Hasznos linkek:

2012. február 26., vasárnap

Allas.ma: Emberi erőforrás és kiválasztás

Allas.ma
Emberi erőforrás és kiválasztás
Feb 26th 2012, 02:36

Har du något års erfarenhet av brett HR-arbete och vill utöka din kompetens inom området? Vi har uppdraget för dig hos vår kund, en global industrikoncern, i Kista!


Hur ser din arbetsdag ut?
Som HR-generalist kommer du att få möjligheten att bredda dina kunskaper inom HR och arbeta varierat!
Bland dina uppgifter kommer du att ha mycket kontakt med chefer i organisationen där du stöttar dem i diverse frågor. Du får använda din kompetens och ge stöd inom det området som du kan bäst! Vidare kommer du att ha kontakt med företagshälsovården samt svara på frågor kring tidrapportering (i IFS) och lön och även vara behjälplig vid introduktioner av nyanställda. Du kommer även att få upprätta rutiner, utvärdera befintliga rutiner samt arbeta administrativt.
Som HR-generalist arbetar du nära HR-chefen.Vem trivs här?
Har du något års erfarenhet av brett HR-arbete har du goda förutsättningar för att göra ett riktigt bra jobb! Vidare har du goda datakunskaper och sätter dig snabbt in i nya datasystem.

Är du självgående, serviceinriktad och strukturerad? I så fall kommer du att passa i rollen och trivas bra. Du inger förtroende, har en positiv attityd och trivs med kontakten med andra i ditt jobb. Vidare ser du förbättringsmöjligheter i processer och rutiner samt är smidig i din kommunikation.Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas 1 april och väntas pågå 1 år. Tjänsten är på heltid. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Wigzell på 08-598 98 982 37 alt. Sofia.wigzell@adecco.se.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions