Hasznos linkek:

2011. szeptember 25., vasárnap

Allas.ma: Söker du ett extraarbete inom

Allas.ma
Söker du ett extraarbete inom
Sep 25th 2011, 01:36

Söker du ett extraarbete inom lager med många nya kollegor?
Vi på Adecco Industrial & Logistics erbjuder extraarbete på lager i ett härligt team.


Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager, så som orderplock och packning. Tiderna varierar mellan 9.00-21.00.

Vem trivs här?
Vi tror att du är en noggrann person som har drivkraft att lära dig nya saker. Vi tror också att du tycker det är roligt att möta nya människor och att du har en god känsla för kundservice.

Då detta inte är en heltidstjänst utan extraarbete vid behov krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete, idrottskontrakt).

Har du B-körkort och truckkort har vi dessutom fler spännande uppdrag att erbjuda.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Industrial & Logistics kan serva dig med montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Var noga med att ange - Kontraktstyp Studentjobb- när du gör din registrering.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Maria Källås på sthlm.industri.logistik@adecco.se eller 08-598 986 13.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!



You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions