Hasznos linkek:

2011. november 6., vasárnap

Allas.ma: Är du studerande eller har annan

Allas.ma
Är du studerande eller har annan
Nov 6th 2011, 02:37

Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett deltidsarbete där du både får ge service och träffa kunder samtidigt som du får användning för din problemlösningsförmåga och dina praktiska färdigheter? Vi på Adecco, Office & HR, ger dig en möjlighet att utvecklas och knyta nya spännande kontakter inför framtiden!



Hur ser din arbetsdag som kontorsvaktmästare ut?



Du kommer att arbeta som vaktmästare och ingå i vårt kundföretags servicegrupp. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är kontorsservice och lättare vaktmästeri såsom skötsel av kontorsmaskiner, ansvar för materialförråd, inköp av kontorsmaterial samt arbete med företagets skrivarstationer. Vidare ingår enklare service såsom byten av glödlampor, enkla reparationer samt att vara behjälplig med möbleringar och teknisk utrustning. Utöver detta är du vid behov behjälplig i receptionen och på företagets konferensavdelning.



Uppdraget är på ett av våra kundföretag i centrala Göteborg. Arbetstiderna är måndag till fredag 8.00-13.00. Till detta uppdrag söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Uppdraget är med start i början av december, löpande varaktighet.



Vem trivs här?



Du som tycker om att ge service samtidigt som du är praktiskt lagd, har god fysik och besitter goda tekniska datorkunskaper kommer snabbt in i din nya roll samtidigt som du känner att du utvecklas. Har du dessutom goda kunskaper i engelska, tycker om felsökning och att hitta lösningar på problem kommer du att känna dig trygg med dina nya arbetsuppgifter.



Personliga egenskaper



Är du som person driven, lösningsorienterad, noggrann och initiativtagande kommer du att trivas ypperligt med dina arbetsuppgifter. Är du dessutom representativ, serviceminded och har god social kompetens kommer du att känna dig som hemma på din nya arbetsplats. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.



Vad erbjuder vi?



Du blir anställd som konsult på Adecco och uthyrd till vårt kundföretag.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.



Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Är du intresserad?



Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sara Bergstrand på tel: 031 -725 45 38.





Välkommen att söka!




You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions