Hasznos linkek:

2011. október 30., vasárnap

Allas.ma: Recepciós

Allas.ma
Recepciós
Oct 30th 2011, 02:37

Letar du efter ett stimulerande arbete där du får agera företagets ansikte utåt med varierande arbetsuppgifter, och detta på 80 %? Vi på Adecco, Office & HR ger dig möjligheten att stimuleras och utvecklas på ett spännande företag.



Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta med sedvanliga receptionsuppgifter så som posthantering, ta emot besök, fixa inför fika och luncher till större möten samt ansvara för kontorsmaterial och trycksaker samt beställning av dessa. Vidare kommer du även att ansvara för kontakt med städfirman och fastighetsskötaren, se till så att kopiatorer och liknande fungerar men också hjälpa projektledarna med att boka resor och hotell.

Du kommer även att ha lite ekonomiska uppgifter som att skanna fakturor, kvitton och arkivera dessa samt sköta administration i Palette.

Tjänsten är på 80 % och med start i början/mitten av december. Tjänsten är ett föräldravikariat och kommer att fortlöpa till december 2012. Arbetstider är mån-fre, 08:30-15:30 (lite flexibelt).



Vem trivs här?

Du som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har bra koll på fakturahantering kommer att känna igen dig på din nya arbetsplats samtidigt som du stimuleras med annat och får möjlighet till utveckling. Arbetsplatsen består av människor i olika åldrar med blandade arbetsuppgifter vilket medför att du ibland får hoppa in och stötta i olika ärenden och gynnar därför dig som trivs med variation och öppenhet till att lära dig nya uppgifter.



Trivs du med att vara företagets ansikte utåt och alltid hjälpa medarbetare och besökare med fokus på service kommer du att trivas här. Har du även en bra blick för vad som behöver göras och är initiativ-, och ansvarstagande som person är det verkligen DIG vi söker.



Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.





Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.





Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Kristian Andersson på tel: 031-725 45 09.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.





Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions