Hasznos linkek:

2011. szeptember 25., vasárnap

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Sep 25th 2011, 01:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.



För Eson Pacs räkning söker Adecco en CAD-konstruktör.

Du kommer att arbeta inom produktion med prepress arbetsuppgifter, såsom ansvarig för lagerhållning och beställning av material, som plåtar, vätskor och lackdukar. Du har ansvar för laddning av plåt, rengöring och förebyggande underhåll, samt byte av vätskor och filter. Granskning av plåt samt leverans till kund ingår även i arbetsuppgifterna. I detta arbeta kommer du att ansvara för skapande av lackduk – via order avgöra om lackduk finns till aktuell press, hämta lackduksmall från e-track och föra över den till Impact. Du kommer även att modifiera grund-ritningar enligt lackmallen samt generera en plotterfil till skärbordet. Du kommer att ansvara för att uppdatera status på företagets körplaner samt att upprätthålla kontakt med leverantörer av service, felsökning och underhåll.



Ett krav är att du har några års erfarenhet av liknande arbersuppgifter. Vi ser det även som meriterande om du tidigare arbetat med movex och har en formell examen inom CAD-området.


Som person har du ett stort driv och engagemang. Du är villighet att lära och har en god samarbetsförmåga. Du trivs med att ta eget ansvar och då tjänsten innebär förtroendeuppdrag hos kunder ses ärlighet och lojalitet som viktigt.



Tjänstens placering är Norrköping.



Varaktighet: 6 månaders inhyrningsuppdrag med möjlighet till anställning hos kund.



Start datum: Omgående. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan redan idag.


Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår konsultchef
Johanna Anderssonpå 011-191838 eller johanna.andersson@adecco.se

60232 Norrköping Sverige

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions