Hasznos linkek:

2011. december 25., vasárnap

Allas.ma: Programozó

Allas.ma
Programozó
Dec 25th 2011, 02:35

Nu söker vi erfarna .Net utvecklare som känner sig redo att arbeta med ett gäng kompetenta utvecklare!



Arbetsbeskrivning

En av våra största kunder söker nu en skicklig .NET-utvecklare. Har du förmågan att snabbt sätta dig in i nya miljöer, nya förutsättningar och nya problemformuleringar kommer du passa perfekt i vårt team!



Din profil

Du har erfarenhet inom några av följande områden:

Windows XP, Windows 7

Visual Studio.NET 2008 and 2010

Visual Basic.NET, C#

MS SQL-server

ASP.NET

HTML



Som person är du kommunikativ och har god förmåga att interagera med slutkunden. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs.

För att passa som konsult hos Adecco IT Konsult och våra kunder så ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Känner du att detta passar in på dig så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT.



Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag. Detta inkluderar jobb som aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Konsulten erbjuds möjligheten att arbeta med omväxlande uppgifter i olika typer av projekt. Detta ger konsulten bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät vilket vi vet är mycket värdefullt. Vi jobbar även kontinuerligt med kompetensutveckling och skapar personliga utvecklingsplaner för våra konsulter.



Fakta om anställningen

Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.



Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller skicka ett mail tillhesho.ahmad@adecco.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Hesho Ahmad, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 - 720 72 04. Varmt välkommen med din ansökan!



Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions