Hasznos linkek:

2011. december 25., vasárnap

Allas.ma: Villástargonca vezető

Allas.ma
Villástargonca vezető
Dec 25th 2011, 02:35

Du har god praktisk erfarenhet av att köra truck och gärna erfarenhet från lager, dock inget krav. Arbetspassen är förlagda mån – fre 16:00 – 20:00. Du bestämmer själv vilka pass du vill jobba men vi ser helst att du kan jobbar 2 pass i veckan.
Vi söker dig som har truckkort A och B. Du skall vara 18 år fyllda och kunna intyga att du studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du behärskar svenska i tal och skrift och har möjlighet att arbeta olika skift.



Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, ordningsam och flexibel. Du har god samarbetsförmåga och hög social kompetens. För att klara av rollen som truckförare ställs krav på självständighet och stresstålighet. Som person är du prestigelös och har förmåga att se vad som behöver göras i din omgivning.
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.



Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Ofullständiga ansökningar beaktas ej så vänligen ladda upp ett CV.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Malin Flygt på telefon 033- 20 48 14 eller Rekryteringsansvariga Therese Bekkelund, 031 - 725 45 14.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på telefon 08-598 980 10.



Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions