Hasznos linkek:

2012. február 26., vasárnap

Allas.ma: Hur ser din arbetsdag ut? Rätt

Allas.ma
Hur ser din arbetsdag ut? Rätt
Feb 26th 2012, 02:36

Hur ser din arbetsdag ut?

Rätt sak på rätt plats i rätt ögonblick är viktigt. Det gäller i hela kedjan från ritning och prototyp till test och produktion.Vem trivs här?

Du är ingenjör och har några års erfarenhet av konstruktionsarbete. Som person ska du vara driven och ha lätt för att sätta dig in i nya rutiner. Du ska ha lätt för att ta kontakt med människor och vara duktig på att följa upp de arbetsuppgifter du har på ditt bord. Du är prestigelös samt lyhörd. Vi förutsätter att du är engagerad och självgående. Du är en duktig problemlösare som kommunicerar och förankrar dina idéer väl hos andra. Du har förmåga att skapa och behålla goda relationer. Du kommer att jobba i små, målinriktade team varför vi värderar dina egenskaper som lagspelare högt. Du är strukturerad och van att hantera många projekt på en gång.Vad erbjuder vi?

Ett varierande och utvecklande arbete i en spännande miljö.Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.seÄr du intresserad?

Ansök så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seMer info: Pernilla Dahlbäck Björk: 0500-445773 pernilla.dahlback@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Varmt välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions