Hasznos linkek:

2011. október 9., vasárnap

Allas.ma: Asszisztens

Allas.ma
Asszisztens
Oct 9th 2011, 01:38

Är du professionell och serviceinriktad med administrativ vana och vill arbeta 75%? Adecco Office & HR har ett uppdrag just för dig hos vår kund SEB, en av Sveriges storbanker!



Hur ser din arbetsdag ut?
Trivs du med att arbeta högt som lågt i en professionell miljö så tror vi att du uppskattar detta uppdrag!
Du kommer att assistera chefsjuristen med varierande administrativa arbetsuppgifter, alltifrån att samla material från olika avdelningar inför möten, resebokningar, agera webbadministratör för Group Legals hemsida till att ansvara för att tidningar finns på kontoret. Du kommer att arbeta i en ambitiös, professionell grupp där kvalité och effektivitet är väldigt viktigt.


Vem trivs här?
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt i en stöttande roll kommer du snabbt att komma in i arbetet. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har även mycket goda kunskaper i Engelska, då det används dagligen inom företaget. Skulle du även ha erfarenhet av rollen som assistent till en grupp jurister ses det som en fördel.



Är du en duktig administratör och organisatör med hög känsla för service och integritet kommer du att passa bra in i rollen! Du gillar att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter och tar tag i det som behövs för stunden. Som person är du även utåtriktad och har en positiv inställning samt tycker om att arbeta i högt tempo där din goda prioriteringsförmåga kommer till sin rätt. Vidare är det viktigt att du arbetar proaktivt och är självgående.


Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas inom kort och väntas pågå tom februari 2013. Tjänsten är på 75%. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Wigzell på 08-598 982 37.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions