Hasznos linkek:

2011. szeptember 25., vasárnap

Allas.ma: Vill du ha en arbetsdag fylld av

Allas.ma
Vill du ha en arbetsdag fylld av
Sep 25th 2011, 01:36

Vill du ha en arbetsdag fylld av administrativa sysslor inom statlig verk? Vi på Adecco Office & HR ger dig en möjlighet att göra det under en begränsad tid som konsult hos en av våra kunder i City.


Hur ser din arbetsdag ut?
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att säkra den administrativa kvaliteten och underlätta administrationen för chefen/avdelningsledningen.

Under din arbetsdag utför du administrativt stöd åt avdelningsledningen i det dagliga arbetet, stödjer och bistår i verksamhetsövergripande processer, stödje avdelningen med ekonomiadministration t.ex. hantera fakturor, avdelningens budget och prognoser, sköter avdelningsledningens mötes- och reseplanering, administration samt utgöra stöd i samband med interna, externa möten, seminarier och övriga sammankomster/ evenemang. I egenskap av administratör svarar du för kontakten mellan IT och avdelningen gällande nya användare, ändrade behörigheter, personal som slutar, behörighetsgrupper, samt introducera nya medarbetare, vissa kommunikationsfrågor och utföra uppgifter som exempelvis webbpublicering, tar fram underlag och kvalitetssäkra avdelningens personalrapportering.



Vem trivs här?
Du som har en gymnasieutbildning, pratar och skriver engelska bra och kan arbeta i Office Paket kan passa till det här tjänsten. Att du har arbetat på ett statligt verk med administration tidigare är en förutsättning och kunskap/kännedom om offentlig upphandling kommer att underlätta ditt arbete.

Har du god förmåga att prioritera, arbeta självständigt och hantera olika frågor samtidigt och har god samarbetsförmåga med utåtriktad läggning kommer du att trivas på denna arbetsplats



Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående och varar några månader. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Cilla Orban på 08-598 981 54.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions