Hasznos linkek:

2011. november 6., vasárnap

Allas.ma: Pénzügy és számvitel

Allas.ma
Pénzügy és számvitel
Nov 6th 2011, 02:37

Till vår verksamhet i Kungsbacka söker vi nu dig som vill arbeta extra som ekonomiassistent hos en av våra uppdragsgivare i Kungsbacka (start mitten av december).



Du är idag antingen studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning som uppgår till minst 50% och vill arbeta ca en dag i veckan.



Arbetsuppgifter

Du kommer ensam att ansvara och sköta ekonomin och diverse kontorsgöromål på företaget; allt från posthantering, löpande redovisning, kund - och leverantörsreskontra, löner, avstämningar, skattedeklarationer, skriva offerter och avtal samt förbereda inför bokslut.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har kunskap inom ekonomi, meriterande är om du tidigare har arbetet som ekonomiassistent. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.



Som person är du mycket serviceminded, flexibel, ansvarstagande och noggrann.



Då din anställning hos Adecco kan innebära att du får chansen att arbeta hos olika uppdragsgivare med olika typer av arbetsuppgifter, är det viktigt att du snabbt kan ta till dig ny kunskap och sedan omsätta den i praktiken. Du är också positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.



Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är den 13 november 2011.

Välkommen med din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions