Hasznos linkek:

2011. október 9., vasárnap

Allas.ma: Recepciós

Allas.ma
Recepciós
Oct 9th 2011, 01:39

Gillar du högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Vi på Adecco Outsourcing ger dig ett roligt och tempofyllt arbete i ett spännande globalt företag! Uppdraget börjar 1 november och pågår tillsvidare.



Hur ser din arbetsdag ut som receptionist?
Du kommer att arbeta med receptionssysslor samtidigt som du är eventarrangör. I receptionistrollen kommer du att ansvara för vaktmästeriet, se till att köket ser snyggt ut och att lokalerna är representativa. I din roll som eventarrangör planerar du både stora och små events tillsammans med olika interna samarbetspartners. Du kommer dessutom att ansvara för inköp av mat och kontorsmaterial samt arbeta med administrativa sysslor som uppkommer på kontoret.



Vem trivs i rollen som receptionist?
Du som tidigare arbetat inom ett serviceyrke kommer att känna igen dig i rollen som Office Coordinator. Har du dessutom en bakgrund inom restaurangbranschen är det här rätt uppdrag för dig. Du har goda kunskaper i Officepaketet och känner dig bekväm i konversation på såväl engelska som svenska då detta ingår i ditt arbete. För att trivas på detta uppdrag är du en person som gillar att arbeta i högt tempo. Du har en förmåga att strukturera ditt arbete och du har en känsla för service. Är du en person som vågar ta för dig och som tar egna initiativ kommer du att passa perfekt för detta uppdrag.



Vad erbjuder vi dig som receptionist?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco Outsourcing tar över och driver funktioner inom Internservice/Facility Management (Växel, Reception, Kontorsvaktmästeri, Kontorsservice, Konferens, Kundtjänst m.m). Att arbeta hos oss innebär långsiktighet och trygghet.. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Lovisa Kvam på tel: 08-598 980 02 eller lovisa.kvam@adecco.se



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions