Hasznos linkek:

2012. február 26., vasárnap

Allas.ma: Repülőjegy értékesítő

Allas.ma
Repülőjegy értékesítő
Feb 26th 2012, 02:36

Nu söker vi värdar/värdinnor som vill arbeta extra på en av Sveriges största mötesplatser!


Arbetsuppgifter
Vi söker nu Dig som är studerande/pensionär eller redan har ett arbete på 50% och vill jobba extra som värd/värdinna, kassapersonal och garderobiär. Du kommer att få upplärning på de olika arbetsstationerna.
Kunden är belägen i centrala Göteborg och är en av Sverige största möteplatser med utställare och tusentals besökare från hela världen. Arbetet kan förekomma både dag/kväll, måndag till söndag och ibland kan det bli långa dagar.

Krav
Att du:
- Skall kunna arbeta 22-25 mars (OBS detta är ett krav)
- Är student och kommer att studera under minst två år framöver, är pensionär eller har en annan typ av huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- Kan arbeta dagtid minst 1-2 ggr i veckan. Jobb på helger och kvällar förekommer också.

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Inte finns med i brottsregistret hos PolisenÖnskvärt
Att du:
- Har erfarenhet av serviceyrken
- Har kunskap i fler språkPersonliga egenskaper
Som person är du utåtriktad, serviceminded och kundfokuserad. Du tar gärna kontakt med människor och har ett hjälpande förhållningssätt. Det är positivt om du har ett personligt intresse av mässor och konferenser. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet.Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Ansökan
Intervjuerna hålls löpande så du är välkommen att ansöka redan idag! Du söker tjänsten genom att först registrera ditt CV på www.adecco.se och därefter ansöka. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Therese Bekkelund 031-725 45 14 eller konsultchef Alma Velijevic 031-720 72 89.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions