Hasznos linkek:

2011. szeptember 25., vasárnap

Allas.ma: Rutinerad redovisningsekonom sökes

Allas.ma
Rutinerad redovisningsekonom sökes
Sep 25th 2011, 01:36

Rutinerad redovisningsekonom sökes till tekniskt kontrollföretag i centrala Göteborg.





Vill du arbeta i ett företag som uppmuntrar öppenhet och vänlighet samtidigt som du får utvecklas? Vi på Adecco Finance & Legal ger dig möjlighet att öka din kompetens!





Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta med löpande bokföring, avstämningar samt stötta redovisningsansvarige vid bokslut. Arbetsdagen kommer även bestå av att göra analyser och bistå med underlag inför budgetering och prognos samt stötta kollegor kring kundreskontra och leverantörsreskontra. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett team som består av fem öppna och samarbetsvilliga kollegor.



Tjänsten är initialt ett föräldravikariat, men för rätt person finns möjligheter till anställning hos kunden vid uppdragets slut. Uppdraget avser heltid med sedvanliga kontorstider.



Vem trivs här?

Tjänsten passar dig med en civilekonomexamen och erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring, avstämningar samt balansräkning och resultaträkning. Goda engelskkunskaper är ett krav då detta är ett internationellt företag. Om du vill vara en del av en företagskultur som bygger på öppenhet och vänlighet kommer du att trivas i denna tjänst.



Är du bekant med bokföringsprogrammet Visma och affärssystemet SAP samt finsktalande är detta meriterande, men inte ett krav.



Tycker du om att samarbeta med andra och är flexibel samtidigt som du är strukturerad och noggrann är detta rätt plats för dig. Att du är prestigelös och nyfiken samt besitter förmågan att finna lösningar kommer denna arbetsplats hjälpa dig nå framgång.



Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.





Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Kihlgren på tel: 031-7207202.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.





Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions