Hasznos linkek:

2011. december 25., vasárnap

Allas.ma: Emberi erőforrás és kiválasztás

Allas.ma
Emberi erőforrás és kiválasztás
Dec 25th 2011, 02:35



Hur ser din dag ut som jobbcoach hos oss?



Som jobbcoach på Adecco får du en introduktion inom området och arbetar därefter självständigt med coachning av deltagare. Du får tillgång till Adeccos coachningsmaterial och arbetar med att utbilda och träna deltagarna i att förbättra möjligheterna till ny sysselsättning; exempelvis genom att skriva ansökningshandlingar, öva på intervjuteknik, hitta nya sökvägar etc. Du kommer att ge deltagarna råd, stöd och vägledning genom hela jobbsökningsprocessen.


Vem trivs här?




Du som är egenföretagare, alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning och kommer att ha det under minst ett år framöver kommer att trivas i rollen. Med minst tre års arbetslivserfarenhet inom liknande yrke och relevant utbildningsbakgrund från HR, personal eller andra pedagogiska yrken i kombination med utbildning inom coachområdet kommer du att axla rollen på ett bra sätt samtidigt som du får en ny utmaning i en positiv miljö. Besitter du goda datorkunskaper i Office-paketet, framförallt Word, och god svenska i såväl tal som skrift kommer du att känna dig trygg i rollen.



Är du självgående och flexibel som person med förmågan att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter kommer du att känna dig som hemma på din nya arbetsplats. Är du pedagogiskt lagd och kan individanpassa din coachning kommer du att nå framgång inom rollen.



Vad erbjuder vi dig?



Vi erbjuder dig en anställning på Adecco Sweden AB, där du själv kommer att kunna lägga upp ditt arbetsschema. Vi ser dock att du skall kunna arbeta minst 2 dagar/vecka. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå löpande framöver. Du kommer att sitta i våra lokaler i centrala Göteborg.



Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.



Är du intresserad?



Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten som jobbcoach skall tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet vänligen kontakta Caroline Berglund på telefon: 031 725 45 04.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions