Hasznos linkek:

2011. október 30., vasárnap

Allas.ma: Administratör till ett växande

Allas.ma
Administratör till ett växande
Oct 30th 2011, 02:37

Administratör till ett växande företag inom marknadsbearbetning!



Är du en driven och serviceinriktad administratör som söker nya utmaningar? Adecco ger dig nu möjligheten att arbeta som administratör på ett stort företag inom marknadsbearbetning i Örebro.



Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer huvudsakligen att arbeta med administration som orderhantering, fakturering och kampanjadministration. En del av arbetsuppgifterna innebär arbete i Photoshop varför det är meriterande om du har kunskap i detta program. Utöver dessa uppgifter ingår mycket kontakt med företagskunder, konsulter, tidningar samt seminarieanordnare.



Tjänstgöringsgraden är 100% och arbetstiden är förlagd till 8.00-17.00.



Vem trivs här?
Om du är en driven och serviceinriktad person som tycker om att arbeta strukturerat och noggrant så kommer du att trivas här. Du är en självständig, flexibel och stresstålig person som tycker om att ge det där lilla extra.



Du har goda kunskaper i officepaketet och gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är kunskaper i Visma och Photoshop.



Sök redan idag!
Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Uppdraget inleds med inhyrningsperiod på 6 månader och därefter finns goda möjligheter till övertag av kund. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!


Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.



Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions