Hasznos linkek:

2011. október 30., vasárnap

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Oct 30th 2011, 02:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Adecco söker Teknisk säljare!

Uppdraget
För kunds räkning rekryterar vi en projektledare/teknisk säljare med placering i Norrköping.



Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund genom utbildning eller arbetslivserfarenhet, gärna med installationsbakgrund. Specifikt söker vi en person med teknisk kunskap inom ventilation.



Arbetsuppgifter

Du arbetar som återförsäljare av ventilationsprodukter för industri- och komfortanläggningar. Försäljning sker av företagets egentillverkade ventilationprodukter och komponenter såväl som återförsäljning av ledande tillverkare inom ventilation. Du blir kundens rådgivare genom att ta fram tekniska underlag samt beräkningar till kund. Du har kunskaper inom dimensionering och kan rita på komponentnivå.



Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är en driven, positiv och prestigelös person. Vidare är du flexibel, ansvarsfull och vill jobba med utveckling och problemlösning. Kvalitet och hög tillgänglighet för nöjda kunder ser du som dina viktigaste ledord!


Kontraktstyp: Direktrekrytering till kund

Start: Omgående

Arbetstider: heltid


Vad Adecco kan erbjuda dig
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.


Ansökan
Ansök så snart som möjligt, dock senast 2011-11-30. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Johanna Andersson på tel: 011-191838 eller via johanna.andersson@adecco.se



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Adeccos kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen med din ansökan!



Norrköping 602 32


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions