Hasznos linkek:

2011. október 30., vasárnap

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Oct 30th 2011, 02:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Adecco söker HR-assistent

Uppdraget
För kunds räkning söker vi en HR-assistent med placering i Norrköping. Uppdraget kommer att tillsättas den 1 december och gäller en inhyrningsperiod på 3-6 månader.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har adekvat universitetsutbildning inom HR, såsom personal- och arbetsvetenskapliga programmet eller liknande.



Vi ser att du är i början av din karriär med viss erfarenhet av researcharbete, intervjuer samt bedömning av kandidater. Dina arbetsuppgifter blir att stötta HR-chefen i rekrytering samt urval. Andra allehanda administrativa sysslor ingår i tjänsten.



Du har goda datakunskaper samt förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.


Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är lättlärd, positiv och en prestigelös person. Vidare är du ansvarsfull, noggrann samt med förmågan att utföra arbetsuppgifter självständigt. Som person har du integritet samt har uppnått personlig mognad för att kunna passa för tjänsten.



Inhyrning 3-6 månader

Tjänstgöringsgrad: 75 %.

Start: 1 december 2011.

Vad Adecco kan erbjuda dig
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.


Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt, dock senast 2011-11-15. Tjänsten ska tillsättas 1 december och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.


Vid frågor kring tjänsten kontakta Konsultchef Johanna Andersson på tel: 011-191838 eller via johanna.andersson@adecco.se



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Adeccos kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen med din ansökan!



Norrköping 602 32

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions