Hasznos linkek:

2012. február 26., vasárnap

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Feb 26th 2012, 02:35

Vill du arbeta i en global miljö som Parts Redaktör? Adecco Automotive kan erbjuda dig en spännande tjänst inom en internationell organisation. Vår kund inom fordonsindustrin söker nu efter en Parts Redaktör.


Hur ser din arbetsdag ut?
Under en arbetsdag kommer du att arbeta med att skapa och underhålla reservdelskataloger. Bland annat tar du fram tidsättning som är underlag för debitering av slutkunder. Förkunskaper från fordonsindustri, gärna mekaniska kunskaper är meriterande men arbetets karaktär är administrativt och du arbetar mycket i Excel, Word, Lotus Notes, Outlook, KDP, VIDA och QV90.


Vem trivs här?
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från fordonsindstri, kanske har du en ingenjörsbakrund eller motsvarande. Arbetet utförs i en internationell miljö och engelska och svenska är arbetsspråk. För att passa in på avdelningen så är du en duktig administratör med en positiv inställning. Du kommer att erbjudas en anställning inom vår uthyrningsverksamhet. Vid anställning läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår kund vill att du skall kunna börja arbeta relativt omgående.Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vi börjar omgående med rekryteringsarbetet. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seoch via "sök tjänsten här!"-knappen nedan.
Vid frågor angående tjänsten kontakta Ebba Rundqvist Rekryteringsansvarig , 031-725 45 30.Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.Välkommen att söka!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions