.

Du har gott om tålamod, är noggrann och kvalitetsmedveten.


Det är meriterande om du har tekniskt intresse och har tidigare arbetat som operatör eller liknande. Att trivas med lagarbete och att kunna samarbeta med dina kollegor är viktigt för att lyckas och för att trivas.Du är också redo att som konsult på Adecco ta dig an andra uppdrag inom industri/logistik. Du anställs som en ambulerande konsult och det kräver egenskaper som att du är förändringsbenägen, nyfiken på nya utmaningar och redo att snabbt byta uppdrag om så krävs. Mångsidighet och intresse för konsultrollen är viktig.För att kunna anställa dig som extrapersonal hos oss behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller extra jobb på minst 50 %.

Gymnasial utbildning alternativt KY-utbildning, gärna inom maskinteknik/ teknik.Vad erbjuder vi Dig som produktionspersonal?
Du får möjlighet att arbeta extra i en stimulerande arbetsmiljö. Det är ett stort gäng Adecco konsulter samt anställda på företaget hos denna kund. Tycker du om att arbeta skift? Då får du även denmöjligheten.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.


Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly på 018- 65 33 14, zinu.kamaly@adecco.se


Konsultchef Karolina Mats på 018- 65 33 10Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: 2 platser.Adecco är världens

Allas.ma
2 platser.Adecco är världens
Oct 9th 2011, 01:38

2 platser.
Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag, som har konsulter inom de flesta olika branscher. Konsulterna på Adecco i Eskilstuna är ett härligt gäng, med specialkompetens inom sina olika områden. Vill du vara delaktig i gemenskapen, kan du förvänta dig spännande utmaningar med den trygghet och de förmåner som en anställning på Adecco innebär. Vi är ett friskvårdsinriktat företag, där det för oss är viktigt med god hälsa och träning som leder till goda arbetsinsatser och hög arbetsglädje. Vill du läsa mer om vilka förmåner du har som konsult hos Adecco, besök vår hemsida.

Adecco i Eskilstuna har nu ca 120 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.

Adecco söker nu 2 ingenjör med ansvar för reservdelsberedning till ett uppdrag för en av våra kunder i Eskilstuna. Uppdraget är långsiktigt och beräknas starta i september.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med en grupp ingenjörer att ansvara för att utöka reservdelsutbudet för företagets eftermarknad. Du deltar i projekt för att göra ett tekniskt och kommersiellt urval av reservdelar samt driva och utveckla tekniska eftermarknadslösningar tillsammans med produktutvecklingsavdelningen. I ditt ansvarsområde ingår även att se till att säkerställa att systemen är rätt uppdaterade gällande artikelnummer och information.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör på högskolenivå, gärna inom maskinteknik eller likvärdigt. Du har erfarenhet av teknisk dokumentation och av att arbeta projektinriktat. Krav i denna tjänst är att du pratar och skriver svenska och engelska flytande. Kan du även kinesiska eller mandarin är detta ett stort plus.

Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person bör vara driven och självständig. Du är positiv och strukturerad, samt trivs med att nätverka och arbeta i grupp.

Vad erbjuder vi dig?
Adecco erbjuder dig en anställning som ambulerande konsult med 6 månaders provanställning till att börja med. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning sker så snart som möjligt.

Arbetstid
Heltid. Dagtid.

Lön
Individuell lönesättning.

Kontaktpersoner
Sven Isacsson, 016-542 85 05, Konsultchef

Ansökan
Ansök tjänsten via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Adecco Sweden AB

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Oct 9th 2011, 01:38

It is important that you have the total/overall understanding of the customer requirements. You like to work in a team and have flexibility to work with a wide range of tasks.

You have:

· At least 5 year experience as Developer

· Experience of High Availability design

· Experience of complex systems with many autonomous clients

· Experience of integration with systems that supports the business (business critical systems)You also have a technique competence in some of these areas:o GSM/GPRS/3G communication

o SMS communication

o GSM-CSD

o Satellite communication

o Relation database design (Oracle)

o Information design / Data management


If you have question regarding this positions please contact Recruitment responsible Hesho Ahmad on 031- 720 72 04 or at hesho.ahmad@adecco.se

Do not hesitate to send us your application.

Welcome!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Ipari munkás

Allas.ma
Ipari munkás
Oct 9th 2011, 01:39

Vill du ha ett arbete där du får användning av din noggranna och effektiva sida? Industri och logistik i Göteborg söker nu personal till produktionen på ett av våra kundföretag i Göteborg.Hur ser din arbetsdag ut?

Som produktionspersonal kommer du att arbeta i företagets produktion med arbetsmoment som kapning, montering, pressning, fräsning, formning och packning. Uppdraget är på heltid med omgående start.Vem trivs här?

Du som tidigare har arbetat inom produktion och med montering kommer att trivas i detta arbete. Det är meriterande om du har bakgrund från tillverkningsindustrin och/eller verkstadserfarenhet. Då arbetet stundtals är fysiskt krävande bör du ha en god fysik.Som person är du samarbetsvillig och serviceinriktad. Vidare är du noggrann och ordningsam i ditt arbete. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Industrial & Logistics förmedlar montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Emelie Melin Lundström på telefonnummer 031 725 45 08.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions