Hasznos linkek:

2011. december 25., vasárnap

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Dec 25th 2011, 02:35

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.



För kunds räkning söker Adecco en behörig lärare inom omvårdnadsprogrammet!



Uppdraget:

Vi söker dig som i första hand är behörig omvårdnadslärare. Alternativt är du utbildad sjuksköterska eller undersköterska med dokumenterad bred allmänkompetens från vård och omsorg. Ett krav är att du har goda datakunskaper, officepaketet.



Arbetsuppgifterna:

Som omvårdnadslärare och mentor kommer du att ingå i ett av två arbetslag på skolan, vilket innebär en delaktighet och närhet till såväl kollegor som elever. I denna roll har du också ansvar för att eleverna får en kvalificerad APL -plats som matchar elevens utbildning till undersköterska. Skolan är med i Vårdcollege och du kommer att vara vård- och omsorgsprogrammets ansikte utåt eftersom du organiserar och följer upp skolans APL-platser. Parallellt planerar och undervisar du inom flertalet olika vårdämnen. Som pedagog har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi arbetar med korta beslutsvägar och har högt i tak. Arbetet kräver att du har B-körkort och tillgång till egen bil.



Utbildning:

Önskvärt är behörig omvårdnadslärare.



Fakta om anställningen:

Behörig lärare erbjuds en inhyrningsperiod på 6 månader med möjlighet till anställning hos kund. Obehörig lärare erbjuds en inhyrning i två månader. Heltid.



Personliga egenskaper:

Allra viktigast är din vilja och förmåga att arbeta med ungdomars lärande och idéer för att utveckla förutsättningarna för detta. Vi söker dig som brinner för att jobba med ungdomar, är driven, flexibel och positiv som gillar att samarbeta både med branschen och kollegor. Vidare önskar vi att du har god förmåga att upptäcka var förbättringar kan göras och att lyfta fram nya idéer. Du ska vara prestigelös och sätta eleven i fokus. För att passa in rollen som lärare bör du ha förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer. Du ska se möjligheter i att arbeta ämnesövergripande och i nära samarbete med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



Är du nyfiken och vill veta mer kontakta oss snarast! Skicka din ansökan via mail till johanna.andersson@adecco.se.



Startdatum: 2 januari eller snarast. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan redan idag.



602 32 Norrköping


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions