Hasznos linkek:

2011. október 9., vasárnap

Allas.ma: Termelés, gyártás

Allas.ma
Termelés, gyártás
Oct 9th 2011, 01:38

Är du studerande eller deltidsarbetare och söker ett extra jobb och är beredd att arbeta skift?
Då kan detta uppdrag vara av intresse för dig! Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult.


Hur ser din arbetsdag ut som produktionspersonal?
Som produktionspersonal består dina arbetsuppgifter av bevakning av produktion, samt bevakning och rengöring av produktionsmaskiner. Packning och städning kommer också att förekomma i dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta skift vilket innebär arbete både dagar, kvällar och nätter.
Kvalitetsfokus samt ha en förståelse för processer och att din och andras roller på företaget är viktiga i produktionen är bra för att lyckas i denna roll.

Vem trivs här?
Vi tror att du är en person som trivs i en miljö där en del monotona arbetsuppgifter förekommer och där flexibilitet efterfrågas då detta är ett skiftarbete. Du har gott om tålamod, är noggrann och kvalitetsmedveten.

Det är meriterande om du har tekniskt intresse och har tidigare arbetat som operatör eller liknande. Att trivas med lagarbete och att kunna samarbeta med dina kollegor är viktigt för att lyckas och för att trivas.

Du är också redo att som konsult på Adecco ta dig an andra uppdrag inom industri/logistik. Du anställs som en ambulerande konsult och det kräver egenskaper som att du är förändringsbenägen, nyfiken på nya utmaningar och redo att snabbt byta uppdrag om så krävs. Mångsidighet och intresse för konsultrollen är viktig.

För att kunna anställa dig som extrapersonal hos oss behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller extra jobb på minst 50 %.
Gymnasial utbildning alternativt KY-utbildning, gärna inom maskinteknik/ teknik.

Vad erbjuder vi Dig som produktionspersonal?
Du får möjlighet att arbeta extra i en stimulerande arbetsmiljö. Det är ett stort gäng Adecco konsulter samt anställda på företaget hos denna kund. Tycker du om att arbeta skift? Då får du även denmöjligheten.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly på 018- 65 33 14, zinu.kamaly@adecco.se
Konsultchef Karolina Mats på 018- 65 33 10

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!





You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions