Hasznos linkek:

2011. október 9., vasárnap

Allas.ma: Vill du ha en varierad arbetsdag

Allas.ma
Vill du ha en varierad arbetsdag
Oct 9th 2011, 01:39

Vill du ha en varierad arbetsdag fylld med nya och trevliga kontakter? Vi på Adecco Office & HR söker nu finsktalande kundtjänstmedarbetare till våra kunder runt om i Stockholmsområdet och vill ge dig chansen att utvecklas på dessa roliga uppdrag!



Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer i din roll att arbeta med kunder och fokus i arbetet är problemlösning. I din kontakt med kunden kommer du att vara vägledande och tillsammans med kunden komma fram till en lösning som gynnar både kunden och företaget. Din roll som finsktalande kundtjänstmedarbetare kan innebära både inkommande och utgående samtal samt viss administration som medföljer. Du kommer dagligen att ställas inför utmanande frågeställningar som bidrar till din personliga utveckling.



Vem trivs här?
Du som tidigare arbetat som kundtjänstmedarbetare eller i ett liknande kundservicearbete kommer snabbt att sätta din in i rollen. Att du dessutom har flytande kunskaper i både finska och svenska är en förutsättning då du i din roll som kundtjänstmedarbetare kommer att arbeta gentemot finska och svenska kunder. Känner du dig bekväm med att arbeta i Officepaketet och har ett intresse för eller tidigare erfarenhet av teknik kommer detta uppdrag att passa dig perfekt. För att passa för detta uppdrag är du som person serviceminded och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Din förmåga att arbeta lösningsfokuserat kommer att göra att du utvecklas och når framgång i din nya roll som kundtjänstmedarbetare.



Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Lovisa Kvam på 08-598 980 02 eller lovisa.kvam@adecco.se



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!




You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions