Hasznos linkek:

2011. december 25., vasárnap

Allas.ma: Marketing asszisztens

Allas.ma
Marketing asszisztens
Dec 25th 2011, 02:35

Vill du arbeta i en global miljö som marknadsassistent? Vi kan nu erbjuda dig en spännande tjänst inom en internationell organisation med fokus på marknad och webb.



Vi söker en person till vår uthyrningsverksamhet där du kommer att vara placerad ute hos vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter!



Hur ser din arbetsdag ut?

Företaget ingår i en stor koncern och arbetar med att sälja profilprodukter inom koncernens olika varumärken, alltifrån kläder till enklare maskiner. Tjänsten innebär att du kommer att fungera som marknadsassistent och webmaster på avdelningen. Du kommer att arbeta mycket med e-handel, exempelvis med att verkställa och löpande förbättra rutiner gällande produktbilder, produkttexter och information, lägga upp bilder och texter med produktinformation, prisuppdateringar och framtagning av statistik. Du kommer att arbeta aktivt med förslag till förbättringar som ökar försäljning, effektivisering av processer och rutiner och uppdatera erbjudanden utifrån lagersituation. En del av tjänsten innebär också att vara ett understöd till marknadschefen och hjälpa denne med produktion av onlinekommunikation, distribuera e-postkampanjer och producera trycksaker såsom broschyrer, kataloger och flyers.



Vem trivs här?
Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och vi ser att du som person är både strukturerad och initiativrik. Om du besitter förmågan att producera och utföra marknadsaktiviteter utifrån långsiktiga planer såväl som snabba direktiv tror vi att du kommer att trivas i denna tjänst. Då det är en ny tjänst på avdelningen krävs det att du är flexibel i din roll och har en förmåga och hantera många ärenden samtidigt. För att axla rollen som marknadsassistent behöver du ha goda kunskaper inom Adobe CS och MS Office paketet. Vi tror att du har erfarenhet av e-handel och något års erfarenhet inom marknadsföring. Vi ser att du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Meriterade är eftergymnasial utbildning inom området, samt grafisk formkänsla och intresse för trender. Du kommer erbjudas en tjänst inom vår uthyrningsverksamhet och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR, marknad och administration. Adecco är auktoriserat.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vi börjar omgående med rekryteringsarbetet och vår kund vill att du är startklar i januari. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.se och via "sök tjänsten här!"-knappen nedan.



Vid frågor angående processen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarige Sandra Lindberg, 031-725 45 07 eller sandra.lindberg@adecco.se.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions