Hasznos linkek:

2011. október 30., vasárnap

Allas.ma: Igazgatói asszisztens

Allas.ma
Igazgatói asszisztens
Oct 30th 2011, 02:36

Vill du arbeta som chefssekreterare på ett internationellt bolag? Vi kan nu erbjuda dig en spännande tjänst inom fordonsindustrin i Göteborg.



Vår kund söker chefssekreterare med erfarenhet av fordonsindustrin.



Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att stötta din närmaste chef i det dagliga arbetet med sedvanliga chefssekreteraruppgifter såsom ta fram presentationer, hantera kalender, protokoll, hantera resebokningar och sammanställa ekonomiska rapporter. Du ansvarar för uppdatering av hemsida och hanterar vissa personalrelaterade frågor, såsom koordinering av utbildningsbehov och tidrapportering. Tjänsten innebär dagliga internationella kontakter och medverkan vid ledningsgruppsmöten och ställer stora krav på förmåga att organisera, strukturera och koordinera.



Vem trivs här?

För att trivas i rollen krävs det att du har skinn på näsan och vågar stå på dig. Du trivs med att arbeta strukturerat och du är samarbetsvillig, serviceinriktad och flexibel. För att axla rollen som chefssekreterare ser vi att du har erfarenhet från området och goda språkkunskaper. Arbetsspråk är svenska och engelska. För att du ska hantera rollen krävs det att du kan detta flytande i såväl tal som skrift. Vi efterfrågar en person som har erfarenhet från fordonsindustrin samt goda kunskaper om olika datasystem, som t.ex. Office-paketet och SAP. Du kommer att erbjudas en tjänst inom vår uthyrningsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Williamson på tel: 031-725 45 32.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.





Välkommen att söka!




You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions