Hasznos linkek:

2011. október 9., vasárnap

Allas.ma: Kutatás, fejlesztés

Allas.ma
Kutatás, fejlesztés
Oct 9th 2011, 01:38

Laboratorieingenjörer / assistenter till SAKAB!

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som laboratorieingenjör / assistent. Vår kund, SAKAB, är ett av Sveriges ledande miljöföretag inom hantering av farligt avfall och förorenade markområden inom ramen för giftfri återvinning. SAKABs anläggning är belägen några mil söder om Örebro. På laboratoriet arbetar sex laboratorieingenjörer och analytiska kemister. Här utförs dagliga analyser av driftvatten, rökgaser och restprodukter men även av inkommande farligt avfall till anläggningen samt miljöprover för kontroll av utsläpp till luft och vatten. Laboratoriets uppgift är också att stötta resten av företaget i kemi- och analysrelaterade frågor och problem.

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att bestå av oorganiska analyser av driftvatten, miljöprover och inkommande farligt avfall. Arbetet innefattar också provtagning av miljöprover ute i fält och på anläggningen. Utrapportering av provsvar sker i excel eller via databaser. Som laboratorieingenjör ansvarar du även för service och underhåll av analysinstrument. Schemalagd beredskap var sjätte vecka ingår också.

Vem trivs här?
Du är intresserad av analytisk kemi och har gärna tidigare erfarenheter av laboratoriearbete. Tidigare erfarenhet av miljöanalyser av mark och vatten samt arbete på ett ackrediterat laboratorium är meriterande. Då du dagligen har kontakt med kunder och egen personal krävs en god samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Arbetsbelastningen på laboratoriet kan vara ojämn och ofta krävs snabba svarstider, varför stresstålighet och ordningssinne också är viktiga egenskaper. Du är en van datoranvändare och har goda egenskaper i Word och Excel. Någon form av utbildning inom kemi är ett krav.

Sök redan idag!
Tjänsterna ska tillsättas från 1 december 2011 och är ett vikariat på 1 – 1,5 år. Uppdraget inleds med inhyrning med goda möjligheter till förlängning. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån, alternativt att du mailar din ansökan till mikael.lofstrand@adecco.se

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Mikael Löfstrand på tel: 019-760 71 09.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions