Hasznos linkek:

2011. november 6., vasárnap

Allas.ma: Egyéb

Allas.ma
Egyéb
Nov 6th 2011, 02:37

Adecco SA är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med kontor i 70 länder. Adecco sysselsätter 700 000 personer varje dag. I Sverige är Adecco det näst största bemanningsföretaget med 4 500 anställda. Adecco arbetar med uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärcoachning. Vi är rikstäckande med över 40 kontor från Haparanda i norr till Malmö i söder. Vi är verksamma i Dalarna och Gästrikland och har kontor i Falun, Sälen och Ludvika.

Till vår uthyrningsverksamhet i Falun och Borlänge söker vi nu en vaktmästare.



Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av snöröjning vintertid, gräsklippning sommartid, ombyggnationer, uppackning av varor samt andra sysslor som ingår i fastighetsskötsel.



Du är en serviceinriktad och händig person med en blick för vad som behöver göras. Ensamarbete är inget problem för dig.

Då ombyggnationer förekommer har du som söker en utbildning inom bygg.

Vi ser inga problem med att du nyligen avslutat din utbildning.



I rollen som konsult krävs det förmåga att snabbt sätta sig in i nya situationer och arbetsuppgifter samt att träffa nya människor i nya miljöer. Du måste ha en god servicekänsla och förmåga att samarbeta.

Är detta en intressant tjänst för dig?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet och urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions