Hasznos linkek:

2011. december 25., vasárnap

Allas.ma: Beszerző

Allas.ma
Beszerző
Dec 25th 2011, 02:35

Har du erfarenhet som inköpare och känner dig redo för nästa steg i karriären? Vi söker en inköpare till ett företag där du kan utvecklas och få dina idéer genomförda i Skaraborgs område. Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande så sök redan idag!



Hur ser din arbetsdag ut?



Du kommer att få möjligheten att arbeta i en utmanande roll som inköpare i en trivsam organisation där dina kunskaper inom inköp kommer till användning. Som inköpare kommer du bl.a. att arbeta med pris och kontraktsförhandlingar inom produktion och tillverkningsindustrin. Du skall bistå med stöd till andra funktioner vid olika inköp och har därför en god vana att samarbeta med andra människor. I rollen kommer du att utveckla och skapa olika handelsstrategier, för att effektivisera inköpsfunktionen. Du kommer att arbeta i en familjär miljö med snabba beslutsvägar och har en god vana att vara insatt i stora och små inköp.



Vem trivs här?



Med en akademisk utbildning och flera års erfarenhet av inköp känner du dig säker i din roll som inköpare. Du kommunicerar problemfritt på både Engelska och Svenska. Meriterande är att du har tidigare arbetat med inköp inom industrin då tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter kommer att underlätta ditt arbete som inköpare. Eftersom du är ansvarsfull och strukturerad uppskattar du att få arbeta själständigt och det krävs att du är tuff i affärer. Dock ser vi att du är samarbetsvillig då kulturen på företaget genomsyrar sammanhållning och glädje vilket är en betydande faktor.



Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du att uppskattas för din kompetens. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



För frågor är du välkommen att ta kontakt med Adecco, Skövde: Anna Mannvik

Telefon: 0500 44 57 70

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions