Hasznos linkek:

2011. december 25., vasárnap

Allas.ma: Programozó

Allas.ma
Programozó
Dec 25th 2011, 02:35

Arbetsbeskrivning

Våra kunder behöver kompetenta IT-specialister inom javaområdet. Vi söker Dig som är specialist med fokus på lösningar och som gillar utmaningar och att utvecklas. Har du dessutom förmågan att snabbt sätta dig in i nya miljöer, nya förutsättningar och nya problemformuleringar kommer du passa perfekt som konsult för Adecco IT Konsult!Din profilVi tror att du har erfarenhet inom något eller några av följande områden:

Enterprise Java, JEE5 / EJB3

JBoss, GlassFish, WebSphere, Tomcat

Spring och Spring MVC, Struts/Struts2

Hibernate, EclipseLink, JPA

JMS

Eclipse, Maven, SubVersion, Git

Mobila platfformar som Android och iPhone

Datasäkerhet

Oracle, MySqlDu har erfarenhet av komplexa system med självständiga klienter. Du har också arbetat med integration av verksamhetsstödjande system.Som person är du kommunikativ och har god förmåga att interagera med slutkunden. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs.

För att passa som konsult hos Adecco IT Konsult och våra kunder så ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi uppskattar alla ett gott humör och glimten i ögat och om du besitter alla dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT Konsult. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi jobbar även kontinuerligt med våra konsulters kompetensutveckling och ser till att skapa en personlig utvecklingsplan för dig.Fakta om anställningen

Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller skicka ett mail till Hesho Ahmad, Rekryteringsansvarig på hesho.ahmad@adecco.se. Varmt välkommen med din ansökan!Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Termelés, gyártás

Allas.ma
Termelés, gyártás
Dec 25th 2011, 02:35

Vill du ha en arbetsdag fylld med varierande arbetsuppgifter inom området kvalitet? Då kan vi på Adecco ge dig en möjlighet att utvecklas och få arbeta med utmanande arbetsuppgifter i ett företag med fart och fläkt.Hur ser din arbetsdag ut?
Som kvalitetsansvarig kommer du att arbeta med interna process- och produktrevisioner samt följa upp statistik och sköta såväl externa som interna reklamationer och interna avvikelser. Det ligger även på ditt ansvar att tillse att nödvändiga certifikat finns samt sköta uppföljning av dessa. Du kommer att underhålla ISO-certifikat ISO 9000, 14000 och även arbeta med att uppdatera och säkerställa att kvalitets- och miljöhandboken på företaget speglar verksamheten på rätt sätt. Utöver det kommer du att sköta kundkontakter gällande kvalitetsärenden. Du kommer även att hålla i utbildningar för personalen gällande kvalitet samt kring brand och säkerhet. Du kommer att fördela arbetet för 2 personer, och på längre sikt kan det bli aktuellt med personalansvar. Det finns stora möjligheter att anställningen övergår till kunden på sikt. Uppdraget startar omgående.


Vem trivs här?
Du som har 1-2 års arbetslivserfarenhet, gärna inom kvalitetsarbete kommer att trivas i rollen. Du har en högskoleexamen som ingenjör inom kvalitet och logistik alternativt industriell ekonomi eller mekanik. Dina tidigare arbeten inom kvalitet i verkstad/industrimiljö, eller inom bilindustrin gör att du kommer klara arbetet bra samtidigt som det ger dig chans till utveckling. Har du tidigare arbetat som till exempel SQA eller inköpstekniker med kvalitets- och produktsäkring kommer du snabbt att sätta dig in i arbetet. Det är även en fördel om du har jobbat med produktrevisioner och mätteknik. Är du van att jobba i Excel är det en stor fördel, samt om dina kunskaper i engelska är goda såväl muntligt som skriftligt.
Är du en person som har ett stort ordningssinne och tycker om att jobba systematiskt, samtidigt som du har förmågan att vara flexibel och prioritera dina arbetsuppgifter på ett systematiskt sätt kan detta vara rätt plats för dig. Då det stundtals kan vara mycket att göra på företaget är det viktigt att du trivs med att ha många bollar i luften. Eftersom du kommer ha kontakt med människor på både extern och intern nivå är din förmåga att lyssna och kommunicera viktig, samtidigt som du kan delegera på ett professionellt sätt.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående så rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Emma Johansson på tel: 0520-474752.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Nővér

Allas.ma
Nővér
Dec 25th 2011, 02:35

Vill du utvecklas inom ditt yrke och få nya erfarenheter? Vill du upptäcka nya arbetsplatser och möta nya människor? Vi på Adecco Medical & Science ger dig dessa möjligheter!Hur ser din arbetsdag ut?
Du som sjuksköterska kommer arbeta med telefonrådgivning mot anställda på olika företag.Vem trivs här?
Du som har arbetat minst två år som legitimerad sjuksköterska samt har erfarenhet av telefonrådgivning kommer att trivas som vår konsult på detta uppdrag. Du som har datorvana, snabbt kan komma in i olika arbetsuppgifter och positiv framtoning är andra egenskaper som underlättar arbetet. Goda kunskaper i engelska språket är önskvärt.Vad erbjuder vi?
Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco och det aktuella uppdraget är dagtid, 80 % tjänstgöring mellan januari – mars.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sandra Persson på tel: 08-598 981 22 eller sandra.persson@adecco.seVid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Beszerző

Allas.ma
Beszerző
Dec 25th 2011, 02:35

Har du erfarenhet som inköpare och känner dig redo för nästa steg i karriären? Vi söker en inköpare till ett företag där du kan utvecklas och få dina idéer genomförda i Skaraborgs område. Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande så sök redan idag!Hur ser din arbetsdag ut?Du kommer att få möjligheten att arbeta i en utmanande roll som inköpare i en trivsam organisation där dina kunskaper inom inköp kommer till användning. Som inköpare kommer du bl.a. att arbeta med pris och kontraktsförhandlingar inom produktion och tillverkningsindustrin. Du skall bistå med stöd till andra funktioner vid olika inköp och har därför en god vana att samarbeta med andra människor. I rollen kommer du att utveckla och skapa olika handelsstrategier, för att effektivisera inköpsfunktionen. Du kommer att arbeta i en familjär miljö med snabba beslutsvägar och har en god vana att vara insatt i stora och små inköp.Vem trivs här?Med en akademisk utbildning och flera års erfarenhet av inköp känner du dig säker i din roll som inköpare. Du kommunicerar problemfritt på både Engelska och Svenska. Meriterande är att du har tidigare arbetat med inköp inom industrin då tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter kommer att underlätta ditt arbete som inköpare. Eftersom du är ansvarsfull och strukturerad uppskattar du att få arbeta själständigt och det krävs att du är tuff i affärer. Dock ser vi att du är samarbetsvillig då kulturen på företaget genomsyrar sammanhållning och glädje vilket är en betydande faktor.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du att uppskattas för din kompetens. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.För frågor är du välkommen att ta kontakt med Adecco, Skövde: Anna Mannvik

Telefon: 0500 44 57 70

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Dec 25th 2011, 02:35

Applikationsutvecklare med SharePoint kompetens sökes till expansivt företag inom fordonsbranschen!ArbetsbeskrivningTill vår konsultverksamhet söker vi nu en Applikationsutvecklare med intresse av att arbeta inom fordonsindustrin. Om du har erfarenhet från nedanstående områden så kan vi erbjuda dig ett varierande och intressant jobb i ett expansivt företag.Du skall ansvara för Maintanace på Sharepoint BI server med applikationer samt handhavandefrågor.Du ansvarar för nyutveckling, vidareutveckling och justeringar av på befintlig plattformDu ska både utveckla befintliga och skapa nya rapporterHantera dashboards element och vidareutveckla siten enligt kundönskemålFör att vara aktuell för denna tjänst ska du ha god kompetens inom något eller några av följande:SharePoint 2010 BI, Dashboard Designer, Performance Point Services, Excel Services, Reporting Services, Visio Services,Power Pivot.

SQLServer 2008R2 och SSRS , SSAS samt SSISPersonliga egenskaperFör att passa som konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vad erbjuder Adecco dig?Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.Fakta om anställningenTjänsten avser en anställning i vår uthyrningsverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.AnsökanDu söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller skicka ett mail till hesho.ahmad@adecco.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Hesho Ahmad, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 - 720 72 04. Varmt välkommen med din ansökan!Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling..

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Vi på Adecco Finance & Legal ger

Allas.ma
Vi på Adecco Finance & Legal ger
Dec 25th 2011, 02:35

Vi på Adecco Finance & Legal ger dig en möjlighet att utvecklas och få dina idéer genomförda!Hur ser din arbetsdag ut?

Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent kommer att innefatta kundreskontra, leverantörsreskontra, agera back up inom orderhantering samt svara i telefon. Du kommer att arbeta i affärssystemet Visma.Uppdraget avser en konsulttjänst med start omgående och kommer att pågå till och med december 2012.Vem trivs här?

Har en ekonomiexamen, minst på gymnasienivå, viss administrativ vana och har lätt för debet, kredit och siffror kommer du snabbt in i arbetsuppgifterna samtidigt som du utvecklas och tar nya kliv. Har du dessutom goda kunskaper inom Excel samt uttrycker dig obehindrat på engelska kommer du att känna dig trygg i din nya roll. Är du som person öppen och flexibel samtidigt som du är positiv och noggrann kommer du att trivas utmärkt på din nya arbetsplats. .Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sara Bergstrand på tel: 031 725 45 38.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Villástargonca vezető

Allas.ma
Villástargonca vezető
Dec 25th 2011, 02:35

Du har god praktisk erfarenhet av att köra truck och gärna erfarenhet från lager, dock inget krav. Arbetspassen är förlagda mån – fre 16:00 – 20:00. Du bestämmer själv vilka pass du vill jobba men vi ser helst att du kan jobbar 2 pass i veckan.
Vi söker dig som har truckkort A och B. Du skall vara 18 år fyllda och kunna intyga att du studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du behärskar svenska i tal och skrift och har möjlighet att arbeta olika skift.Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, ordningsam och flexibel. Du har god samarbetsförmåga och hög social kompetens. För att klara av rollen som truckförare ställs krav på självständighet och stresstålighet. Som person är du prestigelös och har förmåga att se vad som behöver göras i din omgivning.
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Ofullständiga ansökningar beaktas ej så vänligen ladda upp ett CV.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Malin Flygt på telefon 033- 20 48 14 eller Rekryteringsansvariga Therese Bekkelund, 031 - 725 45 14.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på telefon 08-598 980 10.Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Marketing asszisztens

Allas.ma
Marketing asszisztens
Dec 25th 2011, 02:35

Vill du arbeta i en global miljö som marknadsassistent? Vi kan nu erbjuda dig en spännande tjänst inom en internationell organisation med fokus på marknad och webb.Vi söker en person till vår uthyrningsverksamhet där du kommer att vara placerad ute hos vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter!Hur ser din arbetsdag ut?

Företaget ingår i en stor koncern och arbetar med att sälja profilprodukter inom koncernens olika varumärken, alltifrån kläder till enklare maskiner. Tjänsten innebär att du kommer att fungera som marknadsassistent och webmaster på avdelningen. Du kommer att arbeta mycket med e-handel, exempelvis med att verkställa och löpande förbättra rutiner gällande produktbilder, produkttexter och information, lägga upp bilder och texter med produktinformation, prisuppdateringar och framtagning av statistik. Du kommer att arbeta aktivt med förslag till förbättringar som ökar försäljning, effektivisering av processer och rutiner och uppdatera erbjudanden utifrån lagersituation. En del av tjänsten innebär också att vara ett understöd till marknadschefen och hjälpa denne med produktion av onlinekommunikation, distribuera e-postkampanjer och producera trycksaker såsom broschyrer, kataloger och flyers.Vem trivs här?
Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och vi ser att du som person är både strukturerad och initiativrik. Om du besitter förmågan att producera och utföra marknadsaktiviteter utifrån långsiktiga planer såväl som snabba direktiv tror vi att du kommer att trivas i denna tjänst. Då det är en ny tjänst på avdelningen krävs det att du är flexibel i din roll och har en förmåga och hantera många ärenden samtidigt. För att axla rollen som marknadsassistent behöver du ha goda kunskaper inom Adobe CS och MS Office paketet. Vi tror att du har erfarenhet av e-handel och något års erfarenhet inom marknadsföring. Vi ser att du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Meriterade är eftergymnasial utbildning inom området, samt grafisk formkänsla och intresse för trender. Du kommer erbjudas en tjänst inom vår uthyrningsverksamhet och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR, marknad och administration. Adecco är auktoriserat.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vi börjar omgående med rekryteringsarbetet och vår kund vill att du är startklar i januari. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.se och via "sök tjänsten här!"-knappen nedan.Vid frågor angående processen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarige Sandra Lindberg, 031-725 45 07 eller sandra.lindberg@adecco.se.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Analytisk ekonom sökes för långt

Allas.ma
Analytisk ekonom sökes för långt
Dec 25th 2011, 02:35

Analytisk ekonom sökes för långt uppdrag i en väletablerad organisation!

Vill du ha en bred ekonomroll på ett av Göteborgs större och väletablerade företag? Vi på Adecco Finance & Legal ger dig en möjlighet att utvecklas och få dina idéer genomförda!

Hur ser din arbetsdag ut?

Tjänsten innebär att du kommer att biträda verksamhetsområdeschefen och övriga arbetsledningen i bokföring, budgetarbete, prognos-/resultatarbete och att ta fram månadsrapporter med tillhörande nyckeltalsdiagram. Du kommer även att vara delaktig i och ansvara för att genomföra ekonomiska utredningar på avdelningsnivå. I arbetet ingår också att bistå controller vad gäller resultatanalyser, prognosarbete och redovisning. Du ansvarar för kontering av fakturor och har rollen som inköpssamordnare.Uppdraget är ett föräldravikariat på ett år med start omgående.Vem trivs här?

För att trivas i rollen och göra ett bra jobb bör du ha erfarenhet och kunskap från ekonomiskt och övrigt administrativt arbete. Du har gedigna IT-kunskaper, främst i Officepaketet. Vi ser gärna att du har en ekonomisk högskoleexamen samt erfarenhet av IFS och Lotus Notes. Som person har du analytisk förmåga, kan arbeta självständigt och är noggrann. Du har också ett utåtriktat sätt med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Kihlgren på tel: 031 720 72 02.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommenatt söka!You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Villástargonca vezető

Allas.ma
Villástargonca vezető
Dec 25th 2011, 02:35

Du har god praktisk erfarenhet av att köra truck och gärna erfarenhet från lager, dock inget krav. Arbetspassen är förlagda mån – fre 16:00 – 20:00. Du bestämmer själv vilka pass du vill jobba men vi ser helst att du kan jobbar 2 pass i veckan.
Vi söker dig som har truckkort A och B. Du skall vara 18 år fyllda och kunna intyga att du studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du behärskar svenska i tal och skrift och har möjlighet att arbeta olika skift.Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, ordningsam och flexibel. Du har god samarbetsförmåga och hög social kompetens. För att klara av rollen som truckförare ställs krav på självständighet och stresstålighet. Som person är du prestigelös och har förmåga att se vad som behöver göras i din omgivning.
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Ofullständiga ansökningar beaktas ej så vänligen ladda upp ett CV.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Malin Flygt på telefon 033- 20 48 14 eller Rekryteringsansvariga Therese Bekkelund, 031 - 725 45 14.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på telefon 08-598 980 10.Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Telemarketing munkatárs

Allas.ma
Telemarketing munkatárs
Dec 25th 2011, 02:35

Som innesäljare kommer du tillsammans med fält- och innesäljare att ingå i ett av våra kundorienterade säljteam. I din vardag har du direktkontakt per telefon och mail med våra kunder. Du arbetar med teknisk support, samt att ta fram pris- och leveransuppgifter, svara på frågor kring offerter och produkter.

För att passa in i vår organisation tror vi att du är en pålitlig, kommunikativ person med glimten i ögat. Vi tror vidare att du ser en utmaning i att ge kunden service och support i världsklass. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, där en positiv attityd och framåtanda är en förutsättning för att lyckas. Då kundkontakterna i ditt arbete till största del är med elinstallatörer ser vi det som mycket viktigt att du har en elteknisk utbildning och/eller yrkeserfarenhet som rör elinstallation.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Har du erfarenhet från Navision

Allas.ma
Har du erfarenhet från Navision
Dec 25th 2011, 02:35

Har du erfarenhet från Navision och vill jobba med ekonomi i en tempofylld och trivsam miljö? Vi på Adecco Finance & Legal ger dig en möjlighet att utvecklas och knyta nya kontakter inför framtiden!Hur ser din arbetsdag ut?

Vår kund är ett logistikföretag beläget i Göteborg. Som ekonomiassistent kommer duatt arbeta med bokföring och registrering av inkommande betalningar samt utländska betalningar. Du kommer även att hantera betalningspåminnelser.I arbetsuppgifterna ingår även betalningar av leverantörer och att lägga upp leverantörsinformation i Basware.Uppdraget avser en konsulttjänst med start omgående och kommer att pågå till och med mars 2012. För rätt person finns möjlighet till förlängning.Vem trivs här?

Har du tidigare arbetat i Navision, har ett par års erfarenhet från arbete som ekonomiassistent samt besitter goda kunskaper inom moms- och skatteredovisning har du mycket med dig av det som krävs för rollen. Är du som person noggrann, självständig och positivt inställning till nya arbetsuppgifter är det här din rätta plats.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sara Bergstrand på tel: 031 725 45 38.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Dec 25th 2011, 02:35

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.För kunds räkning söker Adecco en behörig lärare inom omvårdnadsprogrammet!Uppdraget:

Vi söker dig som i första hand är behörig omvårdnadslärare. Alternativt är du utbildad sjuksköterska eller undersköterska med dokumenterad bred allmänkompetens från vård och omsorg. Ett krav är att du har goda datakunskaper, officepaketet.Arbetsuppgifterna:

Som omvårdnadslärare och mentor kommer du att ingå i ett av två arbetslag på skolan, vilket innebär en delaktighet och närhet till såväl kollegor som elever. I denna roll har du också ansvar för att eleverna får en kvalificerad APL -plats som matchar elevens utbildning till undersköterska. Skolan är med i Vårdcollege och du kommer att vara vård- och omsorgsprogrammets ansikte utåt eftersom du organiserar och följer upp skolans APL-platser. Parallellt planerar och undervisar du inom flertalet olika vårdämnen. Som pedagog har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi arbetar med korta beslutsvägar och har högt i tak. Arbetet kräver att du har B-körkort och tillgång till egen bil.Utbildning:

Önskvärt är behörig omvårdnadslärare.Fakta om anställningen:

Behörig lärare erbjuds en inhyrningsperiod på 6 månader med möjlighet till anställning hos kund. Obehörig lärare erbjuds en inhyrning i två månader. Heltid.Personliga egenskaper:

Allra viktigast är din vilja och förmåga att arbeta med ungdomars lärande och idéer för att utveckla förutsättningarna för detta. Vi söker dig som brinner för att jobba med ungdomar, är driven, flexibel och positiv som gillar att samarbeta både med branschen och kollegor. Vidare önskar vi att du har god förmåga att upptäcka var förbättringar kan göras och att lyfta fram nya idéer. Du ska vara prestigelös och sätta eleven i fokus. För att passa in rollen som lärare bör du ha förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer. Du ska se möjligheter i att arbeta ämnesövergripande och i nära samarbete med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Är du nyfiken och vill veta mer kontakta oss snarast! Skicka din ansökan via mail till johanna.andersson@adecco.se.Startdatum: 2 januari eller snarast. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan redan idag.602 32 Norrköping


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Emberi erőforrás és kiválasztás

Allas.ma
Emberi erőforrás és kiválasztás
Dec 25th 2011, 02:35Hur ser din dag ut som jobbcoach hos oss?Som jobbcoach på Adecco får du en introduktion inom området och arbetar därefter självständigt med coachning av deltagare. Du får tillgång till Adeccos coachningsmaterial och arbetar med att utbilda och träna deltagarna i att förbättra möjligheterna till ny sysselsättning; exempelvis genom att skriva ansökningshandlingar, öva på intervjuteknik, hitta nya sökvägar etc. Du kommer att ge deltagarna råd, stöd och vägledning genom hela jobbsökningsprocessen.


Vem trivs här?
Du som är egenföretagare, alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning och kommer att ha det under minst ett år framöver kommer att trivas i rollen. Med minst tre års arbetslivserfarenhet inom liknande yrke och relevant utbildningsbakgrund från HR, personal eller andra pedagogiska yrken i kombination med utbildning inom coachområdet kommer du att axla rollen på ett bra sätt samtidigt som du får en ny utmaning i en positiv miljö. Besitter du goda datorkunskaper i Office-paketet, framförallt Word, och god svenska i såväl tal som skrift kommer du att känna dig trygg i rollen.Är du självgående och flexibel som person med förmågan att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter kommer du att känna dig som hemma på din nya arbetsplats. Är du pedagogiskt lagd och kan individanpassa din coachning kommer du att nå framgång inom rollen.Vad erbjuder vi dig?Vi erbjuder dig en anställning på Adecco Sweden AB, där du själv kommer att kunna lägga upp ditt arbetsschema. Vi ser dock att du skall kunna arbeta minst 2 dagar/vecka. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå löpande framöver. Du kommer att sitta i våra lokaler i centrala Göteborg.Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.Är du intresserad?Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten som jobbcoach skall tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet vänligen kontakta Caroline Berglund på telefon: 031 725 45 04.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Emberi erőforrás és kiválasztás

Allas.ma
Emberi erőforrás és kiválasztás
Dec 25th 2011, 02:35

Vill du jobba i en internationell och dynamisk organisation? Vi på Adecco kan erbjuda dig en möjlighet tillsammans med intressanta människor i en lärorik miljö.Hur ser din arbetsdag ut?Du kommer att arbeta i en bransch med många utmaningar där din kunskap kommer till nytta. Som HR Business partner skall du omvandla teorier och olika metoder till en verklighetssinnad tankegång och sund problemformulering. Du kommer att arbeta med att utvidga användningen av statistiska metoder på företaget. Din arbetsdag kommer även att innehålla många kundkontakter med internationella kunder.Vem trivs här?Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom Personal- eller Beteendevetenskap och gärna erfarenhet från motsvarande roll. Vi ser gärna att du har arbetat tidigare med statistiska analyser och olika problemlösningar.

Som person är du lösningsorienterad, självgående och positiv. Du sätter kunden i fokus och har ett drivande förmåga att skapa goda relationer/nätverk.Vad erbjuder vi?

Låter detta intressant är du varmt välkommen att söka. Du blir anställd som konsult i Adecco Sweden. Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande. Sök redan idag då tjänsten tillsätts snarast!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.För frågor är du välkommen att ta kontakt med Adecco, Skövde: Johanna Ekblom

Telefon: 0500 44 57 70
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Programozó

Allas.ma
Programozó
Dec 25th 2011, 02:35

Nu söker vi erfarna .Net utvecklare som känner sig redo att arbeta med ett gäng kompetenta utvecklare!Arbetsbeskrivning

En av våra största kunder söker nu en skicklig .NET-utvecklare. Har du förmågan att snabbt sätta dig in i nya miljöer, nya förutsättningar och nya problemformuleringar kommer du passa perfekt i vårt team!Din profil

Du har erfarenhet inom några av följande områden:

Windows XP, Windows 7

Visual Studio.NET 2008 and 2010

Visual Basic.NET, C#

MS SQL-server

ASP.NET

HTMLSom person är du kommunikativ och har god förmåga att interagera med slutkunden. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs.

För att passa som konsult hos Adecco IT Konsult och våra kunder så ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Känner du att detta passar in på dig så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT.Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag. Detta inkluderar jobb som aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Konsulten erbjuds möjligheten att arbeta med omväxlande uppgifter i olika typer av projekt. Detta ger konsulten bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät vilket vi vet är mycket värdefullt. Vi jobbar även kontinuerligt med kompetensutveckling och skapar personliga utvecklingsplaner för våra konsulter.Fakta om anställningen

Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller skicka ett mail tillhesho.ahmad@adecco.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Hesho Ahmad, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 - 720 72 04. Varmt välkommen med din ansökan!Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Driven och självgående projektledare

Allas.ma
Driven och självgående projektledare
Dec 25th 2011, 02:35

Driven och självgående projektledare inom IT och logistik sökes till ett tillverkande industriföretag!

Är du lösningsfokuserad och orädd och söker nya utmaningar? Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa erfarenhet!

Hur ser din arbetsdag ut?

I din roll kommer du att projektleda implementering och processäkring av nytt IT- logistiksystem.Vem trivs här?

Du som är utbildad ingenjör inom logistik och har goda kunskaper inom IT och ekonomi samt några års erfarenhet av projektledning kommer att känna igen dig här samtidigt som du utmanas och tar nya kliv! Dina goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift kommer att komma väl till pass i din nya tjänst.Är du driven, orädd och självgående är detta rätt plats för dig! Din förmåga att arbeta strukturerat och att samarbeta med andra samt din ödmjuka framtoning kommer här att ge dig framgång!Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Svensson på 021- 470 29 01.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Dec 25th 2011, 02:35

Söker du efter en ny utmaning kan Adecco Engineering vara din nästa arbetsgivare!Adecco Engineering är inne i en expansiv fas och söker ny efter duktiga ingenjörer främst mot fordonsindustrin.Vill du arbeta med den senaste tekniken inom produktutveckling där mycket spännande händer på området för att nå framtida egenskaper och kundkrav? Har du en bakgrund inom el/elektronik, inbyggda system, provning, uppdragsledning eller liknande? Vi söker dig som har du erfarenhet av något/några av följande:- CAN / CANalyzer

- Matlab / Simulink

- Elektra

- INCA – PC

- C / C++

- Catia V5Är duen driftig lagspelare som har lätt för att smälta in i olika arbetsgrupper och är sugen på nya utmaningar? Är du utbildad Civil- eller högskoleingenjör och är driven, kreativ och strukturerad?Då villhälsa dig välkommen med din ansökan till oss. Vi söker nu dessa kompetenser till vår kund inom fordonsindustrin.Vid frågorär du välkommen att kontakta Malin Arnljung på 031- 720 72 03. Skicka din ansökan genom att registrerar dig på vår hemsida omgående. Sista ansökningsdag är den 30 december.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Adecco Engineering & Technical söker ständigt efter duktiga och drivna ingenjörer och teknikspecialister till vår konsultverksamhet för längre uppdrag hos våra kunder främst inom fordonsindustrin och telecombranschen. Som specialistkonsult hos oss får du möjlighet att växla mellan olika uppdrag och möter på så sätt ständigt nya utmaningar och kan skapa dig ett värdefullt kontaktnät.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions