Hasznos linkek:

2011. november 6., vasárnap

Allas.ma: Asztalos

Allas.ma
Asztalos
Nov 6th 2011, 02:37

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta i ett team med noggranna och erfarna snickare. Arbetet kommer att bestå av varierande uppdrag och på olika orter. I arbetet ingår sedvanliga snickaruppgifter såsom nybyggnation, ombyggnation, rivningsjobb, byggnation och uppförande av träkonstruktioner inom husbyggnad etc. Uppdraget är på heltid och startar omgående. Du kommer att jobba som konsult för Adecco med möjlighet till övertag hos kund. Du kommer att arbeta i Trestadsområdet med omnejd.



Vem trivs här?
Du som har yrkesbevis och har arbetat några år i branschen. Är du en viljestark person som inte är rädd för att ta i när det behövs kommer du att passa bra in i gruppen. Ordning och reda är en självklarhet för dig, likaså att du är ansvarstagande och flexibel. Vidare är du serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och tar gärna i där det behövs och du är öppen för olika arbetsuppgifter. Du har god fysik då arbetet ibland kan vara tungt. Har du körkort är det meriterande men inget krav.



Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Teodor Ardryd på tel: 0520-474751 eller teodor.ardryd@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions