Hasznos linkek:

2011. szeptember 25., vasárnap

Allas.ma: Építőipar

Allas.ma
Építőipar
Sep 25th 2011, 01:36

Minimaskiner har valt att rekrytera en ny medarbetare via Adecco. Vi söker en driven erfaren och serviceinriktad Verkstadsförman/Mekaniker.


Hur ser din arbetsdag ut?
Minimaskiner är en maskinfirma som säljer och servar entreprenadmaskiner genom egna agenturer för bygg, markentreprenad och lantbruk. De säljer nya och begagnade maskiner, reservdelar och redskap samt gummilarver till de flesta maskiner samt utför service och diverse verkstadsarbeten.



Då företaget befinner sig i ett expansivt skede och vill stärka upp och utöka organisationen och söker därför en arbetande verkstadsförman/erfaren mekaniker som ska leda det dagliga arbetet och åstadkomma bättre effektivitet.


Du kommer att fungera som ett stöd till verkstadens mekaniker genom att ha verkstadsansvar, delvis budgetansvar och det är en fördel om du har erfarenhet från personalansvar.



Tjänsten som arbetande förman innebär att du även kommer att utföra mekaniska arbeten, service felsökning och reparationer, även reparationer ute hos kunden.


Vem trivs här?
Vi ser gärna att du har arbetat några år med mekaniska arbeten, kunskaper inom hydraulik är av avgörande betydelse och det är en fördel om du har kunskap inom elektronik också.



För att trivas i din roll som versktadsförman bör ha god samarbetsförmåga samt att känna stort ansvar och engagemang för arbetsuppgifterna. Som person är du stresstålig, noggrann, positiv och framåt. Du är öppen, utåtriktad, flexibel och välstrukturerad med en förmåga att ta egna initiativ


Du har erfarenheter av inköp samt stor kundvana. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, fördel om du kan tyska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.



Anställningsvillkor
Heltid, fast månadslön, tillsvidareanställning med provanställning.


Tillträdesdag
Enligt överenskommelse



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Ranka Klincov på tel: 08/555 987 07 eller ranka.klincov@adecco.se



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions