Hasznos linkek:

2012. február 26., vasárnap

Allas.ma: Logisztika, szállítmányozás

Allas.ma
Logisztika, szállítmányozás
Feb 26th 2012, 02:36

Är du sugen på ett sommarjobb? Arbetar du eller har du tidigare arbetat på Arlanda flygplats och har vana av att ta ansvar? Då har Adecco lösningen!

Vi söker 4 stycken godshanterare till vårt sommaruppdrag som sträcker sig mellan maj-augusti. Eftersom detta sommarjobb är deltid, krävs det därför att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i from av studier eller annat extrajobb. Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco Student och arbeta som uthyrd konsult.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som godshanterare på Arlanda flygplats kommer du att arbeta i ett team där ni har individuella ansvarsområden. Du kommer att köra och hämta paket till flygplanen, sortera in- och utgående frakt och registrera och behandla tulldokument i dataregister.

Vem trivs här?
För att trivas i din roll är det viktigt att du tidigare har arbetat på Arlanda flygplats och känner till flygplatsen. Du har tidigare arbetat som godshanterare eller med liknande arbetsuppgifter, där ansvar, tydlig kommunikation och samarbete har varit prioriterande. Eftersom du ska köra mellan flygplanen är det därför en självklarhet för oss att du har B-körkort, meriterande om du har truckkort och/ eller har körtillstånd från Arlanda.

Du som söker ska vara självgående och kunna ta egna initiativ, vara pålitlig och noggrann. Du trivs att med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har goda datakunskaper, samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat, då du kommer att arbeta i en internationell arbetsmiljö.

Vad erbjuder Adecco?
Som student/ extra medarbetare får du under hela sommaren möjlighet att arbeta på en internationell arbetsmiljö. Du kommer ha ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du blir anställd som konsult i Adecco Student. Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco Student gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Mer information finner du på www.adecco.se.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt med följande:
1.Bifoga ditt CV och ett personligt brev
2.Skriv in två referenser i ditt bifogade CV med namn, telefonnummer och företagsnamn.
3.Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer två personlighetstester att skickas till ditt mail. Vänligen gör dessa tester omedelbart!

Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Var noga med att ange - Kontraktstyp Studentjobb- när du gör din registrering.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta:Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly på 018-65 33 14, zinu.kamaly@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions