Hasznos linkek:

2012. február 26., vasárnap

Allas.ma: Technikus

Allas.ma
Technikus
Feb 26th 2012, 02:36

Adecco IT & Engineering söker nu två certifierade Avayatekniker. Du har en bakgrund och ett intresse för IP-telefoni och tycker om att hjälpa andra.


Hur ser din arbetsdag ut?
Som Avayatekniker kommer du att ingå i en helpdeskliknande funktion. Du kommer dagligen supportera, nyinstallera, uppgradera, konfigurera och integrera IP-telefoni genom Avaya. Inom ramen för arbetsuppgifterna ingår det också felsökning, problemlösning. Utöver kundkontakter har du även operatörs- och leverantörskontakter. Det kan också ingå arbetsuppgifter gällande hantering av mobila enheter såsom iPhone.


Vem trivs här?
Du har en bakgrund som helpdesk- eller telesupportmedarbetare. Du har goda kunskaper inom telefonisystemet Avaya och kan du dessutom programmera är det meriterande. Du har ett generellt intresse av och kunskaper om telefoni. Du skall vara certifierad inom AIC (Avaya Interaction Center) och ditt tekniska intresse är självklart. Du talar och skriver både svenska och engelska.


Som person är du resultat- och målinriktad. Du har egen drivkraft och arbetar lösningsorienterat. Till sist hoppas vi att du är servicemedveten och glad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida och ansöker därifrån. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Alexander Aminoff på tel: 08-587 512 19
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions