Hasznos linkek:

2012. február 26., vasárnap

Allas.ma: Minőségellenőr

Allas.ma
Minőségellenőr
Feb 26th 2012, 02:36

Kvalitetsingenjör sökes till stort industriföretagGenom Adecco kan du ta chansen att arbeta på ett av Sveriges största industriföretag.Hur ser din arbetsdag ut?

I arbete som kvalitetsingenjör ingår att inom Sverige besöka leverantörer inom elektronikbranschen och tillsammans med dem arbeta förebyggande för att uppnå bästa kvalitet. Du kommer också att ingå i en av företagets projektgrupp för produktutveckling, där du fokuserar på kvalitetsaspekten.Vem trivs här?

Vi söker dig som är ingenjör med inriktning elektronik och tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete, vi ser också gärna att du har en inblick i elektronikkonstruktion. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift. Som person är du driven, utåtriktad och analytisk. Vidare är du van att arbeta självständigt och öppen för resor inom Sverige.Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en visstidsanställning som ambulerande konsult, som därefter kan övergå till en tillsvidareanställning hos Adecco.

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig därför friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning sker så fort som möjligt.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta

Rekryteringsansvarig: Ola Eliasson – 021 470 29 80

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel:

08-598 980 10.Arbetstid
Heltid. Dagtid

Lön
Enligt avtal.


Ansökan
Ansök tjänsten via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare
Adecco Sweden AB, Västerås
Västgötegatan 4a,

72211 VÄSTERÅS
Tel: 021-196500
Mer information på http://www.adecco.seAdecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med Staffing Services, Recruitment, Outsourcing samt Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Adecco i Västerås har ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions