Hasznos linkek:

2011. december 25., vasárnap

Allas.ma: Driven och självgående projektledare

Allas.ma
Driven och självgående projektledare
Dec 25th 2011, 02:35

Driven och självgående projektledare inom IT och logistik sökes till ett tillverkande industriföretag!

Är du lösningsfokuserad och orädd och söker nya utmaningar? Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa erfarenhet!

Hur ser din arbetsdag ut?

I din roll kommer du att projektleda implementering och processäkring av nytt IT- logistiksystem.



Vem trivs här?

Du som är utbildad ingenjör inom logistik och har goda kunskaper inom IT och ekonomi samt några års erfarenhet av projektledning kommer att känna igen dig här samtidigt som du utmanas och tar nya kliv! Dina goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift kommer att komma väl till pass i din nya tjänst.



Är du driven, orädd och självgående är detta rätt plats för dig! Din förmåga att arbeta strukturerat och att samarbeta med andra samt din ödmjuka framtoning kommer här att ge dig framgång!



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Svensson på 021- 470 29 01.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions