Hasznos linkek:

2011. szeptember 25., vasárnap

Allas.ma: Termelés, gyártás

Allas.ma
Termelés, gyártás
Sep 25th 2011, 01:36

Tycker du om att arbeta självständigt men trivs även i team, är du stresstålig och noggrann? Då ska du söka arbetet som montör.



Hur ser din arbetsdag ut?
Dina arbetsuppgifter innebär varierande former av montering av motorer, axlar och växellådor samt lastbilschassier med kvalitetsansvar och förebyggandeunderhåll inom det egna arbetsområdet. Du är även aktiv i alla förbättringar och förändringar som sker inom avdelningen.



Vem trivs här?
För att du ska lyckas och trivas i rollen som montör tror vi att du är noggrann, strukturerad och självgående. Du har gymnasial bakgrund, gärna med teknisk inriktning eller motsvarande praktisk erfarenhet. Då monterings- och säkerhetsinstruktioner beskrivs på svenska ställs stora krav på att du kan formulera dig i både tal och skrift inom det svenska språket. Du har även goda kunskaper i engelska. Vidare har du B-körkort, tillgång till bil och möjlighet att arbeta skift. Arbetet bedrivs i team, så vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är ansvarskännande och har lätt för att ta egna initiativ. Du gillar högt tempo, är stresstålig samt har god fysik. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.



Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett stimulerande jobb vid en arbetsplats som präglas av bra arbetsklimat och framåtanda. Du blir anställd som konsult i Adecco, och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Dina ambitioner ger oss förhoppningsvis möjligheten att förmedla intressanta uppdrag på attraktiva företag, tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.
Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Anna Haglind på tel: 08-555 987 00 eller anna.haglind@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions